Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
jde z toho mráz po zádech !!! Citím se v něm bezpečně,kvůli dlouhému předku...ale na kamion bych si netroufnul :(

406 už má léta, ani v době vzniku to nebyla zrovna hvězda co se týče bezpečnosti..

Nicméně s tím kamionem by bylo jedno v čem by jeli, zázrak, že jedna osoba přežila :bojim

Odesláno

No ze jde o pezota bylo poznat ze sedadel kol a video zezadu

Skoda lidi auta a zrovna pekna barva interieru.....

Tady na teto ceste jde nekdy fakt o zivot ono to svadi k rychle jizde ....

Oprava z prispevku viz dole ja myslel ze to bylo na Jicin.

Hm smutne :(

[upravil dne 1/10/13 18:49 od Lihous]

Odesláno

Ono staci mit na silnici zaplej zdravy rozum.

A ne 26 spratek bude v plne obsazenem aute predjizdet na plnou caru.

Po pravde?

Jemu dobre tak.

Skoda spolujezdcu kteri za to nemohli ze si sedli s bezkmozkem do auta.

Odesláno

Johny: mam sedana i coupe a rozhodne si nemyslim, ze coupe je bezpecnejsi.... je to stejna platforma, prestan snit o hummerovi v podani coupe.....

Straki: jezdil jsi na motorce, nestalol se ti nekdy, ze te prekvapila zatacka? Me jo a jsem rad, ze jsem neskoncil jako tenhle strelec. Vzdy je takova situace smutna.....

Nicmene kdyz uz nas neumi likvidovat priroda, tak se umime zlikvidovat sami.......

Odesláno

http://www.novinky.cz/krimi/314871-ridic-propleskl-invalidniho-duchodce-za-jeho-styl-jizdy-dostal-podminku.html

kdyz ctu pak toto, kdyz uz i ja jsem de facto ridic neustale na cestach..... tak tohle jsem delal kdyz jsem jezdil 2x tydne, ze me to takhle rozcilovalo..... ted uz jsem s nadhledem, ale je tu krasne videt pohled dvou stran na jednu situaci. Osobne verim ridici, ktery napadl jineho, protoze proc by to delal, kdyby nemel duvod???

PS: tata mi vzdy tvrdil, ze nejhorsi ridici jsou od Melnika, ale ma osobni zkusenost mi veli zahlasit, ze nejhorsi jsou v Plzni (aspon na prazaka) a v Jicine. Tam snad polovina lidi nevi, co to je prednost v jizde.... (omlouvam se vsem dotcenym, to je jen muj osobni pocit, za posledniho pul roku).... a presne takovy duchodce na me v Plzni hrozil v aute holi, pak i na svetlech u Plzen Plaza vystoupil, tak jsem mu to vysvetlil (Adelka je svedek, ze jsem byl jemny :D)

[upravil dne 1/10/2013 23:41 od Scratch]

Odesláno

Sice nevím jak to s tím souvisí a je mi úplně ukradený kdo komu (ne)dal přednost (ono když někdo letí jako čuňě tak je to někdy problém), nicméně to že pak někoho zablokuje a pak se jde bít ja maliko na hlavu a takový agresivní bezmozci nemají na silnici co dělat. Kdybych měl každého kdo mi nedá přednost profackovat tak ráno do práce stavím 1x a z práce 3x a to jsme ještě nevyjel z 1. města. :blicismajlik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...