Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No Mohy, nějak ses tu zapsal, proto možná tén tón....

Ale k věci, na skůtru nemůžeš jezdit v zimě....

Jinak když se tu lidi ptaj na stále stejný věci dokola a jedinou odpověď, kterou chtějí slyšet, je ta jim nejvíce lahodící a nejsou schopni se poučit z chyb, které udělali ti předchozí žadatelé, je věc marná. Jestli si myslíš, že ti budou lidé tleskat a UTVRDÍ tě v tvém rozhodnutí, tak musíš holt pokládat dotazy jinde.

To proč mít nebo nemít \"něco vlastního\" je tu vysvětleno více než názorně

Odesláno

tak na plnou hubu, ty vole tam nic není:o:o:o tak tam bych to nekupoval vůbec:roll říkají,že Milovice je jenom noclehárna ale BD to je na 100% všude autem nic tam není nevím kdy se tam zaváděla autobusová linka co jezdí doprava po Milovicích do toho bych nešel:bojim

když jsme kupovali byt tak jsme se tam zajeli podívat:roll jo máš kousek letisko,vidíš z okna srnčí,zajíce,lišku ale . . . všude autem

edit: byl si se tam podívat? :myslim

[upravil dne 18/11/13 21:53 od Gabriel 307]

[upravil dne 18/11/13 22:00 od Gabriel 307]

Odesláno

Cože Boží Dar? Tam chcípnul pes. Záměr určitě dobrej, ale bohužel nic tam není vybudovaný, veškerá občanská vybavenost je v Milovicích = dojet autem.

Bus tam jezdí snad jen od developera, jezdí každé 2 hodiny a jen do Milovic (na vlak) a některé spoje je nutné objednat telefonem, jinak nejede!

Už samotný večerní příjezd jen strašidelný, jedeš lesem, ve tmě ... nic moc, ani nevím, jaká tam je zimní údržba. Pak přijdeš na Boží Dar a tam malý osvětlený \"ostrůvek\" paneláků od Švestky ... předtím míjíš rozbourané budovy. :bojim

Ono už o Topolové v Milovicích se říká, že tam nic není, ale Boží Dar je totálně mimo.

My jsme taky uvažovali o BD, kvůli ceně, ale nic tam není. Ani na tu Topolovou bychom nešli.

Gabriel: Z BD to má na R10 o něco blíže autem než z Milovic :D BD vidím jako nocležárnu pro samotáře, pro rodinu ani náhodou.

[upravil dne 18/11/13 22:09 od MilanF1]

Odesláno

Hlasoval bych pro změnu přítule a následně nalezení nové přítule s tzv. pěti B :D

Tzn aby měla byt, bourák, bankovní konto, babičku a to poslední B jsou brejle aby neviděla tvoje nedostatky :D

Odesláno

Mohy je to na tobě-volba,já bych na BD nešel-bydlíme na Mladé-všude dojdeš pěšky,ale na BD no nevím,nevím. . . byl si se tam podívat - napiš jestli jo fakt tam nic není tá cena toho bytu(nevím jak velký a za kolik) je fak jenom kvůli tomu že tam nikdo nechce-nenech se zlákat kecama od developera-tam to bude asi Švestka

edit: jestli jsi fanda Paintballu tak lokalita dobrá:super:super:super

[upravil dne 18/11/13 22:17 od Gabriel 307]

Odesláno

podívat jestě ne, určo to mám v plánu....

Popravdě uz je to 50/50 ..... praha/mimoprahu.

jde o to že mě praha moc neláká... a co se tyče nakupů tak ty mužu dělat v práci (OC) takže kvuli tomu nikam jezdit nemusím...

je fakt ze to asi je díra no..

Odesláno

gabriel: od tej doby co sem dostal na paintbalu z cca 30cm přímo na pytel dělovku, tak už mě to nějak neláká :D

propočítal sem ze bych projel cca 2 500... měsíčně..

[upravil dne 18/11/13 21:48 od Mohy]

Odesláno

Mohy, ale to je jenom v naftě, že? A co taková údržba auta ... o tom ti tu psal oddie. Dejme tomu, to samé servis atd a jsi na 5000 Kč. :papa

Odesláno

gabriel: už sem na to zvyklej...mám už jeden neprodejnej barák :D:D teda neprodejnej za rozumnou cenu pro mě.

jde mi o to, zda byt v praze mi nabídne adekvatni komfort , repektive vice nez dvojnasobnej ve srovnani s vice nez dvojnasobnou porizovací cenou..:myslim

milan: no nemyslím si ze by servis stal 2500 mesicně...:roll to je rocně 30 000 navíc...oproti běznymu servisu...to si myslím ze upa ne:super

[upravil dne 18/11/13 21:53 od Mohy]

Odesláno

Mohy vykašli se na Milovice a zkus nejdřív nějaký podnájem v Praze, opravdu je z čeho vybírat a ceny nejsou nejhorší když neskočíš po prvním inzerátu. Mezitím zkusíš přítelkyni zda vydrží nebo půjde pápa (nikdy neříkej nikdy ;) ) a něco našetříš. Teď se stěhujeme z pěkného nájemního bytu ve Kbelích, byt 2 + kk cca 70 m2 - se zálohami na energie platíme 12500,-. Můžu se zeptat majitele zda nechce nového nájemníka, na Čakovice koukám z okna, do práce by jsi mohl chodit skoro v pantoflích :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...