Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

wellness pro dva

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj plánuji z manželkou nekam na víkend a rád bych nejaký ten wellness. máte nejaké zkušenosti? jihomoravský kraj nebo vysočina mají přednost:)

Odesláno

no já bych to radeji zrealizoval do mesíce. To snad ješte nebude padat:)

Odesláno

Tak jsem toho pročetl spousty a jde mi z toho hlava kolem. Nejvetší strach mám z toho aby to když už si to človek zaplati klaplo:) Proto vás prosím o odkaz kde jste byly max spokojeni.

Odesláno

Můžu doporučit Wine Welnes Centro Hustopeče, jenom je lepší koupit víkend přes slevomat, protože mají trošku vyšší ceny. Ale byli jsme tam již dvakrát a vždy 100 % spokojenost.

http://www.winewellness.cz/

[upravil dne 22/9/13 17:35 od Zazimir]

• O 9 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

Aktuálně se v nabídce pepa.cz objevuje tento wellnes pobyt:

http://www.pepa.cz/3denni-pobyt-v-hotelu-petr-bezruc-v-beskydech-pro-dva-s-polopenzi/

Tento wellnes pobyt rozhodně !!! NEDOPORUČUJI !!!

smiley-sick006.gif:blicismajliksmiley-sick006.gif:blicismajliksmiley-sick006.gif:blicismajlik

Nejhorší wellness, na kterém jsme kdy byli. Nenechte se zmást hezkými fotkami bazénu. Při jeho návštěvě Vás čeká plíseň. Stejně tak po příjezdu, kdy máte nárok na večeři, ji dostanete danou, tzn. nemůžete si vybrat co si dáte. Na procedury se musíte objednat u ne moc příjemné lázeňské, navíc vám ani na recepci neřeknou, že se musíte dopředu na nějaké procedury vůbec objednat. A celá obsluha hotelu má takový odtažitý přístup.

Dále - jídelní lístek zpracovával pravděpodobně někdo, kdo stěží dodělal základku. Příklad - místo \"Grog\" tam bylo \"Grok\".

IMG_20140620_213437.jpg

Dále v kolonce Nealkopiva bylo Frisco, které když přinesli, bylo samozřejmě klasické 4,5%, protože nealko frisco se myslím ani nedělá.

IMG_20140620_213406.jpg

V nabídce se píše, že každý pokoj má telefon a rádio. Na pokoji samozřejmě ani jedno...dokonce tam v některých pokojích není ani slibovaná TV.

Dále se zde slibuje bazén se slanou vodou - po ochutnání žádná sůl. We whirlpoolu se nacházely stopy chlupů, na bowlingu se zasekávají koule a kuželky - tudíž mezi hrami jsou dosti velké prodlevy, což při hodině hraní udělá dost velký čas.

Rozhodně nedoporučujeme - krásně nám to zkazilo víkend :grr:bacha

Upraveno uživatelem hardhouse.trip
  • O 7 let později...
Odesláno

Ahoj, navážu na tohle starý téma, ať nezakládám nějakou duplicitu.

Chtěl bych vytáhnout manželku v průběhu února na nějakej ten relax na pár dní  a hledám dobrej tip. Zkusím to bodově vypsat, tak jestli vás to někde bavilo, podělte se.

Takže "požadavky":

• velmi dobré ubytování, je mi jedno jestli větší hotel, nebo menší penzion ale prostě dobré ubytování
  • klid, příroda, žádný město
  • jsem od Mělníka, tak dojezdovka do 2? hodin (ale jako když to bude super, tak je to fuk)
  • super kuchyně
  • bazén (lokální), masáže, sauna
  • nepotřebuju v okolí žádný vyžití, chci jen relax, masáže, dobrý jídlo a klid

je čas, zkuste zapátrat v paměti, dík

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...