Marcel505 Odesláno 5. listopad 2013 Autor Odesláno 5. listopad 2013 zgot: Nevyplatí se to. Dávají 3,50, ne-li méně. Strávím tím určitě celý den a nezaplatí se mi materiál, čas, odvoz, půjčení vozíku atd. MilanF1: Zmíněné díly už mám v garáži několikrát. Jo zarezlé brzdy jsou mrzuté, ale od toho je Traktor, když bych požádal, asi by byl k dispozici - a jak jsem viděl, poradil si zatím vždy. oddie: Máš pravdu. To mi připomíná že z jednoho musím před zimou zachránit výfuk... Trochu mě mrzí, že se téma minulo účinkem. Doufal jsem, že z toho bude téma obrázkové, dokumentující jak auta odcházejí, a když už ne Vaše, tak sousedů atd. Na zahraničních webech je to někdy hezký pohled (myšleno ironicky, pro mě smutný). Nečekal jsem že budeme zvažovat zda to má smysl nebo ne. Pro mě jo. Citovat
Print Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 Medved: o tomhle motoru ani nevim ze existuje :-) ikdyz jak rikas bylo by to brko ale ja ho tam necham puvodni motor dam cervenej lak cernej intos hodim to na veterany a budu drandit po srazech Citovat
Medvěd Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 Podle mně by to vizuelně nikdo ani nepoznal, motor se liší de facto jen vrtáním, na pohled je stejnej. Citovat
oddie Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 kdo pamatujete Hicse - ničitel v akci a pohled shora Citovat
oddie Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 Dárce motoru a zbytky k odvozu do sběru... Citovat
oddie Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 Stará Vašendova odtahovka a Murdocova 205, s kterou po škole smyku nacouval asi šedesátkou do stromu... Citovat
oddie Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 A jako bonus od kolegů odvedle - Velorex tuning - zástavba agregátu a přední nápravy z Trabanta. Ani nevím, kde a jak tohle vlastně skončilo. Citovat
radim.1008 Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 Medved: o tomhle motoru ani nevim ze existuje :-) ikdyz jak rikas bylo by to brko ale ja ho tam necham puvodni motor dam cervenej lak cernej intos hodim to na veterany a budu drandit po srazech Až bude hotová, tak s ní přijedeš na sraz, viď? Zastávám názor, že Felicie v červený barvě je nejhezčí Škodovkou, co kdy udělali, potom teda erko. Citovat
Print Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 no jestli pockas 2 roky proc ne :-) Citovat
radim.1008 Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 Na tohle se vyplatí počkat. Můj praděda měl hezky modrou Octavii (u mě označení 0) Škoda, že se nestrčila do stodoly, dnes bych jí bral jako koníčka. Šla k jednomu myslivcovi, co jí dojezdil do lesa. Ještě po ní nějaké věci v baráku zbyly. Citovat
Print Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 jestli mas volant v cajku tak ho beru ten muj ma zkomene ten venec od klaksonu :-\\ Citovat
go.play Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 No pokud by tu někdo měl auto k eko likvidaci (ještě pojízdné), byl by ze severu a rád by udělal radost, auto bych vzal, jezdím destruction derby a auta už se hůře shání, po skončení závodů dostanu papír o eko likvidaci , tak už shánim kde se dá [upravil dne 6.11.2013 13:43 od go.play] Citovat
Medvěd Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 Destruction derby - to je něco jako plochá dráha aut, co se jezdívala v Chabařovicích? Citovat
go.play Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 Medvěd: www.destructionderby.cz v galerii je pár fotek a na youtube je dost videí z letošní Sosnový, já jsem jel letos s Kangoo Citovat
poldiss Odesláno 7. listopad 2013 Odesláno 7. listopad 2013 Já mám na \"hřbitově\" toto ale to už asi nebude mít smysl zachraňovat... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.