Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

tak nastal den D aneb další klubák je už na světě ;) jmenuje se Tomáš

Recommended Posts

Odesláno

děkujeme všem :super

Gabrieli vypadas ze toho mas dost :) Urcite to bylo narocne.

no vzhledem k tomu že spát sem šel 1:45 a kolem 4:00 mě vzbudila manželka tak to stálo za to

edit: jinak nic to pro mě nebylo-krev a maso mi nevadí :D jenom jsem litoval manželku-no vytrpěla si toho dost

edit2: já tam dělal vtípky na odlehčení situace(pokud jsme tam byli jenom my dva)

jo a jednou mě seřvala sestra,že jsem vykukoval na chodbu-že co kdyby vedli po chodbě nějakou nahatou maminku :D

[upravil dne 12/10/13 18:35 od Gabriel 307]

[upravil dne 12/10/13 18:35 od Gabriel 307]

Odesláno
Gabrieli vypadas ze toho mas dost :) Urcite to bylo narocne.

StibTo, hlavně maminka toho měla dost. Tatínkové jsou na tom u porodu vždycky o hodně líp než maminky.

Gabrieli, gratuluju k synkovi, ať Vám dělá radost a hlavně ať jste všichni brzo doma :)

Odesláno

Romane děkuji,no vidíš jak si to naplánovala Magda-přesně na tvůj sraz ;)

edit: no nic ja končím zítra jedu za Tomášem i maminkou tak ještě jednou děkuji všem a cením si toho:super :super:super:potlesk jste tady naše druhá rodina :papa;)

[upravil dne 12/10/13 22:18 od Gabriel 307]

Odesláno

Tak velká gratulace a at je vše v cajku.

Prej nahá rodička,já když byl na sále ,tak tam byla jen mezistěna a druhá mamina tam nikoho neměla,tak jsem zaskakoval,ale kdo se citil lépe nevím:papa

Odesláno

Gabrieli, mamko, Tomášku, velká Veverkovic gratulace! Přejeme hodně zdravíčka, štestíčka a rodinné pohodičky - ty dva raubíře si jisto jistě užijete :D:papa

Odesláno

Přidávám opožděnou gratulaci k prckovi a dle termínu dodání i tomu, že sou s maminou oba zdraví:D Tak jen tak dál, ať se nám ta členská základna rozrůstá, aneb když už nám přibývá málo řádů zvenčí, tak si jich pár uděláme sami:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...