morepower Odesláno 19. prosinec 2021 Odesláno 19. prosinec 2021 ten hotel Ostrov se mi líbí moc, moc.. Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. prosinec 2021 Odesláno 19. prosinec 2021 v Ostrově si jen pohlídej abys neměl pokoj nad kuchyni ,jinak taky doporucuji. morepower ohodnotil 1 Citovat
morepower Odesláno 19. prosinec 2021 Odesláno 19. prosinec 2021 dobře, pohlídám. Já už to nadnes ženě, se nám líbí vobojí. jak ten Ostrov tak ta Studánka. Tak kdybyste kluci eště něco znali, dejtě vědět, díky Citovat
jarokare Odesláno 20. prosinec 2021 Odesláno 20. prosinec 2021 Nám se líbilo tady https://www.hotelkraskov.cz/ morepower ohodnotil 1 Citovat
morepower Odesláno 20. prosinec 2021 Odesláno 20. prosinec 2021 dík, to vypadá moc dobře. Máš k tomu ještě nějaký informace, co nevyčtu na netu? Třeba jak tam vaří, jaký jsou masáže, jak je to tam s přístupem personálu atd, na co si dát pozor.. Citovat
jarokare Odesláno 20. prosinec 2021 Odesláno 20. prosinec 2021 Byli jsme tam tak před dvěma roky , jídlo super , personál ochotný , welness v pohodě , jenom na masážích jsme nebyli , ty si musíš zamluvit předem (aspoň to tak bylo dřív , teď nevím) . Ale určitě vím , že až bude čas , tak se tam zase podíváme Citovat
Charlie 1 Odesláno 20. prosinec 2021 Odesláno 20. prosinec 2021 Máš to z ruky, ale vezmi ji sem https://www.penzion-klidek.cz/erotikavklidku/ Citovat
morepower Odesláno 20. prosinec 2021 Odesláno 20. prosinec 2021 (upraveno) tak to je hustý. jezdíš tam rád, jo? Upraveno 20. prosinec 2021 uživatelem morepower Citovat
Charlie 1 Odesláno 20. prosinec 2021 Odesláno 20. prosinec 2021 Ne chtěl si welnes tak jsem doporučil... ne já tam slavil 40 v tom penzionu, majitelé fajn lidi, tak mezi řeči říkali jak tam netradičně provozují penzion když někdo chce... Ještě jem tam nebyl, ale v budoucnu tam možná zavitam ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 20. prosinec 2021 Odesláno 20. prosinec 2021 pokud přijedeš sám a dohodí i partnerku, tak je to normální bordel ale dát si na svoje stránky ,,Výřivka'' může jen trotl Citovat
morepower Odesláno 21. prosinec 2021 Odesláno 21. prosinec 2021 @Charlie 1 já myslel doporučení na základě vlastní zkušenosti . Tohle je marný, nemaj bazén, s kuchyní je to podle popisu slabý, masáže žádný. Ale zas maj houpačku pro velký holky... Citovat
Pacho69 Odesláno 21. prosinec 2021 Odesláno 21. prosinec 2021 Do Studánky chodíme na bowling, občas na večeři, vaří docela dobře. Ale protože tam musíme dojet, nemohu si dát ani pivko nebo víno, tak raději zajdeme sem: https://aprilhotel.cz/. Je to hned u lesa, bazén, masáže, oproti studánce chybí bowling. Vaří též skvěle. Ubytování známí chválí, já to nemám vyzkoušené, jen to "ostatní", mám "chalupu" v dochozí vzdálenosti, tak se neubytovávám. Ale chodíme jíst, když přijedou přátelé tak i do sauny, bazénu, na wellness. Další moje oblíbené místo je pak https://www.hotelrajskazahrada.cz/. Tam je taky jako v ráji. Z vlastní zkušenosti mohu též doporučit toto: https://wellnesshotelzamecek.cz/, je to tedy už pár let, co jsme byli, skvěle tam vařili, pěkný wellness Pak ještě na hory, ale to asi nebude optimální v období jarek - plné (dětí) a drahé . Jinak Kraskov je dobrý tip, je tam krásně, já mám ty Železný hory a Ždárský vrchy moc rád. Záleží, jestli se chceš jen nechat rozmazlovat v hotelu nebo si třeba užít krásné okolí. morepower ohodnotil 1 Citovat
