Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To nevím Radku, já si prostě zažil pár podobných firem vedených \"zlým šikmookým třídním nepřítelem\" a mám na to svůj názor, který bych krátce shrnul jako: nikdo tě nenutí tam pracovat. A dodal bych, že každá mince má 2 strany ;)

Odesláno

V každé firmě je šikana, jen jde o celosvětově známou firmu, která je hodně na očích, tak to nafukují a zajímá se o to média, to je tak asi vše... :myslim

Odesláno
To nevím Radku, já si prostě zažil pár podobných firem vedených \"zlým šikmookým třídním nepřítelem\" a mám na to svůj názor, který bych krátce shrnul jako: nikdo tě nenutí tam pracovat. A dodal bych, že každá mince má 2 strany ;)
Tak s timhle se asi dá jen souhlasit. Ale moje poznamka ke stejnemu nazoru byla k tve odpovědi co s tím tady na foru;)

Jasnovidec nejdem takže tvuj hlubší nazor na věc jsem neznal

Odesláno

Tak tohle mi přijde trochu \"komický\" postoj.....

A co tohle: Adidas, Nike.....tohle šijou lidi, kteří pomalu nemají nárok na přestávku nebo jídlo, ale i tak si takové oblečení kupuješ.

A je toho víc... :roker

Guest servisman
Odesláno

říkej co chceš zde už se dává kde jaká pí..... do pokecu :aut

Odesláno

Pokud tam budou lidi pořád pracovat, tak si velký firmy budou dělat co chtějí, když si najdou lepší prácu, tak holt bude muset Samsung ( a hormada dalších firem) svůj postoj k zaměstnancům přehodnotit, ale pokud si to zaměstnanci nechají líbit, tak se nic nezmění. Ale je pravda že to není o firmě jako takové, ale hlavně o managerech, vidím to i u nás, přijdou, zkurví co se dá a zase jdou dál, a takhle to pořád pokračuje.

Odesláno

Víš Šaldo ono když si vzpomenu jen na reakce, že v celém areálu se nebude kouřit a nebo zavedení rámů kvůli krádežím... z takových hovadin pramení nespokojenost velké části zaměstnanců. Ale to, že kradli za cca milion měsíčně a pod. to už nikdo nenapíše... Ty podmínky jsou přísné, ale korektní. Jen vyčůranejm nemakačenkům to vadí... A pak to pár pisálků nafoukne a jak to dopadne? Změní firemní pravidla? Ále houby. Posunou to do jiný země. Přece se nebudou doprošovat toho co je v rozvinutým světě normální...

Návštěvník
Odesláno
Bohužel to není ale o firmě, ale o místních tzv \"managerech\"....

Je to přesně tak. Měl jsem tu čest pracovat dva měsíce v místní Futabě.

Ti manažeři Japonci, to byli pohodoví lidé a dodržovali všechny pravidla včetně \"dress code\".

Naopak čeští manažeři to byla zvěř, která jen peskovala dělníky a sami nedodržovali vůbec žádný pravidla daný vedením podniku.

Odesláno

marko, myslis ze vo vyrobnych halach kde skladaju pezoty neni sikan?

sikan je cely svet, cele EU, cela amerika... vsetci sa podriadujeme.

moderny teror pachany na ludoch o ktorom rozhoduje par vyvolenych.

toto vlakno neobjavuje nic nove... klasika.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...