Šalda Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 Mě je to jedno kdy, jen ať je to brzo Citovat
odee Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 Mě je to taky jedno, jen abych nezapoměl:D Citovat
Pepito Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 Píšete mě dotazy, kdy se spustí nahrávání fotek. Chtěl bych, aby jste to věděli týden dopředu. Proto se vás ptám, kdy je pro vás výhodnější, aby to Lukáš spustil. O víkendu nebo v týdnu? Dle mě, by to byla neděle 4.8. nebo středa 7.8. Co vy na to? A co na to Lukáš? [upravil dne 26/7/13 09:49 od Roman Bazi] Pro mě neděle,od pondělka jsem na dovolené Citovat
ChouLu Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 Takže nahrávání bude spuštěno 3.8.2013 tj Sobota v 18:00 hodin. Do konce tohoto víkendu se tu objeví nové vlákno, kde bude uveden návod jak nahrávat foto a bližší informace k systému. Foto se dle harmonogramu, který bude zveřejněn do 10ti dnů, by se měli fotografie nechat nahrát cca měsíc. Ještě upozorňuji, že i letos platí podmínka: Chceš auto v kalendáři? Odeber minimálně 1ks kalendáře. Ceny kalendářů a bližší info bude v již zmiňovaném vlákně Citovat
Roman Bazi Odesláno 3. srpen 2013 Autor Odesláno 3. srpen 2013 Tož jsem aktualizoval první příspěvek v tomto vláknu. DNES v 18h začíná nahrávání, tak doufám, že máte připraveny nádherné fotky. Citovat
Šalda Odesláno 3. srpen 2013 Odesláno 3. srpen 2013 Zbytečný, můj Parťák je pěknej na jakékoliv fotce Citovat
ChouLu Odesláno 3. srpen 2013 Odesláno 3. srpen 2013 šaldo nedráždi mě nebo půjdeš do Ledna 2015 Citovat
Šalda Odesláno 3. srpen 2013 Odesláno 3. srpen 2013 Já už mlčím:D Můžu tedy nahrát 2 fotky s jedním autem?Pochopitelně vždy jinou fotku. Citovat
ChouLu Odesláno 3. srpen 2013 Odesláno 3. srpen 2013 Bude se nahrávat jedno auto - 1 až 3 foto když tedy nahraješ 2, tak je to v pořádku Romanovi jsem dovolil se do 16:00 hrabat v administraci, to mu vypršelo, tak já to jdu vyčistit a připravit na vlnu Citovat
Veverka Odesláno 3. srpen 2013 Odesláno 3. srpen 2013 Můžu mít tu samou fotku co loni (resp. letos)? A pokud ano, musím ji znova uploadovat Citovat
ChouLu Odesláno 3. srpen 2013 Odesláno 3. srpen 2013 Ano veverko musí se všechno nahrávat znovu.. nechceme nikoho zvýhoďnovat ani poškozovat.. každý ať si nahraje co chce, ale musí si to nahrát sám a vybrat si i týden... Jelikož letos čekáme slušný zájem, který ještě zkusíme podpořit letáčkama na srazu, tak by mohlo vyjít, že každý člen nahraje pouze jedno auto... Citovat
Šalda Odesláno 3. srpen 2013 Odesláno 3. srpen 2013 Když nahraji 2 fotky, a zájem členů bude velký, tak potom napíšete že jednu fotku mám smazat a nebo to smažete sami? Citovat
ChouLu Odesláno 3. srpen 2013 Odesláno 3. srpen 2013 Nahraješ foto a my vybereme tu lepší, která půjde lépe do kalendáře Do kalendáře se nedává 2x stejné auto Po nahraní to pro tebe na měsíc, dva končí, pak budete všichni kdo nahrál foto kontaktování s druhou částí apliikace, kde vytvoříte objednávku kalendářů Citovat
Šalda Odesláno 3. srpen 2013 Odesláno 3. srpen 2013 Tak si asi nerozumíme To je jedno, nahraji jen jednu fotku a bude to:aut Citovat
vendelinek Odesláno 3. srpen 2013 Odesláno 3. srpen 2013 já si nechám ty samý,co mám v tomto roce,pokud to nebude vadit:) Citovat
ChouLu Odesláno 3. srpen 2013 Odesláno 3. srpen 2013 Klidně vendo.. co nahrajete je vaše věc.. ale manželky a přítelkyně tam nechceme. to bude ten druhý kalendář Citovat
vendelinek Odesláno 3. srpen 2013 Odesláno 3. srpen 2013 to mi neřikej,že jsem ti posílal nějaký fotky s holkama,doufám,že tam jsou jen ty ,co se mnou bydleji,nikde to neukazuj ,jenom mě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.