Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrej, mám malou prosbu ,jakou herní konzoli byste mi doporučili pro naši rodinu? Děti 8 a 13 roků.:)

[upravil dne 21/11/13 09:37 od Ferry]

Odesláno

Máme doma nintendo wii, grafika už je dávno překonána, ale pro malé děti je to fajn. Když jsem se před pár lety rozhodoval, kterou, tak vyhrála cenou a hlavně dostupností her :D

Odesláno

Ono záleží co hledáš. Já byl zastáncem PC, chvili jsme měli doma Playstation... nakonec jsme asi 2 roky při zimní dovolené v penzionu vyzkoušeli stařičké WIIčko a po návratu jsem ho koupil domů. Místo realistické supergrafiky zábava pro celou rodinu a kupodivu stále neskončilo ve skříni.

Odesláno

Díky za rady,děti by hlavně chtěli něco jako xbox,aby mohli před tím poskakovat a ovládat to tělem a já s manželkou už radči jen ty ovladače:D

Odesláno

Záleží co chceš Taneční podložky jsou na všechny platformy, pokud chceš něco jako Kinekt tak to třeb na WII není, ale řeší to jednoduše ovladačem který prcek drží v ruce... a pak to dopadá takhle:

Odesláno

Já bych nad Xboxem přemýšlel jen v případě Kinectu, jinak bych být tebou rozmýšlel mezi Wii a PS3. U PS3 máš výhodu v tom, že se dá použít i jako Blu-ray přehrávač, s Wii si zase každý užije hromadu zábavy, protože takový kraviny na jiný konzole nejsou :D

Odesláno

X-box je fajn, že není potřeba žádný ovladač, není třeba řešit baterky do ovladače a podobně. Taky se podívej, za kolik seženeš hry, u wii se to dá řešit jinak, jen je třeba externí disk (případně SZ).

PS3 jde využít jako BRay přehrávač. Wii umí přehrávat filmy z externího disku.

Odesláno

Pokud je to hlavne pro deti, tak bych spis uvazoval o Xboxu, prece jen Kinect je lepsi nez ten nepodarek u PS3... A pro vas dospele sezenes zabavne hry na Xboxu stejne jako na PS3. A jde to poresit \"jinak\", a nebo jako ja, kupovat starsi hry na Aukru a spol. Mam PS3 a nepotrebuju vzdy posledni novinky (az na GTA, to jsem mel predobjednane...), ale kupuju klidne rok a vic stare pouzite hry za par stovek. Neni pak treba resit nejake chipovani, obchazeni ochran a mit strach kdy se mi to podela :)

Baterky v PS3 ovladaci taky neni treba moc \"resit\", jsou tam vestavene aku a nabiji se pres USB z PS3 nebo kompu. Ovladace mam uz dost stare a vydrzi porad dlouho.

[upravil dne 21/11/13 09:02 od MACI]

Odesláno

Podívej , kup něco pořádného jako je Xbox nebo od Sony Playstation .

Teď jsou dokonce nové ( starší šly s cenou dolů a vyprodávají se ) myslím si že je ideální čas na nákup.

Kinect - -bez toho bych to nekupoval. Děti to zabaví a věř mi že tebe taky. Hra o panáky je to super . Zahrajete si nějáký sport , skáčete ožralí před bednou jak retardovaní .

Když jsem se rozhodoval co koupit jestli xbox nebo ten playstation tak jsem se díval i na cenu her a zda budou org nebo to nechám flashnout v tomto případě když už je blueray apod výmysly tak se zastav i u toho. Dají se na inzerátech dobře vyměňovat hry popř. koupit použité . Maniaci si koupí hru , dva dny nejdou ven , pak jdou spát pod dvou dnech a dají to na bazoš :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...