Marcel505 Odesláno 13. srpen 2013 Odesláno 13. srpen 2013 Mě Beroun nemrzí. Koneckonců každý šel kam chtěl dobrovolně... Citovat
MilanF1 Odesláno 13. srpen 2013 Autor Odesláno 13. srpen 2013 A někdo pak šel někam i nedobrovolně ... promiňte, musel jsem ... Citovat
ozzy1 Odesláno 13. srpen 2013 Odesláno 13. srpen 2013 Mno MilaneF1, už jsem na to skoro zapomněl , Ale když to furt chceš vytahovat tak prosím http://harmonie.cz/cs levně a stylově 100 bodů. Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. srpen 2013 Odesláno 14. srpen 2013 jenomze ja treba nedobrovolne sel i jinde. treba na srazu v pohadce a jeste jsem slapnul do blitek.... takze bych to uz nechal lezet.... proste nekteri jsou padavky...... Citovat
MilanF1 Odesláno 19. srpen 2013 Autor Odesláno 19. srpen 2013 Vzhledem k možnému zvýšenému pohybu příznivců Dělnické strany jsem rozšířil rezervaci v restauraci Harmonie na celé vnitřní prostory, aby se nás tam vešlo co nejvíce a mohli jsme případně brzy opustit centrum Jičína. Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 ja klido pujdu do jicina na cinany.. ja problem nemam...... Citovat
Radka S. Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 hele tatínku, buď na sebe opatrný, už máš zodpovědnost vůči rodině Citovat
Guest Scratch Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 budou jist co bude a zadny vymejsleni Citovat
MilanF1 Odesláno 21. srpen 2013 Autor Odesláno 21. srpen 2013 Vzhledem k tomu, že do restaurace napochodujeme najednou, nejsou schopni udělat takový počet příloh, proto jsem dohodl obyčejné vařené brambory. Věřím, že Vám to nevadí. Je to daň za to, že chceme utéct před Dělnickou stranou ... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 Brambory vařený v Brutaru :D Protože tak velkej hrnec nikdo ještě nevyrobil Citovat
Guest Scratch Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 ja myslim ze to fakt moc hrotis... proste nekdy je mene aktivity i vice...... kor prilohy.... brambory dopredu vareny, hranolky jsou za 6 minut a knedliky jsou taky polotovary. tomu se mi snad ani nechce verit...... jak to delaj jinak kdyz maj full plac? Citovat
MilanF1 Odesláno 21. srpen 2013 Autor Odesláno 21. srpen 2013 Já to nehrotím, ale majitel, řekl mi, že prostě tolik (50) smažených příloh najednou udělat nedokážou. Citovat
Guest Scratch Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 50 smazenych priloh???? proc smazenych..... on neumi predsmazit???? jeho business a 50 hotovych mas umi????? no tak to je good Citovat
punkac Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 V mnou doporučované Harmonii pečou docela dobře, pícky s grilem mají docela výkoné (mrkni na výkon hořáku), umějí 90 kg masa za 1,5 hodinky přepočteno na brambory pro padesát krků mi vychází pár minut Dobrou chuť [upravil dne 22/8/13 12:42 od punkac] Citovat
ChouLu Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 Takže asi jím jinde.. Brambory a zase jen brambory... Citovat
MilanF1 Odesláno 22. srpen 2013 Autor Odesláno 22. srpen 2013 Scratchi, až tam budeme, hoď s majitelem řeč ... punkac je nechutný ... ChouLu: Je na každém, zda tam půjde, či bude obědvat jinak. Účelem bylo mít připravenou nějakou restauraci, jako základní možnost obědu. [upravil dne 22/8/13 05:37 od MilanF1] Citovat
Guest Scratch Odesláno 22. srpen 2013 Odesláno 22. srpen 2013 ChouLu, nekam zajdeme , nemam rad zavodky Citovat
punkac Odesláno 22. srpen 2013 Odesláno 22. srpen 2013 Milane, nebuď cimprlich Když to budilo pohoršení, nahradil jsem tedy hmotnostní jednotku nečím známým. Ono to mělo budit zdání, že řešit vše direktivou (budete mít všichni brambory) opravdu někdy nelze. Chápu, že \"srazováním\" žiješ a přeješ si, aby vše klaplo a nikde nebyl renonc. To se dá pochopit a vážím si toho, že někdo umí být obětavý pro ostatní, ale někdy méně znamená více, jak už bylo psáno výše. Chápu že můj \"konvektomat\" na brambory byl přehnán ad absurdum ale stejně jako, že budou mít všichni brambory ps: K bramborům bude UHO? Bohužel jestli je zrovinka ve městě nějaká demonstrace, asi bych to řešil obědem v poklidné okrajové části města nebo v nějaké nedaleké vesničce. Vem si, že pro hochy s URNY (jak to pěkně ladí s píckou) budete dav lidí jako prase, oni zpanikaří, vytáhnou vumly a nebudou se ptát na příslušnost ke klubu nebo straně DSSS Citovat
romannovak Odesláno 22. srpen 2013 Odesláno 22. srpen 2013 Neni na svete ten, ktery by se zavdecil lidem vsem. Brambory zrovna nemusim, ale v Jicinske Harmonii jsem jeste asi nebyl, tak to nejspis zkusim, treba budu mit novou oblibenou restauraci pro pristi navstevy Jicina Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.