Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Méďo, nelíbí se mi co těch osm kluků udělalo. Je to jejich věc. Ale několikrát jsem psal, že když chtějí své OZ, tak se vším co k tomu patří, web, forum atd. Několikrát jsem psal, spolupráce může být třeba na srazové úrovni. Což se jim samozřejmě nelíbí, protože oni měli představu, že si pojedou na svém písečku v tohle klubu.

Jak má někdo věřit tomu, že by předkládali správné účetní knihy a nic ne zatajili?

Jak má někdo věřit po tom jak za zády vedení založí defakto firmu ve virmě?

Proč nechcou Čecha ve vedeni? Atd.

Prostě mě z toho. Vychází, že jim jde jen o peníze a těchto osm se cítí utlačováni. Na hromady otázek v dalším vlákně ani neodpovědeli a jen urážejí.

Odesláno

ak pre pokoj vasni pomoze ze sa cela akcia brno stornuje a zabudne na nejaku spolupracu, prosim vedenie nech to ukonci a nech je klud.

dakujem.

Tak s tímhle souhlasím

Odesláno

...deti na pieskovisku sa vedia spolu lepšie hrať...neviem, kto komu zobral lopatku a ani to nebudem zisťovať...ale vám to už totálne JEBE?...snažíte sa niekoho vyštvať, alebo o čo vám ide?...

Odesláno

Ano, Eltone, několikrát jsi to napsal Ty, několikrát se k tomu vyjádřili i všichni ostatní - ale dále by mělo následovat to, že NECHÁTE vedení, aby dodělalo to, co začalo a budete jako ostříži sledovat jak se bude/nebude případná spolupráce vyvíjet. Vždyť Ti kluci si teď musí připadat jak mezi mlýnskými kameny - z jedné strany o něčem jednali, něco dohodli a chtějí dodržet slovo, z druhé strany tlak od nespokojenců, kteří je nutí dohodu ignorovat a hodit za hlavu a jednat podle jejich scénáře.

[upravil dne 8/8/2013 08:53 od Medvěd]

Odesláno

Grime, nikdo nikoho nevyštvává, jenom se poukazuje na, že členem klubu by měla být fyzická osoba a ne právnická.

Odesláno

Máš hezký avatar.... :D , jak sem ti včera psal...vůbec nevíš voco goo a trepeš tu furt svoje....

[upravil dne 8-8-13 08:41 od Přema]

Odesláno

tim, ze jsem napsal (v druhem vlakne venujici se tomuto tematu), aby se tomu dal den dva... klid, tak jsem myslel spis nekolik dnu a ne nekolik hodin :mad:

Timto \"protestem\" - dalsim vlaknem - to nezneprijemnujete strane o.z., ale spis soucasnemu vedeni o.s.

Zastavam stejny nazor jako Medved - pockat (tech nekolik dni) jak dopadne ci nedopadne dohoda vedeni o.s. a o.z..

Odesláno

tak do toho vstoupím jak zakladatel vlákna :P to že se nemělo zakládat další vlákno to není argument-myšlenka založení vlákna byla,co si o tom myslí ostatní členové - o těch avatarech

koukám,že pomalu se nám přidává v pozměněné variaci i SK strana

cílem nebylo rozpoutat další vlákno kde se budeme hádat !!!

asi je zbytečné psát ať se zamkne-stejně někdo založí nějaké nové-podobné

jinak když Slovenské o.z.,buď podle pravidel CZ strany nebo každý sólo samostatný web+forum... ale s možností registrace taky členů který by měli o to zájem i z CZ/SK strany-nejde o přetahování členů,ale o možnost se registrovat tam kam chci-klidně na obě strany

[upravil dne 8/8/13 10:25 od Gabriel 307]

Odesláno
To sem byl jeste ve vedeni....ted uz nejsem a nebudu podryvat autoritu vedeni
Mám z toho taký pocit že nové vedenie sú len bábky v rukách starého vedenia.

Vsak Te k nicemu nenutime .... jen sup sup do slovenskeho OZ kdyz myslis, ze se tam budes mit lip.

StibTo : Pri všetkej úcte , chcem sa spýtať či to je názor člena vedenia alebo len tvoj súkromný???

A len tak mimochodom... kde budeš posielať nespokojných českých členov.... na peugeotclu*.eu???:papa

Odesláno
Ano, Eltone, několikrát jsi to napsal Ty, několikrát se k tomu vyjádřili i všichni ostatní - ale dále by mělo následovat to, že NECHÁTE vedení, aby dodělalo to, co začalo a budete jako ostříži sledovat jak se bude/nebude případná spolupráce vyvíjet. Vždyť Ti kluci si teď musí připadat jak mezi mlýnskými kameny - z jedné strany o něčem jednali, něco dohodli a chtějí dodržet slovo, z druhé strany tlak od nespokojenců, kteří je nutí dohodu ignorovat a hodit za hlavu a jednat podle jejich scénáře.