morepower Odesláno 21. prosinec 2021 Odesláno 21. prosinec 2021 mocí díky za tipy, já to všechno projdu. Cílem je se prostě pár dní o nic nestarat. Jen bazén, masáž, sauna, večeře, pivko, druhej den možná procházka a zas dokola a pak třeba ještě jeden den. Jen příroda, žádný auta, nic, výlety mě tady nezajímaj. Prostě se na všechno vyfláknout, jak tlustej němec Charlie 1 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
MotoMoto Odesláno 21. prosinec 2021 Odesláno 21. prosinec 2021 Tohle mě zaujalo, jen u toho není hospoda https://www.google.cz/maps/place/Kupole+u+Ještědu/@50.7121648,15.0188141,15z/data=!4m8!3m7!1s0x4709379361d04355:0xb368f29e5734cf9a!5m2!4m1!1i2!8m2!3d50.7151649!4d15.023852 Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pacho69 Odesláno 21. prosinec 2021 Odesláno 21. prosinec 2021 No řekl bych, že z těch požadavků tam toho není víc, než jen hospoda Navíc p jarkách tam bude hlava na hlavě (únor/březen). Citovat
ozzy56 Odesláno 21. prosinec 2021 Odesláno 21. prosinec 2021 (upraveno) tu Studánku jsem vybral (pro nás) proto, že je v lese, dá se hezká procházka lesem až do Rychnova, asi 4 km, jinak je všecko v budově hotelu, wellnes, bazén od rána do večera, sauna, masáže, restaurace, na pokoji všechno, ráno švédské stoly, večer 4 chodová večeře... jo, a byli jsme tam sami--obsazené jen 4 pokoje , ale turnus před námi prý nabito, pivo nějaká polotmavá 11... Upraveno 21. prosinec 2021 uživatelem ozzy56 Citovat
Pacho69 Odesláno 21. prosinec 2021 Odesláno 21. prosinec 2021 (upraveno) před 3 hodinami, morepower napsal: mocí díky za tipy, já to všechno projdu. Cílem je se prostě pár dní o nic nestarat. Jen bazén, masáž, sauna, večeře, pivko, druhej den možná procházka a zas dokola a pak třeba ještě jeden den. Jen příroda, žádný auta, nic, výlety mě tady nezajímaj. Prostě se na všechno vyfláknout, jak tlustej němec Jasně. Studánka je v lese, nejbližší okolí je příroda, sice nějakým způsobem "užívaná", ale příroda. Do nejbližší civilizace je to kilák. Ale v resortu nic nechybí. Zase jít t po tmě, pro nedomácího nic moc. Znám to tam 50 let a stejně bych to to teď po tmě a v zimě jít nechtěl. A to to, podle mne, nejsou ani 3 kiláky(jedna cesta). Panorama a Rajská zahrada jsou "městské" hotely, příroda pár kroků, stejně jako "město" Obě městečka (Rychnov nebo Nové Město) jsou kouzelná, krásná náměstí, zámek, je kam jít. V Rychnově je skvělé pivo. Popravdě nevím, jestli na studánce točí rychnovské, ale myslím, že už ano (já si tam pivo obvykle nemohu dát a do pivovaru to mám blíž). v novém městě je nádherné náměstí a v okolí se pod patronátem Bartoňů vyřádil Jurkovič. Je to zajímavé místo. Rynartice jsou taková klidná lokalita ale dobrá na ty výlety do okolí. Krásně se "válet" bych jel třeba do Mariánek. Nebo na přehradu. Slapy Orlík, nebo Prýgl, je tam pár resortů vyloženě rozmazlovacích. Snobská rozmazlovačka je třeba Zbiroh. Upraveno 21. prosinec 2021 uživatelem Pacho69 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.