Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak to dopadne, když jeden kokot usne za volantem a napere to do stojících aut:-( sloužil mě dobře 5 let skvělé auto bude se těžko hledat jiné na takové úrovni:-(

post-20662-14109633917145_thumb.jpg

Odesláno

Tak to je síla:(

Taky jsem se hodně těžce loučil se svojí 406, ale tam to byla má vina, každopádně náhradu za 406 jsem zatím nenašel, je to moc dobré auto.

Odesláno

auto čeká na pojištováka a dál se uvidí se co pak možná půjde do aukce a když to nikdo neveme tak se něco rozprodá a pak šrot a definitivně konec:-(

Odesláno

není když se domluvíš některá firma si přijede vyřízne si VIN a vystaví papír...

škoda ho pěknej kombík,pokud máš míst i čas tak to rozprodej na díly...

v kolika to do tebe narval?jsi v pořádku,mrda to musela být jak dělo ne,určitě Ti vyletěl boční bag u řidiče ne?

Odesláno

Kvůli ohodnocení zbytku to půjde do aukce tak i tak....řeknou ti cenu, kterou to mělo před nehodou - cenu zbytku a rozdíl ti vyplatěj, pak je na tobě jestli to prodáš jejich nabídku do aukce a peníze ti dají nebo si to rozprodáš (spravíš) sám, takže odhad auta třeba 55000 - zbytek 5000 = vyplatí ti 50000Kč a auto ti zůstane nebo ti dají 55000 a seš bez auta;)

Odesláno
je to totálka střecha pokrčená a auto je do luku nasraný su jak svina štve mě to ale už se stalo prostě :-(

pořád je to jen auto...

hlavně, že se nestalo nic horšího ;);)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...