Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A to jakou? :-D

Jinak jsem myslel že jiný než tyhle nekoupíš , tyhle se určitě dají koupit za míň, ale já je beru v autodoplnky.cz, mám je téměř za barákem, přes internet stojí myslím 326 korun za pár.

Odesláno (upraveno)

Na špici autožárovek jsou teď tyto čtyři výrobky, a s žádnou neuděláš chybu.

Bosch Plus 90

Hungsram Megalight Ultra 120 (General Elektric)

Philips X-treme Vision

Osram Night Breaker Unlimited

Třeba Hungsram je poměrem cena-životnost hodně zajímavý.

Upraveno uživatelem Roman Bazi
Odesláno

Bazi, myslel jsi asi Tungsram  nebo fakt Hungsram??

Jinak k životnosti, Mam osram silverstar 2, vydrželi rok, cca 11tis km, včera praskla jedna a druhá měla spiralku už plnou okují, koupil jsem je zase H7 - 420,- kč v kelly na členskou kartu. Nightbreaker jsou dobrý, ale k tomu abych s nima svitil i ve dne mají krátkou životnost. V dálkách mám Osram Ultralife a ty tam jsou už od nepaměti.

Odesláno

Roman Bazi : ty GE H7 jsem kdysi kupoval do sedanu a supr... ale bral jsem jen ultra 90% ty 120 nedali ani měsíc provozu.

Jinak je mám v mlhovkách ve variantě H1 90% a svítí to fakt hoodně... ale kolik vydrží ukáže čas.

Odesláno

Radku, píšeš že Nightbreakery jsou dobrý ale že mají malou životnost, ty Silverstar co kupuješ píšeš že vydržela 11tkm, mě ty nightbreakery cca 20tkm, myslím že to je slušná životnost.

Odesláno

150h garantovaná výrobcem. životnost ve zkušebně - reálná životnost +/-  450h

Odesláno

No technický list Night Breaker říká 150 a max 250 - http://www.osram.cz/appsinfo/pdc/pdf.do?cid=GPS01_1090035&vid=PP_EUROPE_CZ_eCat&lid=CS

Teda koukám na H7

Silverstar 2 - 250 h  a max 450 h

http://www.osram.cz/appsinfo/pdc/pdf.do?cid=GPS01_1057017&vid=PP_EUROPE_CZ_eCat&lid=CS

Zaleží na napětí, stačí o 0,3V více a životnost se sníží

Testovací napětí je 13,2 a každý auto pokud má v pořádku dobíjení má tak 13,6 až 13,8

V testech vychází že 90% žarovek umře po minimalní životnosti

Odesláno

Jinak teda co jsem se teď díval na spotřeby.cz tak jsem je dával 23,11,2014 při 252563 a nový jsem měnil ( odešla jen jedna, ale koupil jsem zase pár a tu jednu použitou mám schovanou do zásoby) 1,12,2015 při 267245 takže rok životnost a cca 15tkm.

Odesláno

Tak to máš určitě pravdu, já  ju koupil spíše pro info, hlavní je ta nabíječka na mobil. Ukazuje i proud do mobilu při nabíjení, je zajímavý že přes nějaký usb dráty to nabíjí jen třeba 0,300 a přes kvalitnější, třeba origo Sony z nabíječky klidně 1,900, ale zkusil jsem asi 7 káblů usb a vesměs to ukazovalo od 0,7 až 1,3

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...