Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, předem se omlouvám, že skáču do tohoto vlákna, ale řeším podobný problém:( teda zdánlivě podobný. Páčka blinkrů mi samovolně padá dolů, mám to podložené molitanem, ale chci už to dát konečně do pucu, aby to normálně fungovalo. Teď co potřebuji vědět....jde to opravit nebo musím sehnat novou páčku, popřípadě celý ten ,,prstenec,, pod volantem?:myslim

Jedná se o 206, 1.6 16 V, r.v. 2001. Díky moc za rady:papa

Odesláno
mux- kulaté, ty nejvíc nejdražší, teď zrovna čtu o nejakých zbroušených kolíčcích:myslim
no bohužial je to tak kolíčky (biele) sa zošúchajú a potom smerovka nedrží alebo prepadne na druhú stranu a podobne buď si zručný a opravíš to alebo vymeníš za iné funkčné / nové
Odesláno

nu což, použiju svůj šarm a začnu otravovat Peugeot :D protože co sem se dočetl, tak sehnat koliky není zas tak jednoduché, jedině z vrakáčů a otázka je, v jakem budou stavu:(

Odesláno
Špička se dá vykroužit z teflonu a už bude na vždy. Jinak levý bývá smetená, ale pravá bývá OK, takže kolíček vzít z pravé.

Nechci do toho lézt, pokud nebudu mít v ruce náhradní a to přehození je dočasné (záleží jak zbroušený je ten druhý čudl), přece už je to skoro veterán s 12 lety existence :D :D

Každopádně, kdyby jste někdo měl nákres toho kolíku s rozměry, docela bych jej uvítal:D ale to jen čistě náhodou:roker

Odesláno

tady je návod na opravu na 307 je to skoro to samé páčky by měli být stejný ale je možný že budou i jiné ale podle toho problému co popisuješ tak ta budou ty co jsou v to návodu měl jsem ten stejný problém na 307 a vyrobil jsem noví kolíček a páčky chodí v pořádku

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...