Guest StibTo Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 kde to hned berete ty obrazky gify a podobne ?
punkac Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Judes: Ty jistě narážíš na to, jak se mi nelíbila východní mentalita v nějakým vlákně, kde se slováci bezoztyšně chlubí, jak dají policajtovi do váčku nebo jak obejdou STK. To máš pravdu, to se mi na slovácích opravdu nelíbí. Neříkám, že to není na české straně, ale na slovenské mnohonásobně více.
Péťa Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 kde to hned berete ty obrazky gify a podobne ? Tady
koblih69 Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 kde to hned berete ty obrazky gify a podobne ? Kerý myslíš, třeba tyhle? [upravil dne 7/8/13 23:22 od koblih69]
marko306 Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Judes: Ty jistě narážíš na to, jak se mi nelíbila východní mentalita v nějakým vlákně, kde se slováci bezoztyšně chlubí, jak dají policajtovi do váčku nebo jak obejdou STK. To máš pravdu, to se mi na slovácích opravdu nelíbí. Neříkám, že to není na české straně, ale na slovenské mnohonásobně více. Si si stopercentne istý? Podľa čoho to usudzuješ? Vieš to doložiť niečím relevantným alebo to máš iba z úst, jedna babka povedala?
Juve Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 To si piš že víme ...... \"bohudík\" sem byl v minulém vedení a měl sem s pánem \"bohem\" co dočinění a udělal si o něm svoje mínění....však ono na povrch všechno vypluje.... Tak možno by bolo dobré počkať až kým to všetko vypláva na povrch ...lebo takto my ostatní nevyvolení nevieme čo sa deje:myslim
Sagic Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Mňa by len zaujímalo či týchto pár protestujúcich vie viac informácii ako my ostatní??? Taktiež ma prekvapujú náhle zmeny v náladách nového vedenia...udialo sa niečo zásadné o čom my ostatní zatiaľ nevieme??? To si piš že víme ...... \"bohudík\" sem byl v minulém vedení a měl sem s pánem \"bohem\" co dočinění a udělal si o něm svoje mínění....však ono na povrch všechno vypluje.... Jednou to vypluje, ty jsi taky výbornej! Tak už konečně napište pravdu a nejen náznaky. Chybí vám na to odvaha nebo co? Takhle je to stále jedna paní povídala..
Přema Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 vybornej si ty...... je to na vedeni kdy a jestli to tu da....
Guest StibTo Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 kde to hned berete ty obrazky gify a podobne ? Tady tak zrovna tyhle jsem nemyslel ale guglit taky umim
marko306 Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Přema nehnevaj sa, ale odrazu je to na vedení, doteraz to nebolo? Rozhodnutie spravilo vedenie a to si oponoval, tak sa čiň ako si sa činil v iných vláknach.
Sagic Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 A do ty doby tu budete kalit vodu, co? Jako malý děcka, co jim vzali bábovičky na píseček. [upravil dne 7/8/13 23:32 od Sagic]
Přema Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 To sem byl jeste ve vedeni....ted uz nejsem a nebudu podryvat autoritu vedeni
Přema Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 A do ty doby tu budete kalit vodu, co? Jako malý děcka, co jim vzali bábovičky na píšeček. jojo to nas bavi predstav si to.....
marko306 Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Dotetaz si ju nepodrýval oponovaním rozhodnutia?
Red Devil Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 To sem byl jeste ve vedeni....ted uz nejsem a nebudu podryvat autoritu vedeniMám z toho taký pocit že nové vedenie sú len bábky v rukách starého vedenia.
MilanF1 Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Red Devil: Staré vedení nám do ničeho nekecá. Za tím si stojím. Myslíš, že by Pe.Tr a přema chtěli jednat s SK stranou po založení IČ? Podle mě v žádném případě a my jsme jeli do Brna jednat.
Recommended Posts