Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

jenomze ja treba nedobrovolne sel i jinde. treba na srazu v pohadce a jeste jsem slapnul do blitek.... takze bych to uz nechal lezet....

proste nekteri jsou padavky......

Odesláno

Vzhledem k možnému zvýšenému pohybu příznivců Dělnické strany jsem rozšířil rezervaci v restauraci Harmonie na celé vnitřní prostory, aby se nás tam vešlo co nejvíce a mohli jsme případně brzy opustit centrum Jičína. :papa

Odesláno

Vzhledem k tomu, že do restaurace napochodujeme najednou, nejsou schopni udělat takový počet příloh, proto jsem dohodl obyčejné vařené brambory. Věřím, že Vám to nevadí.

Je to daň za to, že chceme utéct před Dělnickou stranou ... :(

Guest Scratch
Odesláno

ja myslim ze to fakt moc hrotis... proste nekdy je mene aktivity i vice...... kor prilohy.... brambory dopredu vareny, hranolky jsou za 6 minut a knedliky jsou taky polotovary. tomu se mi snad ani nechce verit...... jak to delaj jinak kdyz maj full plac?

Guest Scratch
Odesláno

50 smazenych priloh???? proc smazenych..... on neumi predsmazit???? jeho business a 50 hotovych mas umi????? no tak to je good :)

Odesláno

Scratchi, až tam budeme, hoď s majitelem řeč ...

punkac je nechutný ... :blicismajlik:bojim

ChouLu: Je na každém, zda tam půjde, či bude obědvat jinak. Účelem bylo mít připravenou nějakou restauraci, jako základní možnost obědu.

[upravil dne 22/8/13 05:37 od MilanF1]

Odesláno

Milane, nebuď cimprlich :D Když to budilo pohoršení, nahradil jsem tedy hmotnostní jednotku nečím známým.

Ono to mělo budit zdání, že řešit vše direktivou (budete mít všichni brambory) opravdu někdy nelze. Chápu, že \"srazováním\" žiješ a přeješ si, aby vše klaplo a nikde nebyl renonc. To se dá pochopit a vážím si toho, že někdo umí být obětavý pro ostatní, ale někdy méně znamená více, jak už bylo psáno výše. Chápu že můj \"konvektomat\" na brambory byl přehnán ad absurdum ale stejně jako, že budou mít všichni brambory :mrk

ps: K bramborům bude UHO? :D

Bohužel jestli je zrovinka ve městě nějaká demonstrace, asi bych to řešil obědem v poklidné okrajové části města nebo v nějaké nedaleké vesničce. Vem si, že pro hochy s URNY (jak to pěkně ladí s píckou) budete dav lidí jako prase, oni zpanikaří, vytáhnou vumly a nebudou se ptát na příslušnost ke klubu nebo straně DSSS :D

Odesláno

Neni na svete ten, ktery by se zavdecil lidem vsem.

Brambory zrovna nemusim, ale v Jicinske Harmonii jsem jeste asi nebyl, tak to nejspis zkusim, treba budu mit novou oblibenou restauraci pro pristi navstevy Jicina :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...