Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

3 Baziho minisraz - Pivovarský  

1. 1. 3 Baziho minisraz - Pivovarský

• 25.1.2014
      5
    • 18.1.2014
      8

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

šaldíku vláček jede přes blansko z práglu, ještě je v řešení cosi s Hurvajzem. Zejtra ještě juknu na student agency aneb jejich cenu za dopravné jednoho balíka nach Brün :D

Odesláno

Tož, původně jsem plánoval sraz účastníků srazu v Blansku, kde by si zájemci o ubytování v Hotelu Aquapark nachali auta.

Když tam ale nikdo nebude spát, tak by mohl být sraz přímo u pivovaru, a k obědu v pivovarském šenku už by se mohlo koštovat pivečko, protože už by se nepřejíždělo. Co vy na to???

Odesláno

Počkej Romane, vlakem přijedu buď do Blanska nebo Busem do Brna :D Nějakej odvoz alias přiblížení bude asi pro mou maličkost potřeba

Odesláno

No, to nevim, teda, jako asi mě to nevadí, ale když bych spal tak v Hotelu sladovna noc stojí 1600:o a av Aquaparku 310,-

A Pivovarskej sraz bez piva si neumim představit

[upravil dne 9/1/14 19:13 od Radek Hurvajz]

Odesláno

ach ty zatrolení abstinentíci vlezou všude :D hotel za 16 kilo je pro mne zbytečnej luxus, prdět mohu do levnějších peřin

Odesláno

Mám dotaz na ubytování v Černé hoře, ví tam někdo o něčem?? Ten Hotel v Pivovaru je celkem cenově mimo, takže tam ne

Takže, jestli je cena v Hotelu Aquapar 310 za lužko tak to vypadá že Já , Punkač, Přema, Petra, Elton by přespávali, přidá se někdo aby se to zamluvilo najednou?

Takže by možná stalo za to nechat místo srazu puvodní;)

[upravil dne 9/1/14 20:37 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Oběd bude v Aquarestauraci. Nikoho tam neznám, tak by jste mohli bukovat sami, souhlasíte? Ono je v Černé Hoře ubytování docela drahé, proto jsem vybral Aquahotel.

[upravil dne 9/1/14 20:35 od Roman Bazi]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...