Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím ,

tak jsem přesedlal z Opela na Peugeot a můžu jen chválit , koupil jsem ojetou 207 CC z roku 2007 , 1.6 turbo 110kw. Nicméně po zhruba týdenním ježdění mi zrovna dnes auto přestalo táhnout , jakoby si turbo vzalo dovolenou a na tom skoro 1,5 tunovém autíčku je to znát :( Dodávám že auto je v prvotřídním stavu , jako nové. Najeto lehce přes 26 tisíc po prvním majiteli. Nevíte co s tím ? popřípadě může mi někdo prozradit více informací o této motorizaci ? děkuji :). Je mi divné aby turbo odešlo při takhle málo kilometrech, ale třeba se pletu, zase tak se v tomto nevyznám.

Odesláno

No teda ,to jsem šlápl trochu vedle. Pročetl jsem se na konec 3 stránky a jak koukám všichni mají problém s tímto motorem :(.

Hádám že výměna turba nebude nejlevnější ? Vejdu se do 30 tis ? Jen doufám že turbo vadné není , ale když by došlo na nejhorší scénář... nechci se auta zbavovat.

Odesláno

Asi jsem si měl něco přečíst před koupí tohoto vozu :D

Pokud to bude do desítky tak je to ok.

Bydlím doma :)

Každopádně auto jede jak drak když je vše v pořádku :).

Odesláno

Tak jsem byl dnes na diagnostice u známého, zjistili jsme ,že auto bylo v nouzovém režimu. Diagnostika nám pak vypsala chybu brzdového čidla, které jsem měnil po koupi jelikož mi nesvítili brzdová světla (náhradní jsem objednal přes Auto Kelly). Chyby jsme smazali , auto projeli a vše je zase tak jak má být, pro jistotu jsme udělali znovu diagnostiku po projetí a vše v pořádku. S turbem nic není :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Vyskytl se další problém ... :D , zhruba po 500 najetých km , auto opět v nouzovém režimu. Takže opět ke známému na diagnostiku, která vyhodila dvě chyby a to - 1796 cosi se spojkou, nepamatuji si přesný popis a druhou chybu 8593 a tu to vypsalo jako neznámou trvalou závadu. Auto jsme projeli s chybou, diagnostika neukazovala otáčky vozu, přitom otáčkoměr v pohodě běžel.

Chyby jsme promazali, projeli znovu auto už jelo tak jak by mělo ,nebo spíše skoro tak jak by mělo, pocítil jsem malou ztrátu výkonu tak 10-20% ? Prostě nejelo tak jak jsem ho dostal nové a navíc pořád diagnostika nevypisovala otáčky vozu ani po promazání chyb. Chyby se znovu neobjevili, zatím.

Dnes mi známý volal, ptal se na chybu 8593 a zjistil že to má cosi společného s napínací kladkou rozvodů. Doporučil autorizovaný servis. Ještě dodávám diagnostika na které jsme to zkoušeli se jmenuje SuperVag.

Odesláno

Jack222: pročti si prosím tě celé forum a řešení závad pomocí jiné než originál diagnostiky. Je to většinou cesta do ... Prostě originál je základ a určitě ti nebude podávat tyto \"nesmysly\" jako viz. výše.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...