rhinos Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 jsem trošku v šoku:D V dubnu jsem kupoval P407 2.0 HDi a pojištění přes internet mi vyšlo na 2720 - při čtvrtletní platbě na 680Kč. Teď si chci uzavřít na další P407 pojistku a cenově jsem na dvojnásobku. Tak nevím to je trochu úlet ne? Citovat
oddie Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 Proč si nenecháš udělat nabídku od místních pojišťováků? Citovat
P607Olda Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 Vyjednej, aby ti dosavadní bonus rozmnožili i na druhé tvoje auto, prý to jde. Citovat
Charlie 1 Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 já mám velice dobré zkušenosti ,když zajdu na pobočku a řeknu,že chci pojistit 2 auta a většinou cena super... mám asi špatnou kategorii naši pojištováci se nikdy nedostali na cenu na pobočce a to tam nemám nikoho známého.... Citovat
rhinos Odesláno 9. srpen 2013 Autor Odesláno 9. srpen 2013 kdyz nekdo neco slusneho nabidne:) Uz jsem psal dotycne pojistovne kde mam uz dve auta pojistene a chci i tuhle P407...uvidime. Ale stejne to pojisteni jsem v dubnu zakladal bez bonusu a presto byla cena takhle nizka. Citovat
Kurt Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 kdyz nekdo neco slusneho nabidne:) Když někoho o nabídku požádáš... http://www.peugeot-club.com/forum/forumdisplay.php?fid=35 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.