[upravil dne 8/8/2013 08:53 od Medvěd]

Sám bych to lépe nenapsal.

Odesláno

Za sebe zde napíši: náladu v avataru jsem si změnil až včera poté, co byl Petrem Pastorkem napsán v interním vlákně příspěvek,kde obhajoval další verzí založení SK o.z. To ,co ten příspěvek obsahovalo mě posadilo na prdel. Po mém dotatu, co to má znamenat udělal to, že ten příspěvek smazal. Stihl jsem si udělat printscreen a opět jsem ho do vlákna vyvěsil. To samé jsem chtěl udělat i ve veřejném vlákně, aby si jej mohli přečíst i ostatní, ale jelikož spousta z Vás nezná předchozí obhajoby a časovou osu sledu událostí,mohlo by se stát, že Vám to nepřijde divné.

Nicméně, tento Petrův příspěvek na mě působí stylem: \"tonoucí se stébla chytá\".Toť za mě.

Odesláno

njn, dali jsme se na vojnu

jinak cinic, to cos udělal s avatarem přesně vystihuje vaše o.z. -> pouze trapná kopie :D

dodo407sw: někdo odejde, někdo zase přijde

juve: rozdíl mezi O.Z. a peuklubem.eu je to, že peu.eu je legitimní stránka neparazitující na jiné. Sice tam nic není kromě vendelínkových tuny smajlíků v chatu :D, ale ta stránka nikoho nevyužívá.

Gabriel307: Hezký názor

Elton: Hezky shrnuto

Medvěd a další mírumilovní :D : Zajímavá je změna nálady u členů vedení (u těch kteří zrovna nejsou typ sud prachu, jako je MilanF1 či Ozzy1), myslíš si, že by se zrovna oni dva nechali ovlivnit námi nespokojenci, jak někteří píší a nazývají?

Odesláno

Já zatím jsem mírumilovnej, protože o tom nic nevím, nevím co se stalo na sraze v Báhoňi, teda kromě toho že tam byla rvačka, a ani nevím nic co se píše v interních tématech, tudíž to jediný co jsem mohl je vyjádřit nesouhlas se založením slovenského združení bez souhlasu vedení českého sdružení. Nic víc zatím nemůžu napsat. Pořád se tu někdo ohání kopiemi obrazovky, kde je napsáno bůhví co. Až to sem někdo dá, tak třeba zněním názor, ale takhle zatím mlčím a čekám na nějaký podrobnosti.

Odesláno

to punkac - ad mirumilovni

Chlapi, a proc to nenechate na vedeni az prijde a OFICIALNE rekne:

Ve veci o.z. vs. o.s. se to ma takto a nas nazor na vec je tento, mate neco proti?

A pak je otazka, zda to bude formou referenda nebo ne.

EDIT:

Nikdo nerika, ze se musi dohodnout.

Proto \"mirumilovne\" zastavam nazor, ze se staci k tematu vyjadrit jednou, dvakrat, prip. trikrat ;) a neomilat to furt dokola.

[upravil dne 8/8/13 11:00 od Mysak_Bob]

Odesláno
njn, dali jsme se na vojnu

jinak cinic, to cos udělal s avatarem přesně vystihuje vaše o.z. -> pouze trapná kopie :D

dodo407sw: někdo odejde, někdo zase přijde

juve: rozdíl mezi O.Z. a peuklubem.eu je to, že peu.eu je legitimní stránka neparazitující na jiné. Sice tam nic není kromě vendelínkových tuny smajlíků v chatu :D, ale ta stránka nikoho nevyužívá.

Gabriel307: Hezký názor

Elton: Hezky shrnuto

Medvěd a další mírumilovní :D : Zajímavá je změna nálady u členů vedení (u těch kteří zrovna nejsou typ sud prachu, jako je MilanF1 či Ozzy1), myslíš si, že by se zrovna oni dva nechali ovlivnit námi nespokojenci, jak někteří píší a nazývají?

Pane neúplatný nacionalisto a ostatní jasnovidci...

Tak znovu:

Ako vieš aké pohnútky viedli mňa, potažmo ostatných, podielať sa na založení OZ?

Ako vieš čo sa rieši v internom vlákne medzi CZ a SK vedením?

PS: Ten avatar je taká istá kópia akú ste stvorili vy... stiahnutý a upravený obr. z netu... ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...