Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Doporučíte svěrák do dílny do 1.500,- ?

Recommended Posts

Odesláno

jedině YORK , protože to ostatní jsou totální sračky. Vím co prodáváme:D.Každý chce cenu,má ji mít-z Číny.

Odesláno

kdysi u nás na burze, prodávali asi ten největší YORK. Chtěl za něj 2000kč. mě to připadalo hodně. Dneska lituju, že jsem ho nekoupil. Od tý doby už tam nic podobnýho nebylo.

Odesláno

Já jsem dostal 150 za 500 tehdy od známého odvedle od garáží, podezřele čerstvě natřený, pak jsem se dopátral, že prošel povodněmi 2002, tak ho rozebral, vyčistil, natřel. Taky slouží dodnes, neuškodilo mu to...

Guest servisman
Odesláno

otec měl 15O mm já je nevzal tak jej dal za hubičku 200 Kč .Dnes toho lituji,ale kam o dát v paneláku.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak \"problém\" se vyřešil sám, otec mi koupil na dovolené jakýsi svěrák prý v přepočtu asi za 1.300,- a dostanu ho k Vánocům ... tak jsem zvědav, co to bude zač.

Odesláno

V zimě jsem taky scháněl starší york a nemohl jsem nic kloudnýho sehnat.Tak jsem nakonec koupil novej 150 mm,tuším , že stál kolem 3,5 tis.Je to dost penez,ale doufám , že pár desítek let bude sloužit:)

Odesláno
otec mi koupil na dovolené jakýsi svěrák prý v přepočtu asi za 1.300,-

Sorry za :xvul,ale kde byl otec na dovolené?V Číně?Takové ceny :mrk.

Jinak v robotě mám na ponku taky světe div se Yorka a co ten si nechá líbit :roll

Guest servisman
Odesláno

ono se občas dá něco sehnat na burze ,loni tam měl jeden YORK 150 a chtěl za něj 800Kč ,asi nevěděl ani jakou má cenu. Můj otec jej dal za 200 :( když likvidoval sklep po povodni

Odesláno

Za 200,-?? To bych mu dal ještě pusu na čelo a možná i jinam:D a přidal ještě flašku něčeho opravdu dobrého :P

Před delší dobou jsem v záchvatu šetření koupil nějaký Made in USSSR - větší sr.....u snad nepořídíte ani z Číny.:blicismajlik

[upravil dne 3/11/13 11:10 od FrantaCV]

Guest servisman
Odesláno

To víš důchodce co taky v 80 se svěrákem v paneláku od rzi po povodni. Jinak co jsem koukal na SBAZAR tak tam se dá sehnat za dobrou cenu.

Odesláno

To Charlie 1: Tou \"Hoblicí\" - máš na mysli truhlářský ponk? Tedy něco takového?

http://www.naradi-harom.cz/truhlarske-hoblice-klasik-fortel.htm

To už sháním pěkně dlouho - ne že by nebyly, ale za nekřesťanské peníze. Můžeš zjistit něco bližšího? Dík

Správu sem nebo na SZ.

[upravil dne 3/11/13 13:41 od FrantaCV]

[upravil dne 3/11/13 13:42 od FrantaCV]

Odesláno
otec mi koupil na dovolené jakýsi svěrák prý v přepočtu asi za 1.300,-

Sorry za :xvul,ale kde byl otec na dovolené?V Číně?Takové ceny :mrk.

Jinak v robotě mám na ponku taky světe div se Yorka a co ten si nechá líbit :roll

Nene po cestě ze Švýcarska to brali přes Francii prý :) Zase jsem si nezapamatoval tu značku ale znělo to jak \"mc allister\" .... nebo tak nějak ... mno tak uvidíme kdyžtak mu to hodim na hlavu :D

Odesláno
hele jak u nas byly školní dílny tak hoblice i se svěrákama jsou složený ve škole na půdě myslím že tam jsou 150 ale nevím jestli yorky bylo jich tam 24ks:P

Vycházel jsem z tohoto příspěvku - tedy, že ještě budou k odprodeji??? Tedy ty hoblice - bral bych jí i se svěrákem. A jek je vidět z předchozí odezvy, tak bych asi nebyl jediný a škola nebo komu to dnes patří by mohli utržit nějaký \"Obolus\"

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...