Dutý Měch Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 Ahoj kolegové, při kontrole klimy mi bylo řečeno, že po spuštění klimatizace se musí zapnout vpředu oba větráky, mě se pustí jen ten pravej. Dal jsem to k autoelektrikáři a ten říká, že je špatnej ventilátor ( co by mělo odejít na ventilátoru???). Nicméně ve druhovýrobě prej vůbec nejde sehnat ten menší ventilátor, jen ten větší. Takže prej jedině originál za cenu přes 4500,-. Nemáte s tím někdo zkušenost, případně nevíte, kde sehnat levnější? Díky PS: prolézal jsem poctivě starší příspěvky, ale nenalezl jsem... Citovat
MotoMoto Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 CO BY MOHLO BÝT ŠPATNÉ NA VENTILÁTORU? NO ASI JAKO NA KAŽDÉM ELEKTROMOTORU. Třeba vynití, nebo uhlíky, nebo zadřený a podobně. Citovat
Dutý Měch Odesláno 9. srpen 2013 Autor Odesláno 9. srpen 2013 No právě... Na stodevadesátce mercedesu z roku 1986 mám původní ventilátor... :-) Citovat
koblih69 Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 Nevím jak je to řešené u 807, někdy bývá v motoru elektronika, která řídí otáčky... každopádně než rovnou vysolit peníze doporučuju rozborku motoru a podle toho se uvidí. Citovat
Dutý Měch Odesláno 9. srpen 2013 Autor Odesláno 9. srpen 2013 No a autoelektrikář mi řekl, že ten ventilátor rozdělávat nebude... a hotovo Citovat
Dutý Měch Odesláno 9. srpen 2013 Autor Odesláno 9. srpen 2013 Jen tak na okraj: to auto jsem kupoval jako dvouletý a hned jsem musel dávat novej mezichladič. Další rok, když bylo 3 roky starý, tak byl prohnilej chladič klimatizace. A teď na pětiletym odejde ventilátor. Šílenost. A pak mám dědečka stodevadesátku 27 let starou a ta jezdí, jezdí a jezdí... a máme ji 20 let. Citovat
koblih69 Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 To je problém obecně u všech aut současnosti. Na chladičích se hodně šetří... Citovat
Lionek Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 No právě... Na stodevadesátce mercedesu z roku 1986 mám původní ventilátor... :-) Nemá Mercedes pohon ventilátoru pomocí řemene a elektromagnetické spojky? Tak to mělo otcovo W202 (C classe). Citovat
Dutý Měch Odesláno 10. srpen 2013 Autor Odesláno 10. srpen 2013 Máš pravdu, dvoulitry to mají takhle a větší mají viskospojku. Citovat
Dutý Měch Odesláno 10. srpen 2013 Autor Odesláno 10. srpen 2013 Tak jsme to doma rozdělali sami a je opravdu spálenej stator - ventilátor je dost orezlej a smrdí vinutí, natvrdo zapojenej se netočí. Ale vypadá to, že rozdíl je oproti tomu velkýmu jen ve velikosti vrtule. Nemáte někdo zkušenost, jestli jdou ty vrtule přehodit? Že by se koupil velkej a jen se přehodila vrtule... Díky Citovat
Y2K Odesláno 10. srpen 2013 Odesláno 10. srpen 2013 neviem ako to mas riesene, ale ak je podobny ako na 607 (co asi je z tohto roku) tak bohuzial si nepomozes, mne odisli uz 2 ventilatory... vrtula ide na nom prehodit velmi lahko, len jedna matka v strede a je to ale ozaj neviem ci to je rovnake Citovat
Milan+ Odesláno 10. srpen 2013 Odesláno 10. srpen 2013 Tak jsme to doma rozdělali sami a je opravdu spálenej stator - ventilátor je dost orezlej a smrdí vinutí, natvrdo zapojenej se netočí. Ale vypadá to, že rozdíl je oproti tomu velkýmu jen ve velikosti vrtule. Nemáte někdo zkušenost, jestli jdou ty vrtule přehodit? Že by se koupil velkej a jen se přehodila vrtule... Díky Zjisti si co by stálo převynutí,třebas by to vyšlo cajk. Citovat
dusan2 Odesláno 10. srpen 2013 Odesláno 10. srpen 2013 Aj novy sa da zohnat za slusne prachy http://m.allegro.pl/przedmiot,nowy-wentylator-wiatrak-chlodnicy-peugeot-807-02-,3436875587.html Citovat
koblih69 Odesláno 10. srpen 2013 Odesláno 10. srpen 2013 Tak jsme to doma rozdělali sami a je opravdu spálenej stator - ventilátor je dost orezlej a smrdí vinutí, natvrdo zapojenej se netočí. Ale vypadá to, že rozdíl je oproti tomu velkýmu jen ve velikosti vrtule. Nemáte někdo zkušenost, jestli jdou ty vrtule přehodit? Že by se koupil velkej a jen se přehodila vrtule... Díky Vrtule bude na jednou šroubu s levým závitem. Vyfoť to, třeba tu mám stator náhradní... Citovat
Dutý Měch Odesláno 10. srpen 2013 Autor Odesláno 10. srpen 2013 Tak na štítku motoru je napsáno: GATE 3H4 35114 500.0646 5YY0297 fotku dám později. Díky Citovat
Dutý Měch Odesláno 11. srpen 2013 Autor Odesláno 11. srpen 2013 Tak jsme to doma rozdělali sami a je opravdu spálenej stator - ventilátor je dost orezlej a smrdí vinutí, natvrdo zapojenej se netočí. Ale vypadá to, že rozdíl je oproti tomu velkýmu jen ve velikosti vrtule. Nemáte někdo zkušenost, jestli jdou ty vrtule přehodit? Že by se koupil velkej a jen se přehodila vrtule... Díky Vrtule bude na jednou šroubu s levým závitem. Vyfoť to, třeba tu mám stator náhradní... Citovat
adraj Odesláno 13. srpen 2013 Odesláno 13. srpen 2013 sháněl sem taky malou saharu. Dost vybrovala. Sehnal sem za 1500,namontoval a je klid. Pokud to nemáš daleko do Smrku,tak bych tam dojel. Citovat
Dutý Měch Odesláno 13. srpen 2013 Autor Odesláno 13. srpen 2013 Díky všem, už jsem objednal originál u Grobára za 4509,- Na vrakáčích za starej chtěli 2000,- anebo 1800,-, takže nebylo co řešit... Citovat
Dutý Měch Odesláno 14. srpen 2013 Autor Odesláno 14. srpen 2013 Ventilátor namontovanej a dostal jsem na něj u pežotů 5% slevu :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.