Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Neví někdo, co sakra může způsobovat, že místo 60l nádrže, kterou by podle TP i různých údajů na netu měla 306 mít, se mi do auta vejde pouze zhruba 54 litrů? (vyjel jsem nádrž do sucha, nalil 5l kanystr a poté u nejbližší pumpy dotankoval 50...)

Kdyby byla plná vody, po vyjetí benzinu by se motor \"zavodnil\" a už bych nenastartoval, nebo ne?

Né že by mi to nějak hrozně vadilo, když vím jak na tom jsem, ale vrtá mi to hlavou :myslim

Odesláno

Není to tím, že máš cabrio? Třeba cabrio má trochu jinou nádrž a tím pádem menší.

Je pravda, že 60 litrů jsem do auta ještě nenalil, ale do sucha to nezkusím, to mi odejde čerpadlo.:D

Odesláno

U 406tky má být odjem 70litrů, což u 66kilowattový mám. Ale u 2,2 HDI,mi po rosvícení se \"hladového oka\" vleze do nádrže 45 litrů. To už nafta teče ven z nalévacího hrdla.

Odesláno

Stroza2:

Třeba máš auto po nějakém pašerákovi a jeden balíček pašuňku v nádrži zapomněl :)

Nebo ten pětilitrovej kanystr cos tam nalil byl desetilitrovej. Mám plastovej pětilitrovej kanystr a vejde se mi do něj asi 6,5 litru.

Nebo prostě jen píšou, že to má šedesátilitrovou nádrž a skutečnost je jiná.

Já mám mít nádrž na 80 litrů a zatím jsem nejvíc tankoval 77 litrů, ručička ještě na nule neseděla a auto jelo, takže u mě dobrý :D

Felicie měla mít nádrž na 42 litrů a když jsem poprvé dojel s autem z bazaru k pumpě tak se mi tam vešlo 43,5. Možná, že ty nádrže dělaj tak nějak od oka.

Odesláno

Naražená by dávalo smysl, ale o 6 litrů už je dost a nemyslím, že bych zespoda měl nějakou takovou ošklivou promáčklinu

To si nejsem jistý, ale například TADY píší o 60 litrech u 1.6 (1.8 oněch 56l PeterJ), stejně i TADY...

50 litrů je zas málo, to bych tam nenarval těch 54

Tak felicie je celkově takový \"jiný\" auto :D

Takže teď babo raď, v čem to je...:myslim

Guest servisman
Odesláno

Bavíme se tu o palivu takže nemíchej tu auta. Brával jsem vždy plnou a palivo mne zaujímalo vždy když se to přiblížilo k rezervě. A řeknu ti na rovinu každý jezdí tím na co má a je spokojen. Auto beru jen jako spotřebák a přemistovadlo z bodu A do bobu B . :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...