Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem dneska prodal svoje první auto. Peugeot 106 1.5 D, 42 kw. Na autě jsem půl roku pořád něco spravoval, vrazil do něj asi 12 tisíc a nakonec prodával za skoro stejnou cenu jako kupní - 15 000. Možná vyhozené peníze ale stejně... na to jaký je to starý krám tak mi přirostl k srdci.

Každopádně proč tohle vlastně píšu. V dubnu když jsem auto dostal tak jsem nevěděl ani jak nabít baterku. Neříkám že jsem rozený automechanik, ale základní věci mě už nezaskočí. A to i díky vám chlapi! :potlesk

Díky za vaše rady a zkušenosti - fakt mě toto fórum docela nadchlo - žádné kecy a urážky - většinou ochota a dobré rady. Pokud někdy budu mít peugeota, tak sem určitě rád zavítám.

Takže přeji všem mnoho poklidných kilometrů a hlavně - jsou to jenom auta :D

Odesláno

Na fórum nemusíš chodit, jen když máš Peugeota. Je tu několik lidí, co ho nemají a dalších několik, co ho nikdy neměli. Je to o tom, že se tu takoví lidé cítí dobře a rádi se sem vracejí bez ohledu na to, jakým autem jezdí, protože nejen sekcí Servis fórum žije. ;)

Odesláno

A to si představ, že jsou i další možnosti než forum :) S klubem jsem poznal Českou republiku po stránce přírody a památek za rok mnohonásobně více než za svých 20 let předtím dohromady ;)

Odesláno
A to si představ, že jsou i další možnosti než forum :) S klubem jsem poznal Českou republiku po stránce přírody a památek za rok mnohonásobně více než za svých 20 let předtím dohromady ;)
Ti už bylo 20 jooo?:o:D:D:D:D
Odesláno

já sem začal chodit když jsem měl svou první 106ku během té doby už jsem vystřídal 3, mezitím alfa 145, citroen zx a teď zase alfa 166 a stejně sem pořád koukám prostě v hlavě to zůstane napořád a jednou zase 106ka bude až se vše uklidní.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...