Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
  • O 3 týdny později...
  • O 1 rok později...
Odesláno

Na předchozím autě jsem je dodělával, podlepil jsem to tmelem na plasty kde se to dotýkalo karoserie ve dveřích do prahu přinýtoval. Nezapomeň vzít (pokud jsou) i ty krycí gumy do dveří, nové stojí ranec a sehnat zvlášť se to moc nedá.

Odesláno (upraveno)

No koukal sem nová guma 928 kč ,Bojim se když budu vrtat aby auto do roka neshnilo teď to má pěkně pevné prahy jen už malinko omlácené od kamenu a hlavně se mi ty plastové líbí . Ta guma je přilepená ?

Upraveno uživatelem michal4051
Odesláno

Prahy jsou přinýtované a jak tam drží ta guma, to ti tedka neřeknu, ani se nemohu podívat, protože nyní je můj povoz černoch bez střechy. 

Když to navrtáš, ty otvory bych asi stříknul barvou a pak nýtoval, to by mělo pomoci. :myslim

Odesláno

Guma tam je nasazená na té hraně prahu, nic se nelepí. Děr pro nýty se neboj, pokud chceš mít jistotu, tak to něčím ošetři než zanýtuješ ale hnít by to nemělo.

Odesláno

Nevíte kolik je tam děr? Takže origo prahy jsou jen prinytovany . Nechce se mi nic lepit obával se se aby to neshnilo do auta sem dost nacpal takže musí jeste tak 150 000 od jezdit :D .Pokud me při me smůle někdo nesesrotuje

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...