Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Opět jsem na benzínce natankoval benzín za 200kč a jako bych nenatankoval vůbec nic.Tankuji vždy jakmile se mi rozsvítí kontrolka.Stokrát jsem natankoval za 200 kč a ručička se mi posunula o tříčtvrtě jednoho políčka,2 x ale ne a vůbec nezhasla kontrolka na ukazateli,takže jsem nic nenatankoval.Stalo se vám to někdy?Paní na benzínce mi říkala,že když to ukázalo na panelu a na jejím počítači,tak jsem natankovat musel...ale vím,že né...vždy se mi ručička posune a zhasne kontrolka...v tomhle případě ale né.Je to docela divné,vím,že je to jen za 2X200kč o peníze ani tak nejde,ale myslím,že je to záměr benzínky.Že když tankujete za více třeba za 1000 kč tak vlastně natankujete jen za 800kč,prvních 200kč vám to nenatankuje.Ale je to jen můj názor..možná víte čím to může být.:myslim

Odesláno

Vem si kanystr s měrkou, natankuj do něho a máš jasno, nebo si při tankování povystrč pistoli a vidíš jestli ti tam něco teče:D nebo je chyba v palivoměru, zkus natankovat jinde;)

Odesláno

Na povystrčení pistole vždy zapomenu,stalo se mi to jen dvakrát a poprvé tak před 3 měsíci..to potom pistoli vždy povystrčil a vše bylo ok..pak jsem už na to zapoměl a ted znova..

Odesláno

jestli jezdíš na hladový oko a natankuješ za 200,- tak to nemusí ani ten plovák poznat.....zvětší se ti ale dojezd i když se ručička nepohla.....takže buď v klidu určitě tě neošidili :D

Odesláno

No ale vždy před tím se ručička pohla skoro o jeden celý dílek...a ted po tom tankování ručička jela dolů jako bych tam nic nedal,kdyby chvíli stála tak neřeknu,ale ubývá to rychle.

Odesláno

klíček v zapalování jsem neměl,to bych neotevřel nádrž...za více samozřejmě tankuji většinou,ale vozím lidi do práce,kteří mi dávají na benzín tak to kupuji i z toho...

Odesláno

Nějak mi uniká smysl toho jezdit k pumpě tankovat za 200. To bych nedělal nic jiného a většinu paliva projel jen kvůli tomu tankování... Máš pravdu, nazval jsi to správně, je to hodně ZVLÁŠTNÍ TANKOVÁNÍ.

Odesláno

Jezdím do práce denně tak 100 km..netankuji pokaždé jen za 200,když tankuji za své tak tam nedám jen za 200 to bych tankoval každých 50 km, to tankuji jen když vezu z práce mého šéfa a on mi dá prakticky takovou almužnu a musím jít natankovat aby to viděl...ale vždy dojíždím až se mi rozsvítí kontrolka,potom jedu natakovat..takže tam vždy zbyde benzín dost..chtěl jsem jen vědět jwstli se to už někomu nestalo...

Odesláno

Je to arogantní člověk,ktrému je skoro 70 let,je těžce za vodou a myslí si že 200kč je stále strašně hodně...teda aspon pro mě...D musím vždy zastavit na benzínce a po jeho slovech vem, tam za 200 jde zaplatit..:D...vozím ho vždy jak si v práci vypije a nemůže řídit..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...