k-ociq Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 Tak jsem dneska prodal svoje první auto. Peugeot 106 1.5 D, 42 kw. Na autě jsem půl roku pořád něco spravoval, vrazil do něj asi 12 tisíc a nakonec prodával za skoro stejnou cenu jako kupní - 15 000. Možná vyhozené peníze ale stejně... na to jaký je to starý krám tak mi přirostl k srdci. Každopádně proč tohle vlastně píšu. V dubnu když jsem auto dostal tak jsem nevěděl ani jak nabít baterku. Neříkám že jsem rozený automechanik, ale základní věci mě už nezaskočí. A to i díky vám chlapi! Díky za vaše rady a zkušenosti - fakt mě toto fórum docela nadchlo - žádné kecy a urážky - většinou ochota a dobré rady. Pokud někdy budu mít peugeota, tak sem určitě rád zavítám. Takže přeji všem mnoho poklidných kilometrů a hlavně - jsou to jenom auta Citovat
Stifler Odesláno 20. září 2013 Odesláno 20. září 2013 Na fórum nemusíš chodit, jen když máš Peugeota. Je tu několik lidí, co ho nemají a dalších několik, co ho nikdy neměli. Je to o tom, že se tu takoví lidé cítí dobře a rádi se sem vracejí bez ohledu na to, jakým autem jezdí, protože nejen sekcí Servis fórum žije. Citovat
Hafity Odesláno 20. září 2013 Odesláno 20. září 2013 Já jsem sem vlezl, když jsem měl Mitsubishi.... Citovat
oddie Odesláno 20. září 2013 Odesláno 20. září 2013 A já když jsem měl několik Peugeotů v různém stadiu kompletnosti Citovat
vendelinek Odesláno 20. září 2013 Odesláno 20. září 2013 u nás byl první peugeot a pak teprve počítač Citovat
ChouLu Odesláno 20. září 2013 Odesláno 20. září 2013 A to si představ, že jsou i další možnosti než forum S klubem jsem poznal Českou republiku po stránce přírody a památek za rok mnohonásobně více než za svých 20 let předtím dohromady Citovat
davidekcz Odesláno 20. září 2013 Odesláno 20. září 2013 to já poznal celou evropu za 3 roky v trucku :D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. září 2013 Odesláno 20. září 2013 A to si představ, že jsou i další možnosti než forum S klubem jsem poznal Českou republiku po stránce přírody a památek za rok mnohonásobně více než za svých 20 let předtím dohromady Ti už bylo 20 jooo?:D:D:D Citovat
MyP106 Odesláno 23. září 2013 Odesláno 23. září 2013 já sem začal chodit když jsem měl svou první 106ku během té doby už jsem vystřídal 3, mezitím alfa 145, citroen zx a teď zase alfa 166 a stejně sem pořád koukám prostě v hlavě to zůstane napořád a jednou zase 106ka bude až se vše uklidní. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.