Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

KALENDÁŘ PEUGEOT KLUBU 2014 - kalendáře odeslány 13.12.2013 v 16:11:37

Recommended Posts

Odesláno
Píšete mě dotazy, kdy se spustí nahrávání fotek. Chtěl bych, aby jste to věděli týden dopředu.

Proto se vás ptám, kdy je pro vás výhodnější, aby to Lukáš spustil. O víkendu nebo v týdnu? Dle mě, by to byla neděle 4.8. nebo středa 7.8.

Co vy na to? A co na to Lukáš?

[upravil dne 26/7/13 09:49 od Roman Bazi]

Pro mě neděle,od pondělka jsem na dovolené :papa

Odesláno

Takže nahrávání bude spuštěno 3.8.2013 tj Sobota v 18:00 hodin. Do konce tohoto víkendu se tu objeví nové vlákno, kde bude uveden návod jak nahrávat foto a bližší informace k systému. Foto se dle harmonogramu, který bude zveřejněn do 10ti dnů, by se měli fotografie nechat nahrát cca měsíc.

Ještě upozorňuji, že i letos platí podmínka: Chceš auto v kalendáři? Odeber minimálně 1ks kalendáře.

Ceny kalendářů a bližší info bude v již zmiňovaném vlákně :)

Odesláno

Bude se nahrávat jedno auto - 1 až 3 foto :) když tedy nahraješ 2, tak je to v pořádku :)

Romanovi jsem dovolil se do 16:00 hrabat v administraci, to mu vypršelo, tak já to jdu vyčistit a připravit na vlnu :D

Odesláno

Ano veverko musí se všechno nahrávat znovu.. nechceme nikoho zvýhoďnovat ani poškozovat.. každý ať si nahraje co chce, ale musí si to nahrát sám a vybrat si i týden... Jelikož letos čekáme slušný zájem, který ještě zkusíme podpořit letáčkama na srazu, tak by mohlo vyjít, že každý člen nahraje pouze jedno auto... :)

Odesláno

Nahraješ foto a my vybereme tu lepší, která půjde lépe do kalendáře :) Do kalendáře se nedává 2x stejné auto :) Po nahraní to pro tebe na měsíc, dva končí, pak budete všichni kdo nahrál foto kontaktování s druhou částí apliikace, kde vytvoříte objednávku kalendářů :)

Odesláno

to mi neřikej,že jsem ti posílal nějaký fotky s holkama,doufám,že tam jsou jen ty ,co se mnou bydleji,nikde to neukazuj ,jenom mě:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...