Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte,

vie niekto nakonfigurovat dazdovy senzor, vid obr? Auto je CAN, po fl, niekedy v minulosti bola vymena predneho okna. Senzor \'hranaty\', funguje aj ako snimac osvetlenia (toto funguje bez problemov)

[Edited on 29/8/13 22:09 by harvi_tn]

post-37139-14109632983765_thumb.png

Odesláno

nereaguje na dazd,tj. po zapnuti automatickeho rezimu to bezi ako cyklovac kazde 4s, chyba, ktoru hlasi \"nemozno prisposobit celnemu sklu, neni charakterizovany\" je to na tom prvom obrazku.

Odesláno

A nechá se na něm něco pomocí dia měřit? Vypadá to, že je úplně nefunkční a stěrače v módu pro dešťový senzor jedou v nouzovém režimu. Takže buď vadný senzor, nebo nebylo dávané nové sklo?

Odesláno

ano, sklo bolo davane niekedy davno nove, ja som to s tymto stavom uz kupil. Nikto mi s tym ale zatial nedokazal pomoct. Kde by sa malo dat nieco merat? Zatial sme nikde v PP2000 nenasli menu, kde by sa to dalo konfigurovat. Iba vypis o chybe a nejake ID cisla toho snimaca. Zly uplne nebude, to by nesla ani ta cast so svetelnostou, mozno by mu stacilo niekde nakonfigurovat, ale kde je zatial zahadou.... Pozerali sme aj v menu \"Nahradne diely\" ale tam je v BSI iba tusim korektor svetiel, samotna polozka dazdovy senzor nikde nebola :(

Odesláno

to koblih69: mas pravdu, prispevkov je tu vela, ale ziaden neviedol k rieseniu. Tak isto ako je velke mnozstvo ludi, co ma prave tento problem. Mne je najma divne, ze senzor vyhadzuje chybu prisposobenia, ale nikde v PP2000 neni moznost ho prisposobit. Zeby sa \"chytil\" sam, ked tam bude gel? Neviem, vyskusam, dam vediet.

to MJSytic: vyskusam kupit ten gel co pises, neni co stratit okrem cca 20Eur :) Mas s nim uz konkretne skusenosti? Rozbehol sa Ti po jeho aplikacii nejaky dazdak, co predtym nesiel?

Odesláno

Ten senzor se kalibruje sám, u některých aut se dá ovlivnit citlivost, ale nevím, že by šla někde spustit kalibrace. Pokud tam gel je a není zaprášenej tak si asi nákupem nového nepomůžeš.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...