Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

u nás třeba TV nejde, nebo jen špatně, jelikož k nám a po vesnici vedou dráty, optiku nemáme, tak chytáme převážně satelit

Odesláno

regius: jaký je důvod zrušení smlouvy?

My O2 TV máme, jen na starém STB, všechno OK. Nová O2 TV je lepší než ta stará, jenom má pomalé reakce. Z nových vychytávek jako zpětné přehrávání nebo nahrávání se mi hodně líbí :)

Odesláno

Mě jen internet, mám O2TV Start, tedy základní nabídku TV programů (víceméně stejné jako na DVB-T). O2TV Start nelze však zřídit samostatně.

Odesláno

Já mám 600 Kč za internet a k tomu zdarma TV, jenom bylo nutné koupit STB, který v té době stál 3 000 Kč. Ale není to jenom na IPTV, ale i na klasický DVB-T a lze k němu připojit i TV bez Scart. Nicméně já jedu přes HDMI.

Odesláno

O2 Tv máme už několik let. Funguje to, občas se stane že to vypadne, ale to je jen občas. Takže bych řekl že to víceméně funguje furt...

Až teda na tu cenu, kdy v tom máme net, tv a pevnou...

Odesláno

Velmi zřídka padá a když se tak stane, je to globální problém a poté člověk může zjistit, že jako omluvu pustili třeba na týden všechny kanály zdarma :) Tedka za migraci na novou O2TV běží měsíc všechny kanály :)

Když jsme to pořizovali, byla to skoro jasná volba. Na střeše anténa nebyla a nevím, kdo tam lezl. Stejně by se kupoval STB, tak jsme to vzali od kyslíka.

[upravil dne 21/10/13 23:21 od MilanF1]

Odesláno

Tak jsem to dneska instaloval a jde to zatím dobře ale nemám tam jaksi HD :myslim a hlavně kvůli tomu jsem to chtěl. Mám satelit a musel bych si koupit HD tak jsem si říkal že satelit natáhnu do druhého pokoje a v obyváku budu mít O2TV Dali mi to k internetu 606+50 to dělá 656 a zaSTB jsem to dal na 24měsíců po69Kč.

Odesláno
regius: jaký je důvod zrušení smlouvy?

My O2 TV máme, jen na starém STB, všechno OK. Nová O2 TV je lepší než ta stará, jenom má pomalé reakce. Z nových vychytávek jako zpětné přehrávání nebo nahrávání se mi hodně líbí :)

Četl jsem na foru moje o2 asi100 příspěvků jak se to seká a nic nejde :myslim a já to měl obědnany ani jsem večer nemohl usnout jak jsem o tom přemýšlel:D ale zatím dobry až na to HD je to:super
Odesláno

A z jakého důvodu ti HD nejede ti řekli?

Jak si k nabídce přišel? Od kolotočáře se špičatýma botama, nagelovanou škeblí a modrou kabelkou, nebo jsi si to objednal přes net?

Odesláno
A z jakého důvodu ti HD nejede ti řekli?

Jak si k nabídce přišel? Od kolotočáře se špičatýma botama, nagelovanou škeblí a modrou kabelkou, nebo jsi si to objednal přes net?

Od normálního zaměstnance O2

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...