Miloslavik Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 ;)Ahojky vsem,dnes rano mi pal.pocitac oznamil hlasku - Risk of Fice -.Nevite nekdo prosim co to je?Nevim zda se to ukazalo pred nastartovsnim nebo az po.Nikde jsem to tu nenasel.Jinak kontrolka diagnostyky zhasina asi dve vterony po nastartovani,neuvedomuji zda to tak bylo pred tim ale myslim ze to tak ma byt,auto se jinak chova ok a pri dalsiim startovanim se to uz neukazalo.Prosim ma nekdo s tim zkusenost?Cauky Mila Citovat
Návštěvník Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 Risk of ice = nebezpečí náledí [upravil dne 2/10/13 07:34 od kirkiz] Citovat
Mysak_Bob Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 a nemel jsi tam - Risk of Ice? Protoze dnes rano bylo kolem nuly. Citovat
straki007 Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 Zas zacina zima a s ni hromada prispevku co znamena risk of ice....:D Citovat
Guest servisman Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 Přesně tak už čekám kdo napíše bliká mi 3 na palubním počítači. Citovat
koblih69 Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 Hláška avizuje chystaný kongres: http://www.fice-inter.net/ Citovat
Dark69 Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 to straki007: musis este zacat doplnkovo montovat do aut cz a sk software :D Uz ked sme pri tom, je to realne? Hlavne na nase 2003-jky. Nedaju sa vytiahnut texty a prelozit? Alebo v diag? Citovat
Guest servisman Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 stačí hledat je tam i odkaz na seznam hlášek Citovat
Dark69 Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 to servisman: diky, ale ja som myslel rovno upravit cz alebo sk jazyk v palubnom pc aby to ukazovalo na displeji... Mne to aj tak netreba, rozumiem aj v Eng aj De jazyku co to odo mna chce. Len tak ma to napadlo pre druhych, ale nebolo by od veci aj tak vidiet cz alebo sk jazyk v aute Citovat
elton Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 jestli máš rd4, tak nepřeložíš do CZ ani do SK. Citovat
Miloslavik Odesláno 2. říjen 2013 Autor Odesláno 2. říjen 2013 Ahojky vsem se tady omlouva za spatne napsanou hlasku,uz jsem na ni nasel odkaz,netusil jsem co to vyvola za reakci,ale navedli jste me na to jak ta hlaska ma byt a dodavam k predesle diskuzi ze me to taky nepipa.Tak cauky Mila:cool: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.