Jack222 Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 Zdravím , tak jsem přesedlal z Opela na Peugeot a můžu jen chválit , koupil jsem ojetou 207 CC z roku 2007 , 1.6 turbo 110kw. Nicméně po zhruba týdenním ježdění mi zrovna dnes auto přestalo táhnout , jakoby si turbo vzalo dovolenou a na tom skoro 1,5 tunovém autíčku je to znát Dodávám že auto je v prvotřídním stavu , jako nové. Najeto lehce přes 26 tisíc po prvním majiteli. Nevíte co s tím ? popřípadě může mi někdo prozradit více informací o této motorizaci ? děkuji . Je mi divné aby turbo odešlo při takhle málo kilometrech, ale třeba se pletu, zase tak se v tomto nevyznám. Citovat
Jack222 Odesláno 26. srpen 2013 Autor Odesláno 26. srpen 2013 No teda ,to jsem šlápl trochu vedle. Pročetl jsem se na konec 3 stránky a jak koukám všichni mají problém s tímto motorem . Hádám že výměna turba nebude nejlevnější ? Vejdu se do 30 tis ? Jen doufám že turbo vadné není , ale když by došlo na nejhorší scénář... nechci se auta zbavovat. Citovat
koblih69 Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 Nejhorší scénář je mít tenhle motor Repas turba cca 7-8 tis Citovat
Jack222 Odesláno 26. srpen 2013 Autor Odesláno 26. srpen 2013 Asi jsem si měl něco přečíst před koupí tohoto vozu Pokud to bude do desítky tak je to ok. Bydlím doma Každopádně auto jede jak drak když je vše v pořádku . Citovat
Jack222 Odesláno 26. srpen 2013 Autor Odesláno 26. srpen 2013 Málem bych zapomněl ,auto při studeném startu řve jak traktor ,jako bych měl dieselový motor. Po pár minutách se to uklidní. Citovat
pipistrel Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 precitaj si to vlakno tam to vsetko je Citovat
Jack222 Odesláno 27. srpen 2013 Autor Odesláno 27. srpen 2013 Tak jsem byl dnes na diagnostice u známého, zjistili jsme ,že auto bylo v nouzovém režimu. Diagnostika nám pak vypsala chybu brzdového čidla, které jsem měnil po koupi jelikož mi nesvítili brzdová světla (náhradní jsem objednal přes Auto Kelly). Chyby jsme smazali , auto projeli a vše je zase tak jak má být, pro jistotu jsme udělali znovu diagnostiku po projetí a vše v pořádku. S turbem nic není Citovat
pipistrel Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 ale to vlakno si precitaj nech si pripraveny na vsetko Citovat
Jack222 Odesláno 27. srpen 2013 Autor Odesláno 27. srpen 2013 Mám ho uložené v záložkách kdyby se něco dělo Citovat
koblih69 Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 Auto bylo v nouzeovém režimu kvůli brzdovému spínači? No myslím, že tě brzy uvidíme... Citovat
Jack222 Odesláno 5. září 2013 Autor Odesláno 5. září 2013 Vyskytl se další problém ... , zhruba po 500 najetých km , auto opět v nouzovém režimu. Takže opět ke známému na diagnostiku, která vyhodila dvě chyby a to - 1796 cosi se spojkou, nepamatuji si přesný popis a druhou chybu 8593 a tu to vypsalo jako neznámou trvalou závadu. Auto jsme projeli s chybou, diagnostika neukazovala otáčky vozu, přitom otáčkoměr v pohodě běžel. Chyby jsme promazali, projeli znovu auto už jelo tak jak by mělo ,nebo spíše skoro tak jak by mělo, pocítil jsem malou ztrátu výkonu tak 10-20% ? Prostě nejelo tak jak jsem ho dostal nové a navíc pořád diagnostika nevypisovala otáčky vozu ani po promazání chyb. Chyby se znovu neobjevili, zatím. Dnes mi známý volal, ptal se na chybu 8593 a zjistil že to má cosi společného s napínací kladkou rozvodů. Doporučil autorizovaný servis. Ještě dodávám diagnostika na které jsme to zkoušeli se jmenuje SuperVag. Citovat
koblih69 Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 Na rozvody jsem tě upozorňoval a to že se vrátíš taky Diagnostika by byla lépe orig. Peugeot. Citovat
Agrafik Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 Jack222: pročti si prosím tě celé forum a řešení závad pomocí jiné než originál diagnostiky. Je to většinou cesta do ... Prostě originál je základ a určitě ti nebude podávat tyto \"nesmysly\" jako viz. výše. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.