Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Znáte někoho z těchto stránek?

Recommended Posts

Odesláno

Náhodou jsem narazil na stránky, kde lze mimo jiné stáhnout i video ze srazu Peugeot-Clubu. Znáte někdo toho člověka, kdo je provozuje? Nabízí třeba auto za 1.000,- měsíčně, volání levnějc, práci... Je to nějaký podivný..:myslim

Odesláno

zname, to byl dokonce organizator toho srazu :)

Jinak primo to je ten clovicek co tam tem lidem neco vysvetluje pred tou sekvenci s foliema...

[upravil dne 26/8/05 Ondra]

Odesláno

Mně zajímá taky ta spolupráce - podle zpracování webu jsem myslel, že je to unterwassermann, ale zdá se, že ne. Nevíte, co se za tou spoluprací skrývá?:papa

Odesláno

Je hezký, že nám pomáhal na sraze, ale nebylo to jistě grátys a já to video, co tam prezentuje nedělal proto, aby se s ním někdo prezentoval a používal ho jako materiál spojený s jeho podnikáním - myšleno výdělečnou činností.

Bez legrace, ale za takovýhle prezentační video by musel zaplatit nezanedbatelnou částku a svědomí mu nestojí ani za to, aby uvedl pramen odkud ho získal.

Je to levota. Sorry chlapi. Sem pekelně nasranej !!! :grr:grr :grr

Odesláno

Hicsi - bohužel s Tebou musím bezvýhradně souhlasit, něco jako autorská práva se v naší právně rozvojové republice prostě nedržej (trochu za to může internet jako médium, kde si každej může cokoli stáhnout /muziku, filmy, knihy, videa/ a pro většinu uživatelů je bohužel přirozený NEPLATIT, pokud nemusím).

P. S. Zajímalo by mě, kolikrát se tu Jifor od plzeňského srazu ukázal?????

Odesláno

Aha, ono to zas tak čistý není - já si to říkal hned..:bojim

Jinak, Hicsi, skvělý video, vždy jsou nejlepší záběry z boku u točících se kol. Víte někdo, v čem spočívá ta spolupráce?

Odesláno

Mě na tom sere, že sem to dělal tak nějak pro radost a vzpomínku ostatních členů klubu a ne aby si na tom někdo přihříval peněženku. A docela by stačilo alepoň uvést, odkud to video sosnul, ale jediná zmínka je cituji: 7sraz PC - pro 99%lidí nic neříkající info. No nic, nebudu to dál drbat.

Snad jen, že nevim, proč bych nadále o této firmě měl hovořit v pozitivním smyslu i když proti vlastní akci memám žádných negativních výtek - snad naopak...

Odesláno
Původně zaslal: gvg

Mně zajímá taky ta spolupráce - podle zpracování webu jsem myslel, že je to unterwassermann, ale zdá se, že ne. Nevíte, co se za tou spoluprací skrývá?:papa

takto formulovane nabidky obvykle vedly k aktivitam typu letadlo, PSM ci jinak resenym multi level strukturam, kde vydelavas na mnozstvi lidi, ktere dostanes dovnitr... :aut

co se tyka toho videa, je to sprosty, ve slusne spolecnosti je dobrym zvykem se zeptat na souhlas autora...:grr

Odesláno
Původně zaslal: z3rg

zpracovani webu je opravdu ... tristni :D To by mne odradilo hned na prvni pohled ...

dej link na tve jak ses šikula :D no dokonalost sama:D:D

Odesláno
Původně zaslal: ERIKA

zpracovani webu je opravdu ... tristni :D To by mne odradilo hned na prvni pohled ...

uff, sry, ale tohle muze napsat jen trouba, pokud ti jde o web tak prosim http://www.salming.cz, je to taky jediny co jsem kdy stvoril, protoze me webdesign nezivi :roll

Odesláno

Taky k tomu napíšu své:

1. web - opravdu strašný! Naprosto souhlasím s z3rg.

2. video - pěkně sestříhané, pochvala Hicsovi. A na konci videa je autorův podpis, který nebyl odstraněn. Pokud na něj chci kliknout, klikám na \"Peugeot club v Plzni...\", což je dost vypovídající. Nepochybně \"webmaster\" měl požádat autora klipu o povolení zveřejnění, ale \"Hoď kamenem...\"

Takže Hicsi nezlob se, ale Tvá reakce byla nepřiměřená.

[upravil dne 28.8.05 Peta]

Odesláno

Původně zaslal: ERIKA

uff, sry, ale tohle muze napsat jen trouba, pokud ti jde o web tak prosim http://www.salming.cz, je to taky jediny co jsem kdy stvoril, protoze me webdesign nezivi :roll

RAD TE POZNAM A TOHO __TROUBU TI ASI __ OMLATIM O HLAVU MAGORE:mad:

[upravil dne 28/8/05 ZILA]

Odesláno

:roll fakt nechapu o co jde ? vyjadril jsem svuj nazor na zpracovani webu, pokud se mylim tak mi to muzes(muzete) vyvratit, ale nemam rad, kdyz nekdo napise hloupy post k necemu cemu nerozumi (xhtml, kaskadovy styly apod.)

Jinak o tom s tebou nema cenu evidentne diskutovat, zapnutej caps lock a k tomu ten magor :bojim

[upravil dne 28.8.05 z3rg]

Odesláno

jde oto jako žena si chce overyt jeho argumenty tak chce vjedet jak je natom s jeho praci webu

a ne hnedka psat--uff, sry, ale tohle muze napsat jen trouba,

:grr:mad::grr:mad::grr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...