Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Vypadá to, jako zapojení pro HF telefon. Kdyby bylo vidět kam který kablík vede na tom konektoru (na jaký pin), tak by se to nechalo přesně zjistit. Asi by jsi musel zapojit do toho konektoru piny z toho nového kabelu AUX.

Odesláno

Je to HF modul ;)  

Ale koukám, že máš dvoutunerové rádio, tak ti půjde aktivovat AUX2, takže jen přepinovat ten koupenej kablík do origo kostky  podle tohodle schématu a pak samozřejmě aktivoat na origo diag :)

Výsledek obrázku pro RD4 pinout

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Zdravím, řeším obdobný problém při zapojování AUX vstupu.

Mám citroen c5,

a po demontáži rádia RD-4 N1 jsem zjistil že žádané piny (1,2,7 nebo 4,10,11) jsou již obsazeny. Kromě toho je obsazeno i pozice pro měnič CD (ten jsem teda ale nikde ve vozidle nenašel ani jsem nenašel vývod kde by se měl připojit).

RD4 rádio má HF které i funguje a normálně ho používám, takže do toho teď moc nechci hrabat když nevím který kabel je k čemu.

Máte nědo tušení co jsou to za kable a případně který můžu vyhodit (nebo to, že už je to obsazeno znamená, že už tam někde aux vývod je. A já jsem jenom nenašel ten konec, na který příjde připojit mobil/mp3?

Díky Petr

IMG_4390[1].JPG

IMG_4404.JPG

IMG_4392.JPG

Odesláno

Prave ze v kasliku ani v loketni operce nic neni (ani v kufrtu v bocni prihradce nad kolem)....

Zkusím to prolézt celé ještě potřeti, ale asi až v sobotu za světla.

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...