Kostkoj Odesláno 12. srpen 2013 Odesláno 12. srpen 2013 Zdravím. Mám 406-ku hdi rok 99. a chtěl bych opravit podvozek, celkově... Teď plánuji výměnu tyček na zadní nápravě a když to budu mít sundané tak bych chtěl sfouknout i ten zbytek spodku. Neměl by někdo spolehlivý postup, či návod ?? jde mi hlavně o odstranění rzi, jak moc to hoblovat, nebo to jen očistit kartáčem?? pak základovka?? nebo rovnou nástřik?? a jaký ?? základovka ve spreji nebo na štětec?? čím vyplnit práh, zespoda je sežraný, měkký ale ještě ne děravý. Chtěl bych to auto hodit do pucu aby ještě chvíli sloužilo ale nikde jsem nenašel nějaký konkrétní návod... i google je bezradný Takže za případné rady moc děkuji. Citovat
koblih69 Odesláno 12. srpen 2013 Odesláno 12. srpen 2013 Práh se nejlépe vyplní navařením nového prahu Citovat
Kostkoj Odesláno 13. srpen 2013 Autor Odesláno 13. srpen 2013 a dá se to zbastlit doma?? cočko mam, ruce si myslím taky nejsou nejlevější, ale nikdy jsem neviděl ten proces výměny... nejlepší by bylo kdyby měl někdo nějaké fotky... Citovat
mxmen Odesláno 13. srpen 2013 Odesláno 13. srpen 2013 zbastlit určitě , není to jen o tom že máš COčko, chce to taky trohu zkušeností,nechci tě podceňovat ale pokud jsi to ještě nedělal tak se do toho sám nepouštěj Citovat
ChouLu Odesláno 13. srpen 2013 Odesláno 13. srpen 2013 Určitě to někam dej udělat. To je jak kdyby jsi měl šroubovák a rozhodl si udělat nové rozvody elektro.. Citovat
P607Olda Odesláno 14. srpen 2013 Odesláno 14. srpen 2013 Návod: každý se to musí nějak naučit. Začni a naučíš se. Možná si na to pořiď tréninkového Favorita nebo Š105. Jiná otázka, co člověk má dělat, aby měl finanční výsledky. Jestli to, co umí, a obdržet za to cca 100 za hodinu, anebo to, co neumí, kdy ušetřený peníz bude menší (strávíš na tom více hodin) a výsledek slabý. Ale, jak říkám, zkus, (já jsem taky ušeuměl - kutil...). Možná by bylo dobré poprvé to aspoň vidět, jaké nářadí a jaký postup je na odstřižení starého, připasování nového, ochrana proti korozi, zabroušení, tmelení, lakování. Možná by ses měl nasomrovat k nějakému opraváři (ten bude rád:D) a koukat mu pod ruce. Tady prý nějaký důchodce dělá jednu stranu tak za 1500 + materiál. Kdepak je ta Březnice? [upravil dne 14.8.2013 09:54 od P607Olda] Citovat
Kostkoj Odesláno 15. srpen 2013 Autor Odesláno 15. srpen 2013 Jednoho takového opraváře tu už mam, a opravdu je rád ten mě ale vystrašil tím, když mi řekl že výměna u jednoho místního mechanika vyjde na cca 5000 tak proto jsem se rozhodl že si to vyměním sám... ale když se to nechá vyměnit i za menší taxu tak není o čem debatovat.chce to udělat jen jednu stranu, druhá je už dělaná. Březnice je kousek od Příbrami Citovat
švícko87 Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 Velmi stručně - sundáš dveře,naměříš si na starých prahách min. 3 místa vůči sloupku,či střeše.Povolíš si přední blatník a nejlépe do něho vrazíš dřevěný klínek.Odendáš prahové gumy a těšnění dvěří - vše řádně oblepíš,abys neměl uvnitř bordel.Pak flexou řizneš vepředu, u sloupků a vzadu.odbrousíš sváry - odsekáš a práh máš dole.ted záleží jak je na tom mezipraží a vnitřní práh.Zbytky sváru vybrousíš do hladka.Samozřejmě dovaříš to,co bylo shnilé,anebo ti rovnou zůstalo v rukách....a bude toho dost...Potom začneš napasovávat novej práh.Doporučím pouze ( samozřejmě pokud jsi šikovný můžeš vařit,že přiložíš plechy k sobě ) překládat plechy přes sebe.A stále měřit vůči sloupku/střeše tak,abys pak zavřel dveře,třeba....Pak zbývá vyvařit díry,které jsis do prahu dole i nahoře odvrtal a všechny přechody řádně vykytovat.Taky tě asi nemine dodělání nějakých malých kousků v podběhu. Dodržuj časové intervaly mezi základovkou,terasonem a barvou. Snad jsem to nějak v kostce a velmi stručně popsal.Mnoho úspěchů Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.