Rydik Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 Dobrej, mám malou prosbu ,jakou herní konzoli byste mi doporučili pro naši rodinu? Děti 8 a 13 roků. [upravil dne 21/11/13 09:37 od Ferry] Citovat
Šalda Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 Podle mě tady budou odpovědi spíše jen podle toho co si kdo oblíbil, takže za mě Sony Playstation:D Citovat
Sagic Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 Máme doma nintendo wii, grafika už je dávno překonána, ale pro malé děti je to fajn. Když jsem se před pár lety rozhodoval, kterou, tak vyhrála cenou a hlavně dostupností her Citovat
koblih69 Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 Ono záleží co hledáš. Já byl zastáncem PC, chvili jsme měli doma Playstation... nakonec jsme asi 2 roky při zimní dovolené v penzionu vyzkoušeli stařičké WIIčko a po návratu jsem ho koupil domů. Místo realistické supergrafiky zábava pro celou rodinu a kupodivu stále neskončilo ve skříni. Citovat
Rydik Odesláno 20. listopad 2013 Autor Odesláno 20. listopad 2013 Díky za rady,děti by hlavně chtěli něco jako xbox,aby mohli před tím poskakovat a ovládat to tělem a já s manželkou už radči jen ty ovladače:D Citovat
koblih69 Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 Záleží co chceš Taneční podložky jsou na všechny platformy, pokud chceš něco jako Kinekt tak to třeb na WII není, ale řeší to jednoduše ovladačem který prcek drží v ruce... a pak to dopadá takhle: Citovat
Moral3z Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 Záleží no... Když má vyjít nový Xbox a Playstation, tak těžko říct... já mám xbox360 a měl jsem i kinect.. určitě bych šel do toho Citovat
koblih69 Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 No tak ona taky základní otázka je za kolik Citovat
Rydik Odesláno 20. listopad 2013 Autor Odesláno 20. listopad 2013 Domluvili jsme se že to bude jedinej velkej dárek, tak cenu až tak moc neřeším . Citovat
poldiss Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 Já bych nad Xboxem přemýšlel jen v případě Kinectu, jinak bych být tebou rozmýšlel mezi Wii a PS3. U PS3 máš výhodu v tom, že se dá použít i jako Blu-ray přehrávač, s Wii si zase každý užije hromadu zábavy, protože takový kraviny na jiný konzole nejsou Citovat
Sagic Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 X-box je fajn, že není potřeba žádný ovladač, není třeba řešit baterky do ovladače a podobně. Taky se podívej, za kolik seženeš hry, u wii se to dá řešit jinak, jen je třeba externí disk (případně SZ). PS3 jde využít jako BRay přehrávač. Wii umí přehrávat filmy z externího disku. Citovat
David Plundr Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 playstation v prosinci bude 4 Citovat
olda Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 X-box se dá taky řešit jinak,mám pořešeno a super. Citovat
poldiss Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 PS3 se dá taky řešit jinak jen se musí umět nakoupit Citovat
MACI Odesláno 21. listopad 2013 Odesláno 21. listopad 2013 Pokud je to hlavne pro deti, tak bych spis uvazoval o Xboxu, prece jen Kinect je lepsi nez ten nepodarek u PS3... A pro vas dospele sezenes zabavne hry na Xboxu stejne jako na PS3. A jde to poresit \"jinak\", a nebo jako ja, kupovat starsi hry na Aukru a spol. Mam PS3 a nepotrebuju vzdy posledni novinky (az na GTA, to jsem mel predobjednane...), ale kupuju klidne rok a vic stare pouzite hry za par stovek. Neni pak treba resit nejake chipovani, obchazeni ochran a mit strach kdy se mi to podela Baterky v PS3 ovladaci taky neni treba moc \"resit\", jsou tam vestavene aku a nabiji se pres USB z PS3 nebo kompu. Ovladace mam uz dost stare a vydrzi porad dlouho. [upravil dne 21/11/13 09:02 od MACI] Citovat
venomcz Odesláno 21. listopad 2013 Odesláno 21. listopad 2013 Podívej , kup něco pořádného jako je Xbox nebo od Sony Playstation . Teď jsou dokonce nové ( starší šly s cenou dolů a vyprodávají se ) myslím si že je ideální čas na nákup. Kinect - -bez toho bych to nekupoval. Děti to zabaví a věř mi že tebe taky. Hra o panáky je to super . Zahrajete si nějáký sport , skáčete ožralí před bednou jak retardovaní . Když jsem se rozhodoval co koupit jestli xbox nebo ten playstation tak jsem se díval i na cenu her a zda budou org nebo to nechám flashnout v tomto případě když už je blueray apod výmysly tak se zastav i u toho. Dají se na inzerátech dobře vyměňovat hry popř. koupit použité . Maniaci si koupí hru , dva dny nejdou ven , pak jdou spát pod dvou dnech a dají to na bazoš Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.