Schreek Odesláno 8. září 2013 Autor Odesláno 8. září 2013 Jo v seznamu členu se bude dát filtrovat, dle auta, členství, města, státu... Dobrý tip, ověřím jestli je to ošetřeno Citovat
Medvěd Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Výhodou je že každý uživatel si nyní může nastavit, jetli chce vidět podpisy ostatních,, případně jen skrýt obrázky v nich (bylo dost lidí, které podpisy otravovali). Děkuji, patřím k těm, které barevné kreace v podpisech a nesmyslné cpaní fotek točily téměř do běla. První vychytávka, kterou na nových stránkách 100% budu chtít naučit využívat. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Jo a pak já budu ten kterýmu vynadají že nemá auto v podpisu když si to vypnou, taky věc k prdu, no nic, jen muj nazor. Vždycky je to o lidech a mjejich myšlení, kdyby byli všichni normální tak by byl svět moc jednoduchej a podpisy tak akorát:D:D Citovat
marko306 Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Za mňa boli podpisy ok, podľa nich som vedel kto píše, bez toho aby som pozrel na nick. Samozrejme sa našli aj extrémistický fundamentalisti, na ktorých mi gigantický podpis vadil. Citovat
koblih69 Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Asi tak.. kdyby se podpis omezil na třeba 2 řádky a bez obrázků tak by nebyl problém Citovat
marko306 Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Ja mám v podpise tri riadky, tak na dva neobmedzovať. Citovat
marko306 Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 No ja mám 3 keď rátam aj info o aute Asi to záleží od monitoru/mobilu kto čo a koľko vidí. Alebo od promile v krvi Citovat
Medvěd Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Markův podpis (dle mého): Žlutě: PEUGEOT 807, 4HW, 2,2HDi, 94kw, r.v. 2003 (1 řádek) Počet mojich príspevkov neznamená, že viem vždy poradiť. Za toľko blbostí čo som tu napísal by som mal mať nick Bájkar. (to mám v jednom - tedy druhém řádku) Citovat
marko306 Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Medvěd, to máš fakt voľačo špatne info o aute je oranžové. Citovat
Medvěd Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Žlutý, oranžový - to je fuk. Stejně je to na mém pozadí téměř nečitelné. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.