punkac Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 Brrr http://www.novinky.cz/krimi/314882-tragicke-predjizdeni-nakladaku-v-aute-zemreli-zemreli-tri-lide.html Snad to není někdo s klubu Citovat
Guest servisman Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 Doufejme ,že to nebylo naše cupátko z clubu Citovat
222johny222 Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 jde z toho mráz po zádech !!! Citím se v něm bezpečně,kvůli dlouhému předku...ale na kamion bych si netroufnul Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 Nebejt ALU uz bych nepoznal ze to byl Peugeot .. uff teda Citovat
Sagic Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 jde z toho mráz po zádech !!! Citím se v něm bezpečně,kvůli dlouhému předku...ale na kamion bych si netroufnul 406 už má léta, ani v době vzniku to nebyla zrovna hvězda co se týče bezpečnosti.. Nicméně s tím kamionem by bylo jedno v čem by jeli, zázrak, že jedna osoba přežila Citovat
Milan+ Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 Teď jsem to taky četl,tak to byl asi mazec. Přitom je to tam docela přehledné,ale asi moc pospíchal. Citovat
222johny222 Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 Sagiv a není trošku rozdíl mezi coupé a klasickým sedanem? Citovat
Sagic Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 Jo, je v počtu dveří. Jinak při nehodě na čumák zase takový rozdíl nebude. Citovat
222johny222 Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 když myslíš...brát ti to nebudu [upravil dne 1/10/13 19:38 od 222johny222] Citovat
groovred Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 Lidi myslím že je naprosto jedno zda to byl někdo z clubu, škoda 3 životu, neblbnete proboha! 200 koni neznamená že máte 200 životu Citovat
koblih69 Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 Holt ani velký křídlo předjíždění na plný čáře nezachrání Citovat
Lihous Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 No ze jde o pezota bylo poznat ze sedadel kol a video zezadu Skoda lidi auta a zrovna pekna barva interieru..... Tady na teto ceste jde nekdy fakt o zivot ono to svadi k rychle jizde .... Oprava z prispevku viz dole ja myslel ze to bylo na Jicin. Hm smutne [upravil dne 1/10/13 18:49 od Lihous] Citovat
straki007 Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 Ono staci mit na silnici zaplej zdravy rozum. A ne 26 spratek bude v plne obsazenem aute predjizdet na plnou caru. Po pravde? Jemu dobre tak. Skoda spolujezdcu kteri za to nemohli ze si sedli s bezkmozkem do auta. Citovat
ozzy56 Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 slogan ,nemyslíš-zaplatíš\' má něco do sebe, někdo tomu říká přírodní výběr:myslim Citovat
Milan+ Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 Tak ted to bylo ve zpravách ještě,předjížděl na kopci za přejezdem,tak tam se není čemu divit. Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 Johny: mam sedana i coupe a rozhodne si nemyslim, ze coupe je bezpecnejsi.... je to stejna platforma, prestan snit o hummerovi v podani coupe..... Straki: jezdil jsi na motorce, nestalol se ti nekdy, ze te prekvapila zatacka? Me jo a jsem rad, ze jsem neskoncil jako tenhle strelec. Vzdy je takova situace smutna..... Nicmene kdyz uz nas neumi likvidovat priroda, tak se umime zlikvidovat sami....... Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 http://www.novinky.cz/krimi/314871-ridic-propleskl-invalidniho-duchodce-za-jeho-styl-jizdy-dostal-podminku.html kdyz ctu pak toto, kdyz uz i ja jsem de facto ridic neustale na cestach..... tak tohle jsem delal kdyz jsem jezdil 2x tydne, ze me to takhle rozcilovalo..... ted uz jsem s nadhledem, ale je tu krasne videt pohled dvou stran na jednu situaci. Osobne verim ridici, ktery napadl jineho, protoze proc by to delal, kdyby nemel duvod??? PS: tata mi vzdy tvrdil, ze nejhorsi ridici jsou od Melnika, ale ma osobni zkusenost mi veli zahlasit, ze nejhorsi jsou v Plzni (aspon na prazaka) a v Jicine. Tam snad polovina lidi nevi, co to je prednost v jizde.... (omlouvam se vsem dotcenym, to je jen muj osobni pocit, za posledniho pul roku).... a presne takovy duchodce na me v Plzni hrozil v aute holi, pak i na svetlech u Plzen Plaza vystoupil, tak jsem mu to vysvetlil (Adelka je svedek, ze jsem byl jemny ) [upravil dne 1/10/2013 23:41 od Scratch] Citovat
koblih69 Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 Sice nevím jak to s tím souvisí a je mi úplně ukradený kdo komu (ne)dal přednost (ono když někdo letí jako čuňě tak je to někdy problém), nicméně to že pak někoho zablokuje a pak se jde bít ja maliko na hlavu a takový agresivní bezmozci nemají na silnici co dělat. Kdybych měl každého kdo mi nedá přednost profackovat tak ráno do práce stavím 1x a z práce 3x a to jsme ještě nevyjel z 1. města. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.