Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, zajimalo by mě jestli nemá někdo zkušenost s bydlenim v mobilheimu.. Na jaře budu resit vlastní bydleni tak zvažuju tuto variantu. Pozemek by bych mel. Ma to poměrně vodne výhod co sem dočetl na netu ale zajimalo by mě to v reálu. Ma představa by byla mít to podstavene kvůli mistnostem na pracku, atd. Da se to i pekne obstavet dodatečně terasou atpod.

Odesláno

Co já vím, tak na trvalé bydlení údajně NIC MOC. Vybavuju si nějakou reportáž (Černé ovce, Reportéři nebo něco podobného), kde si majitelka stěžovala, že to v zimě nelze vytopit a firma se jí smála do očí. Mně osobně by asi vadila ta spousta krcálkomístností které se musí poskládat do velice těsného prostoru. Když jsem byl malej dávali si lidé na zahrady vyřazené vagony - domnívám se, že život v mobilheimu nebude o moc kvalitnější.

Odesláno

hlavni vyhodou je ze se to stavi bez povoleni , vyborne jako chata (urcite lepsi nez vagon nebo obytny prives ) , trvale bydleni jsou dle me lepsi varianty ale s povolenim a vse kolem .

Odesláno

Ve statech jich je spoustu, takze bydlet se v tom zrejme da :) Ale nechtel bych to... a kdyz, tak jako docasne reseni misto unimobunky behem stavby normalniho bydleni, idealne koupit z druhe ruky a pak poslat dal :)

Odesláno

No, bydlet se v tom dá, ve státech je jich spoustu... jinde je třeba spousta jurt, tak se v nich taky bydlet dá :)

Mobilheim je šílená nouzovka, jakmile to jen trochu jde, volil bych radši i třeba boudu stlučenou z hrubých prken než tohle.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...