Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
To sem byl jeste ve vedeni....ted uz nejsem a nebudu podryvat autoritu vedeni
Mám z toho taký pocit že nové vedenie sú len bábky v rukách starého vedenia.

Vsak Te k nicemu nenutime .... jen sup sup do slovenskeho OZ kdyz myslis, ze se tam budes mit lip.

Odesláno
To sem byl jeste ve vedeni....ted uz nejsem a nebudu podryvat autoritu vedeni
Mám z toho taký pocit že nové vedenie sú len bábky v rukách starého vedenia.
Pozor na ty \"Bábky\"

:D:D

Odesláno

Eltonove výkriky do tmy, Pe.Trove tajné printscreeny, Přemove akty-X a plávanie na povrch... hmmm... :roll

Pekne ste to rozohrali. Včera nálady, teraz avatary, zajtra budete rozhadzovať letáky nad Prahou?!

Agitka ako sa patrí. Hon na čarodejnice sa začal...

:potlesk

Odesláno
Red Devil: Staré vedení nám do ničeho nekecá. Za tím si stojím. Myslíš, že by Pe.Tr a přema chtěli jednat s SK stranou po založení IČ? Podle mě v žádném případě a my jsme jeli do Brna jednat. :roker
Ale minimálne vás ovplivnili v ďalšom rozhodovaní, keď už teda.
Odesláno

Je mi úplně šumák jeslti se to někomu zdá dětinský nebo ne. Stejně jako je šumák jeslti jsou další informace k týhle kauze. Pro mě už totiž žádný nejsou potřeba - podraz který se stal sám o sobe stačí. A tenhle avatar si plánuju nechat až do chvíle kdy si to viníci uvědomí a napraví. A když píšu napraví, tak za tenhle faul to znamená, že sklapnou vocas mezi nohy a buď SK o.z. ukončí a nebo přistoupí na navrhované podmínky. Bez dalších výmluv ... Protože tohle se vokecat nedá.

Odesláno

Cini.... bud si jisty ze to zadne akta X nejsou.....

Sagic..... ale nenecham..... mam svoji hlavu....a to ze sem nakonec na kokorin dojel je tim ze sem jel za pp205 a kdybys tam byl tak bys vedel ze sem svuj nesouhlas s timto srazem verejne vyjadril i tam....

Odesláno

Marko: Mně nikdo neovlivnil a nikdo mě ovlivnovat nebude. Já když mám svůj názor, tak si za ním stojím, protože je postaven na racionálním základu. Já tu nejsem žádná Pe.Trova ovečka, ani náhodou.

Odesláno

Milan ja som ti nenapísal, že si nejaká ovečka nejakého baču. Iný názor si mal v Brne predpokladám a iný máš teraz, čiže keď racionálne uvažujem logicky si musel byť nejakým iný názorom ovplivnený a zmeniť ho. Je tak?

Odesláno

vis ono se pastorek nevyjadruje jen tady ale taky v SK stanu a v SZ a to si potom o nem udela vedeni i po Brne jiny nazor nez meli....

Odesláno
vis ono se pastorek nevyjadruje jen tady ale taky v SK stanu a v SZ a to si potom o nem udela vedeni i po Brne jiny nazor nez meli....
Tak nám to trošku priblíž prosím ťa. Dík.
Odesláno

K rozdílné mentalitě

Slováci: pohledejte si sami je toho tu kotel

ale jen pro názornost

[upravil dne 8/8/13 00:03 od punkac]

Odesláno

Nikoho přesvědčovat nebudu, nemám to zapotřebí

Takovejhlema osobníma narážkama, jestli beru nějakej fet se urážet nenechám. Akorát si o vás budu myslet to horší

Mě stačí, co jsem viděl :P

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...