Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute, ať googlim, jak googlim, tak se nemůžu nikde dočíst, zda musí mít autoelektrikář také vyhlášku 50. Hledám momentálně práci a jedno takové místo tu je, tak by mě zajímalo, zda je nutné, abych ji měl. Mám sice vystudovanou elektrotechnickou školu, ale vyhlášku 50 bohužel nemám :grr

Odesláno

Podle mne taky nesmysl.

Co jsem namátkou koukal po inzerátech s nabídkou místa autoelektrikáře, nikde vyhlášku 50 nepožadují. Spíše požadují jmenovitě vzdělání v oboru autoelektrikáře a automechanika.

Odesláno

mxmen: vyhláška 50 je \"do 1000V\" a \"nad 1000V\". o nějakém hraničním napětí 220V se v ní nepíše. mimochodem, 220V už dnes v zásuvce není, je tam 230:papa

Odesláno

Né nepořebuješ a i kdyby.. tak paragraf 5 si můžeš udělat za jedno dopoledne.. u nás stojí 900 a sedneš si tam, dostaneš kafe, něco si poslechneš, v poledne ti dají oběd, poté razítko a jdeš domů ;)

Odesláno
:xvul Když se to tady nakouslo. Jak je to s 50tkou po střední škole. Nám na škole říkali že jí automaticky dostanem po složení maturitní zkoušky, ale nevím jestli jako potvrzení o tom že jí mám stačí maturitní vysvědčení, nebo jestli musí být spešl papír? Díky :papa
Odesláno

Aha :myslim tak to těžko říct, ale zkoušky na padesátku byste dělat měli, když vám jí slíbili po maturitě :D a stejně ti to teď už může bejt víceméně jedno, měl bys jí propadlou tak jako tak :D

Odesláno

Tak neni vyhlaska 50 jako vyhlaska 50...

Predpokladam ze cerstve na(po) skole to byl paragraf 5 a na ten neni treba vystavovat osvedceni, pouze se o tom sepise zapis. To se dela az od sestky vyse.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...