groovred Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 To mi je tedy značka....nemam slov...bych http://androidportal.sk/2013/08/samsung-sikanuje-zamestnancov/ http://androidportal.sk/2013/08/sikana-v-slovenskom-samsungu-inspektorat-prace-so-zatvorenymi-ocami-a-zakrytymi-usami/ [upravil dne 16/8/13 07:56 PM od groovred] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 No a Koblih byl rychlejší, ale jsem rád že má stejnej názor ;) Citovat
groovred Odesláno 16. srpen 2013 Autor Odesláno 16. srpen 2013 A co my s tím tady??? Jsme na pokeci ne? Tak jsem zdilel docela zajimave čtení, co si o tom myslíte? Citovat
koblih69 Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 To nevím Radku, já si prostě zažil pár podobných firem vedených \"zlým šikmookým třídním nepřítelem\" a mám na to svůj názor, který bych krátce shrnul jako: nikdo tě nenutí tam pracovat. A dodal bych, že každá mince má 2 strany Citovat
lukaro Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 V každé firmě je šikana, jen jde o celosvětově známou firmu, která je hodně na očích, tak to nafukují a zajímá se o to média, to je tak asi vše... Citovat
groovred Odesláno 16. srpen 2013 Autor Odesláno 16. srpen 2013 Koukal jsem i dokument o Hnůjdaji v Nošovicich, už tehdy jsem si o Korejcich udělal obrázek Citovat
koblih69 Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 Pevně doufám, že právě pro Samsung se mi poštěstí opět pracovat :papa Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 To nevím Radku, já si prostě zažil pár podobných firem vedených \"zlým šikmookým třídním nepřítelem\" a mám na to svůj názor, který bych krátce shrnul jako: nikdo tě nenutí tam pracovat. A dodal bych, že každá mince má 2 strany Tak s timhle se asi dá jen souhlasit. Ale moje poznamka ke stejnemu nazoru byla k tve odpovědi co s tím tady na foru;) Jasnovidec nejdem takže tvuj hlubší nazor na věc jsem neznal Citovat
koblih69 Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 Já to tak pochopil a trochu záměrně přiohnul Citovat
marko306 Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 Už nikdy viac si nič od samsungu nekúpim. Tuším ani nič od nich nemám a ak náhodou hneď to vyhodím;) U šikmookých je to všeobecne známe. Citovat
lukaro Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 Tak tohle mi přijde trochu \"komický\" postoj..... A co tohle: Adidas, Nike.....tohle šijou lidi, kteří pomalu nemají nárok na přestávku nebo jídlo, ale i tak si takové oblečení kupuješ. A je toho víc... Citovat
ChouLu Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 Bohužel to není ale o firmě, ale o místních tzv \"managerech\".... Citovat
Guest servisman Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 říkej co chceš zde už se dává kde jaká pí..... do pokecu Citovat
Y2K Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 ja si myslim ze toto na forum o autach nepatri Citovat
Šalda Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 Pokud tam budou lidi pořád pracovat, tak si velký firmy budou dělat co chtějí, když si najdou lepší prácu, tak holt bude muset Samsung ( a hormada dalších firem) svůj postoj k zaměstnancům přehodnotit, ale pokud si to zaměstnanci nechají líbit, tak se nic nezmění. Ale je pravda že to není o firmě jako takové, ale hlavně o managerech, vidím to i u nás, přijdou, zkurví co se dá a zase jdou dál, a takhle to pořád pokračuje. Citovat
koblih69 Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 Víš Šaldo ono když si vzpomenu jen na reakce, že v celém areálu se nebude kouřit a nebo zavedení rámů kvůli krádežím... z takových hovadin pramení nespokojenost velké části zaměstnanců. Ale to, že kradli za cca milion měsíčně a pod. to už nikdo nenapíše... Ty podmínky jsou přísné, ale korektní. Jen vyčůranejm nemakačenkům to vadí... A pak to pár pisálků nafoukne a jak to dopadne? Změní firemní pravidla? Ále houby. Posunou to do jiný země. Přece se nebudou doprošovat toho co je v rozvinutým světě normální... Citovat
Návštěvník Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 Bohužel to není ale o firmě, ale o místních tzv \"managerech\".... Je to přesně tak. Měl jsem tu čest pracovat dva měsíce v místní Futabě. Ti manažeři Japonci, to byli pohodoví lidé a dodržovali všechny pravidla včetně \"dress code\". Naopak čeští manažeři to byla zvěř, která jen peskovala dělníky a sami nedodržovali vůbec žádný pravidla daný vedením podniku. Citovat
Marcel00 Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 marko, myslis ze vo vyrobnych halach kde skladaju pezoty neni sikan? sikan je cely svet, cele EU, cela amerika... vsetci sa podriadujeme. moderny teror pachany na ludoch o ktorom rozhoduje par vyvolenych. toto vlakno neobjavuje nic nove... klasika. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.