Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám dotaz dotaz:

při zařazené rychlosti a jízdy třeba s kopce,mi občas ukazuje na displey stále spotřebu,jako když jedu na neutrál. V čem by to mohlo být? Klapka,nebo něco jiného.

Člověk se tady snaží o malou spotřebu a tohle mi to kazí :D:D:D

Odesláno

Tak tím bych si hlavu nelámal ;) je to \"jen\" počítač.... Já na neutrál mám při jízdě z kopce spotřebu prý cca 2 litry, se zařazenou rychlostí to píše 0 a nebo 0,5 a méně ;)

Odesláno

jde o to,že při sjezdu z kopce byla vždy nula,na neutrál to ukazuje kolem cca 1 litru.

Teď mi to z toho kopce a zařazené ryhlosti už několikrát ukázalo spotřebu taky kolem toho 1 litru. Tak předpokládám,že se někde něco špatně zavírá a jde tam stále palivo. To že je to jenom počítač chápu,ale něco tomu počítači musí dávat špatný podnět:D

Odesláno

v podpisu mám dvě auta,ale jelikož to píšu na sekci 807,tak to spíš bude platit na tu Lancii Phedru. S 806 momentálně problémy nejsou :D

AnotherOne: jak píšeš,v tomhle nějak hledám problém. Spíž teda asi součástku,která by to měla na svědomí

[upravil dne 21/8/13 20:52 od adraj]

Odesláno

Je to koupený od pp205,takže fap by tam neměl být. Již po několikátý mi to psalo chyba emisního systému. Už to ignoruju. Spotřeba stejná,jen ten pocit,že to něco píše.Jede to stejně. Akorát to někdy trvalo,než zmizela tahle hláška, cca tak 200km. Teď jsme jeli na výlet z Kolína do zoo Zlín a trvalo minimálně 500 km než to zmizelo.

[upravil dne 21/8/13 20:59 od adraj]

Odesláno

FAP máš sice vyndanej, ale regenerace probíhá pořád, proto nemáš někdy tu nulovou spotřebu. PPčko nevypnul regeneraci po vyndání FAPu

Mě když vyndaval FAP Straki, tak to tam prj vypnul, ale stejně se mi občas stane, že regenerace probíhá, spotřeba při brždění motoru cca 1,5l a i na chodu motoru je to znát

Odesláno

Adraj, to by mohlo být špatným FAPoff. Mně ten FAP vypínal a vyndával Straki a regenerace mi od té doby neprobíhá. Možná, že to nelze zcela vypnout u některých typů motorů. Já mám ještě starou dvadvojku.

Kolega v práci má Forda S-maxe, je to přitaženo z Německa, už v říši dělali FAPoff a regenerace mu taky probíhá.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...