FiFa_cze Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 Čaute, ať googlim, jak googlim, tak se nemůžu nikde dočíst, zda musí mít autoelektrikář také vyhlášku 50. Hledám momentálně práci a jedno takové místo tu je, tak by mě zajímalo, zda je nutné, abych ji měl. Mám sice vystudovanou elektrotechnickou školu, ale vyhlášku 50 bohužel nemám Citovat
koblih69 Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 Nikdy jsem to nezkoumal, ale podle mě je to nesmysl. Citovat
milhaus Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 Podle mne taky nesmysl. Co jsem namátkou koukal po inzerátech s nabídkou místa autoelektrikáře, nikde vyhlášku 50 nepožadují. Spíše požadují jmenovitě vzdělání v oboru autoelektrikáře a automechanika. Citovat
milhaus Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 mxmen: vyhláška 50 je \"do 1000V\" a \"nad 1000V\". o nějakém hraničním napětí 220V se v ní nepíše. mimochodem, 220V už dnes v zásuvce není, je tam 230:papa Citovat
ChouLu Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 Né nepořebuješ a i kdyby.. tak paragraf 5 si můžeš udělat za jedno dopoledne.. u nás stojí 900 a sedneš si tam, dostaneš kafe, něco si poslechneš, v poledne ti dají oběd, poté razítko a jdeš domů Citovat
FiFa_cze Odesláno 5. září 2013 Autor Odesláno 5. září 2013 Díky moc O tom paragrafu 5 jsem přemýšlel, že by to stálo za udělání. Alespoň něco bych měl Citovat
gronholmm Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 Když se to tady nakouslo. Jak je to s 50tkou po střední škole. Nám na škole říkali že jí automaticky dostanem po složení maturitní zkoušky, ale nevím jestli jako potvrzení o tom že jí mám stačí maturitní vysvědčení, nebo jestli musí být spešl papír? Díky Citovat
poldiss Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 my jí dělali týden před svaťákem a po úspěšnym složení maturity nám dali spešl papír, takže ve Škodovce na něco zapomněli asi :D Citovat
gronholmm Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 A sakra No ne pokud by na to zapomněli tak by dali vědět spousta lidí šli potom do provozu Citovat
poldiss Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 Aha tak to těžko říct, ale zkoušky na padesátku byste dělat měli, když vám jí slíbili po maturitě a stejně ti to teď už může bejt víceméně jedno, měl bys jí propadlou tak jako tak Citovat
Vvitty Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 Tak neni vyhlaska 50 jako vyhlaska 50... Predpokladam ze cerstve na(po) skole to byl paragraf 5 a na ten neni treba vystavovat osvedceni, pouze se o tom sepise zapis. To se dela az od sestky vyse. Citovat
gronholmm Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 Ale každopádně bych měl mít ještě nějakej papír či? Citovat
HonzaZ Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 Stejně platí 3 roky a pak musíš zase absolvovat školení s přezkoušením. Citovat
gronholmm Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 Sakra, jak dlouho jsem po škole? Hmm tak nic, takže už do tý zásuvky nesmím šahat no :D:D Stejně jsem to mohl asi jen pod dozorem Citovat
ChouLu Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 s 5kou pouze s někým za prdelí.. nicméně stojí to za to.. po roce praxe můžeš udělat 6ku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.