Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zde mám schéma zapojení,ale potřebuji kluci poradit,kam napojit dojezdy oken,je mi jasné,že to musím zapojit přes relé.Ale hlavní otázka je,kam to napíchnout u auta

[upravil dne 2/12/13 13:15 od 222johny222]

• O 1 rok později...
Odesláno

Pokud máš old model, tak dojezdy oken byli, pokud si měl superblokádu. Na klíči jsou dvě tlačítka. Jinak já to mám u své 406. Na klasické zamknutí klíčem a podržení v zámku dveřími to nejde, ale na superblokádu ano.

Odesláno

Podle service boxu to mělo dálku,ale klíček jsem k tomu už nedostal.Mám jen ten obyč bez tlačítek.Do zámku,když dám klíček a podržím ho při zamčení,tak dojedou i okna.
Dokoupil jsem dálkáč(Kettec) a dodělal DO,ale nemůžu dopátrat kam to mám napojit?Z jednotky je vývod na dojezdy oken a jde to i naprogramovat.Potřeboval bych,aby mi někdo řekl..hele ten drát dej tam a tam a bude to šlapat.

Ještě mimo téma dotaz.Při autonehodě sjedou okna automaticky?

Guest servisman
Odesláno

Vím co máš na mysli , jak by to bylo nejlépe k funkční činnosti , ale nemám na to  abych hledal či našel řešení. Mám jiné důležitější věci.

Že by se po nehodě okna otevřela to nevím slyším prvně u 406.

Guest servisman
Odesláno

Pokud se jedná o UNI či dodělávaný , šlo by to udělat to vím , u mne taková možnost by byla. Ale pokud se mu dají okna zavřít pomocí klíčku,tak přes dálku by to šlo vyřešit podle mne taky.

Odesláno

Je potřeba aby ten Uni uměl aktivovat superblokádu. Pak budou dojíždět i okna. Tím podržením klíče v zámku se právě ta superblokáda aktivuje. Origo dálka (jak už bylo psáno) má 2 tlačítka. Jedním zamkneš/odemkneš a druhým aktivuješ (po zamčení do cca 10sec.) superblokádu.

Tyhle schémata asi znáš.

post-572-0-98510800-1419009423_thumb.jpg

post-572-0-22492400-1419009434_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...