Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Punkere - pokud bys dorazil na Holešovice, můžu Tě na Džbán hodit (ale auto kvůli Tobě fakt mejt nebudu).

Odesláno
Vzhledem k tomu, že zítra má bejt 12 C, tak venku nevím, nevím ... :myslim

Jak to vypadá na Evropský? Tramvaje tam nejezdí, je to hustě na pikaču nebo se dá normálně projet?

[upravil dne 31/8/2013 21:03 od Medvěd]

dá se to projet ale vyhraď si na to 2x tolik času než by byl Tvůj nejpesimističtější odhad ... za posledních 14 dní jsem to jel 2x ve všední den okolo 18h - 19h, máme zkušebnu na nádraží Veleslavín

Odesláno

nejlépe .. hlavně ta Hradčanská je haluz, vždyť už je to rozkopaný snad 4 roky :( a Evropská to jen dorazí ..

Odesláno

Hradčanská je - co já vím - rozkopaná nějak od června, do tý doby se projížděla celkem dobře. Už aby byla otevřená Blanka (ale to pak nastane zúžení Korunovační a Veletržní, kde se mají vysázet stromové aleje a tak prý vzniknou bulváry jako ve Francii - pšššt, tohle info zatím \"jen\" lítá po Praze 7, ofiko jsem ho ještě neslyšel).

Odesláno
pruuuuser zmenily me smeny a čtvrtek nedavam mam odpoledni 14-21!!!:( punkaci soorry

Neva ;) nedá se nic dělat.

Medvěde, byl bych velmi povděčen. V 15:13 pojedu rychlíkem Krušnohor R617 a budu na Holešovicích v 16:16. Mám čekat ze strany abych koukal na tu pumpu OMV myslím nebo ze strany jak je autobusové nádraží?

Odesláno

:D:D:D

Punkere - pokud bys dorazil na Holešovice, můžu Tě na Džbán hodit (ale auto kvůli Tobě fakt mejt nebudu).
:D:D:D
Odesláno

Punkac: spíš se podívej, jestli by se nedalo hned popojet zpátky do Bubenče, vlak to jede pár minut, kdežto Medvěd bude poskakovat ucpanou Veletržní... Bubeneč má přitom přímo při cestě a lokálka by měla jet co půl hodiny.

Odesláno

Jinak tip pro ty, co preferují MHD - vezměte to vlakem, z Masaryčky nebo Hradčanské (Praha-Dejvice) do Veleslavína, ten vlak je tam hned a nestojí v žádných kolonách...

A pro ty, cop jedou autem - nemáte někdo dětskou sedačku s pultíkem, ideálně Kiddy? Pokud jo, prosím vezměte s sebou, rád bych ji okouk, případně do ní zkusil posadit dítě, jestli to snese.

Odesláno

Takže na radu místního guru pojedu buď v 15:07 do Holešovic kde mi v 16:30 jede courák do Bubenče, kde budu v 16:34

nebo druhá varianta je v 15:38 do Kralup, kde mi jede v 16:36 vlak do Bubenče, kde budu v 17:07

Brundibáre, rád se Ti přizpůsobím ;)

Odesláno
pruuuuser zmenily me smeny a čtvrtek nedavam mam odpoledni 14-21!!!:( punkaci soorry

Neva ;) nedá se nic dělat.

Medvěde, byl bych velmi povděčen. V 15:13 pojedu rychlíkem Krušnohor R617 a budu na Holešovicích v 16:16. Mám čekat ze strany abych koukal na tu pumpu OMV myslím nebo ze strany jak je autobusové nádraží?

16:16 v Holešovicích nemám problém, kousek možná poskáčem kolem Výstaviště, Strojnická bývá už O.K. a pak zadem kolem Stromovky .... Zavoláme si kde budu stát (předpokládám že na aut. nádraží).

Odesláno

Dorazim okolo sedme, spis \"po\" - snad tam jeste nekoho zastihnu :)

Odesláno

Díky kluci za moc fajn pokec a ještě jednou Medvědovi za přiblížení a odblížení z Holešovic

Odesláno

Já Tě viděl s dětmi žvatlat skoro pořád.

A taky jsem viděl, jak se Ti Adraj o některého ze svišťů pěknou chvilku staral

P.S.

Punkáči, moc neděkuj. Přemýšlel jsem co jsem Ti to chtěl v týdnu navrhnout a TEĎ už to vím - http://www.konstantin.cz/podvini/

Kámoš tam je a zval mně, abych zašel. Myslím si, že bys rád vydržel až do toho couráku (teď prej hrajou Plastici).

[upravil dne 5/9/2013 23:06 od Medvěd]

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...