Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte, docital som sa, ze existuje novsia verzia upevnovacich skrutiek spodnych plastovych krytov motora (vid. obr povodna a novsia) neviete niekto obj. c pripadne cenu tejto sady? mam na aute este tie povodne skrutky o stvrtotacku, ale nic moc to nedrzi :(

post-37139-14109632398795_thumb.jpg

Odesláno

Novsia verzia umelych kolikov existuje, sam som si ich vsetky pomenil na podbehoch a plastoch a su super.. Stali 10ks 2Eur..

Ale tieto co ukazujes som este nevidel, trebalo by zavolat do Peugeotu a sa opytat nato..Kedze ja nemam ani ten kryt a ani srubky pod autom :D Kupil by som to aj ja a rovno s krytom :papa

Odesláno

To máš pravdu, že ty původní šrouby, které se otáčejí o čtvrt otáčky tam drží na h.... Já tam natočil nějakej samořez se závitem jak do dřeva co se válel v garáži a ten zatím drží parádně......:D

Odesláno

no áno, ale vlákno ješ práve o tom, ako ich nahradiť novšími....

z obrázku sa mi zdá, že novšie sú normálne na závit tak v tom prípade zostanem radšej u tých pôvodných, ono občas je potrebné aj zhodiť ten kryt dole, a bojovať s prihrdzavenými šrubami to nie je nič čo by som mal rád :bojim

...a je fakt, že najčastejšie sa strácajú po návštevách v servise aj keď napr. práve s tým krytom vôbec nič nerobili :grr

Odesláno

že sa neseru to by som ešte aj chápal, no keď po návšteve v servise zmiznú príchytky z miesta kde sa určite nič nerobilo tak to potom nase..e pre zmenu zase mňa!

Odesláno

JJ ty spodni plasty maji radi opravari snad vsude.

Ale co je smutne pokud jsou tak vetsinou praskne a uz se nemontuje s poznamkou stejne tam je na prd :(

Co dodat .... nic a jen trvat na opetne montazi a bohuzel peclive auto prebrat .....

• O 2 měsíce později...
Odesláno

to Dark69: ja som to zacvakol do napravnice tak zosikma, pomohol som si nasadenou matickou na skrutke, trubickou a kliestami. nebolo treba velku silu, drzi to tam celkom dobre, ked sa to usadi

to Tony Stark: asi jedine original v peugeote

Odesláno

to harvi_tn: Si to len normalne strcil do tej predoslej dierky, kde bol ten povodny plesok na srubku?? Ono ta nova srubka je nejako divne riesena a nemohol som nato prist ako tam presne ma sadnut :)

Odesláno

no je taka zvlastna, ma sa zacvaknut do tej obdlznikovej diery v nosniku napravy tam kde bol predtym ten pliesok. ja som ho tam dal zosikma tak, aby jedna cast bola v diere a druhu som tam dostal jemnym trhnutim do strany a jemnym dopolohovanim srobovakom. na srobiku som mal 2 maticky a trubkovy nastavec aby mi to slo lahsie. nebol to nejaky velky problem dat to tam

Odesláno

Este som to nemal rozobrate a ani neskusal ju strcit dnu. Tak sa pustim do toho zajtra :roker Len mi nejde stale do hlavy, ako potom drzi ta hlava srubky v tej diere??? Ked ju strcim dnu o co bude drzat?? Kedze je tam len diera a ked budem zakladat kryt tak mi tu srubku bude tlacit dovnutra.. Chapes ako to myslim??

Alebo radsej je raz vidiet ako 3krat povedat :D rozoberem to a uvidim no :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...