Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jako tady u nás - napřed Dukelská, když jí totálně zdevastovali, tak se začali stěhovat na Kadaňskou a je jen otázka času, kdy si vyberou další lokalitu.

Ale to už si zahráváme s trestním oznámením pro rasovou nesnášenlivost a nic na tom nezmění, že tady máme rasizmus naruby.:grr

Odesláno

jaká rasová nesnášenlivost? Cigán není žádná JINÁ rasa, je to indoevropan jako my (i když více indo)

[upravil dne 2/11/13 16:26 od punkac]

Odesláno

Jo, jen se víc opaloval - a v tom je ten problém. Zkus se podívat na MěÚ když se vyplácejí sociální dávky a porovnej si počet opálených a neopálených.

Ale to sem na toto fórum asi nepatří - ač je to k nas...í.

[upravil dne 2/11/13 16:33 od FrantaCV]

Odesláno

Franto já pracuji, mám slušnou mzdu okolo sociálek nechodím :D, barevnej šmejd mě nezajímá a nikdy nezajímal, stejně jako zakuklený arabáši, těch je tu taky plno... Fakt se divim co za bordel jsme si schopný do republiky natáhnout. Nevím, napadá mě jen jedno rychlé řešení :D

Odesláno

Nedávno jsem někde četl ještě jedno řešení:

Ptačí chřipka měla za následek likvidaci chovů celých drůbežáren

Prasečí chřipka, likvidaci celých chovů prasat

Nemoc \"Šílených\" krav obdobný postup u chovu skotu

Poslední velmi častý výskyt \"Černého kašle\" se zdá být jako docela slibný začátek.:D

Odesláno

Pánové i když s Vámi v mnohém souhlasím brzděte pls tu debatu ať nás ještě někdo nenařkne že tu podporujeme rasovou nesnášenlivost :) Díky

• O 3 týdny později...
  • O 3 týdny později...
  • O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...