boxx_ Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 Zdravím, pročítal sem si tady na foru nějaké problémy ohledně brzdového systému, ale nenašel sem muj případ. Brzdy mám ovzdušněné. Při nastartování pedál klesne (docela líně) . Po celou dobu jízdy pedál brzdy jde dost ztuha a nejde zaflekovat (MOŽNÁ KDYBYCH SE ZAPŘEL O VOLANT A PLNOU SILOU TLAČIL). Nejhorší je to ale při parkování nebo jenom při otáčení auta. Sešlápnu pedál (po prvé jde krásně) , couvnu a pedál jde ještě více ztuha a s tím se snižuje i brzdící efekt. Když to několikrát zopakuju tak horší než 3tí vycouvávání už není ale to už je hrozně velký problém zabrzdit. Nevím co začít škrtat, ale potřebuji to dát dohromady. Můžete mi sem prosím napsat klidně nějaké typy a triky jak co eliminovat. Mám diesel 1.9 GRD II 47kw Citovat
kokosák Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 žeby vývěva?? ještě může být děravá hadice od vývěvy k posilovači.. jinak kdyby to bylo fakt vývěvou, tak mám doma 3... [upravil dne 21/8/13 12:49 od kokosák] Citovat
Vapno92 Odesláno 23. srpen 2013 Odesláno 23. srpen 2013 Presne tak, nefunguje ti posilňovač bŕzd. Citovat
boxx_ Odesláno 25. srpen 2013 Autor Odesláno 25. srpen 2013 Ahoj díky moc za upřesnění. Posilovač brzd = vývěva? Je jedno z jakého modelu a jakého typu mototru je? Ještě se chci zeptat, jestli to jde nějak rozebrat a repasovat nebo jestli to nemá význam. Koukal sme na nové posilovače a pohybují se mezi 5ti tisíci, což je opravdu dost. Jsem z Českých Budějovic, tak kdyby byl někdo okolo, bylo by to fajn. muj mail: inyanga@outlook.com . pane kokosák asi bych tě využil napiš na email. Díky Citovat
limar Odesláno 25. srpen 2013 Odesláno 25. srpen 2013 Posilovač bŕzd nie je výveva!!! Výveva vytvára podtlak, aby mohol fungovať ten posilovač. Sú to dve odlišné veci! Citovat
boxx_ Odesláno 25. srpen 2013 Autor Odesláno 25. srpen 2013 Jasný takže vývěva = vakuové čerpadlo . A je jedno z jakého typu jsou? Jsou ty díly shodné z jednotlivých obsahů a roků peugeota 405? Vzhledově to vypadá stejně. Citovat
Marcel505 Odesláno 25. srpen 2013 Odesláno 25. srpen 2013 Ty vývěvy pasujou, ale nemáš náhodou už tu na hlavě? Někde je tu napsaný, na co se dávali ty na hlavě, ale ty se kazili méně, tak si myslím, že máš klasickou vedle hlavy poháněnou řemenem od vačky - je to tak? Připiš si do podpisu r.v. Citovat
Dýdý Odesláno 25. srpen 2013 Odesláno 25. srpen 2013 Nejdříve si důkladně prohlídni tu hadici mezi vývěvou a posilovačem.Ta bývá stářím steřelá a nebo naprasklá.To se mi stalo víckrát než špatná vývěva. Citovat
mirob Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 spravne. Ja som stým bojoval tiež. Na oko vyzerala super opletenie uplne neporusene. Potom som ju dal dole zapchal prstom a fukol do druhej strany. Tak som ju rozkrajal od zlosti ale aspon som opravil cely brzdový system. Pozor zadne bubny nebudu brzdit ak su zjazdene .musia mat predpisaný rozmer! Citovat
fd405 Odesláno 9. září 2013 Odesláno 9. září 2013 mne robí auto to že keď naštartujem, taktiež mi klesne pedál no začne syčať a neviem či to je vyvevou alebo posilovačom, hadicu som menil dnes nezdala sa mi deravá no predsalen už mala svoj vek. Vedeli by ste mi niekto s týmto poradit? Citovat
boxx_ Odesláno 30. březen 2014 Autor Odesláno 30. březen 2014 Zdravím, tak brzdy jsou uplně nové a konečně funkční. Bylo to více věcí. Vstup do posilovače byl vykloktaný a tam to sálo vzduch. Takže výměna hadice a utěsnění u posilovače. Další věc byly třmeny, šli ztuha jako prase, takže sem vše rozebral, promastil a ted to brzdí krásně, když sem udělal brzdy komplet musel sem si pohrát ještě s regulátorem, protože sem naložil kufr a brzdilo to více než by mělo. Díky za rady:) Citovat
mirob Odesláno 11. květen 2014 Odesláno 11. květen 2014 to je super ze si to vyriesil. mna by zaujmalo ako si sa pohral stým regulatorom. lebo ja mam problem na zadnych brzdach. Nove bubny , obloženie, valceky ,nastavene samostelov si myslim ze je spravne a zadne brzdy nie a nie brzdit. funguju sice sumerne ale slabo (predok ok).ten regulator u mna nie je dobry na pohlad. Odpadnutá mechanicka páka ale ak som stlacil tie dva ventile nic sa nezmenilo. Chcel by som len vediet kedy to brzdi silnejsie ked su stlacene alebo uvolnené tie dva ventile na tom regulátore.dakujem Citovat
KingSpade Odesláno 11. květen 2014 Odesláno 11. květen 2014 mirob: pokud je ta páka zlomená (odpadnutá) nezbyde ti asi nic jiného než výměna za nový kus. Cena se pohybuje na naše kolem 2500-4000, záleží kde koupíš. Já ho kupoval na automedik.cz za nějakých 2560,-Kč ...v AK za to samé chtějí 3600,-Kč Citovat
Petrikj Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 Také jsem ted nechal regulátor měnit kvůli STK. Koupil jsem ho u Badisaka za 1850 od ATE. ATE 03.6583-0037 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.