Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čuste :D

Zrovna jsem volal na jeden inzerát na pěknou 307čku a jediná taková vada byla, že prý budíky neukazují stav km (buď celkové nebo i trip, to nevím).

Čím by to mohlo býti? Napadá vás něco? :papa

Odesláno

vysvetleni bych videl v tom, ze to nekdo zkousel stacet a domrvil to

EDIT, tak koukam, ze Olda me s myslenkou predbehl :)

[upravil dne 18/7/13 10:18 od Ferry]

Odesláno

No to nemusíš. Představ si např. 350 000 km a jdi do toho. Tzn kup za 30 a počítej s tím, že dalších 30 dáš do oprav.

Záleží, jaký dojem na tebe auto udělá, hlavně interiér a venek. A aby nebylo bourané.

Ta minulost bude asi ve hvězdách.

Vždy doporučuju - záleží, od koho auto kupuješ, tzn. od bazaru asi ne, protože tam je právě snaha tu minulost co nejvíc smazat, odstřihnout.

Odesláno

http://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/307/13335953?goFrom=list

Jako vypadá docela hezky, ty km bych klidně i věřil.... Prodává to teda nějaký muž z Prahy s ruským přízvukem, auto mu evidentně někde stojí a nepotřebuje ho. Přiznal to počítadlo km a trošku volnější přední nárazník (snad prý od obrubníku...). Ale těch otázek je tam víc, no, např. když jsem si vyjel pro tu RZ pojištění, tak naposledy bylo pojištěno u Kooperativy někdy v dubnu 2012 na ca 4 měsíce... Na propadlou zelenou kartu mě upozornil. Jinak je prý auto v pořádku po pravidelné prohlídce nebo co....

Odesláno

No já právě že nevím :( Jak jsou v tom nějaký otázky, tak už z toho přestávám mít dobrej pocit... Jak by to bylo s pojištěním, jestli má on třeba nějakej dluh, když to nebylo rok pojištěný a evidentně to stojí na značkách?

Odesláno

No, mysli na něco jiného.

Radím už po několikáté: navštiv místní nebo i sousedního autorizovaného prodejce a tam se zeptej na auto po prvním majiteli. Případně se vyzbroj nějakým malým dárkem (?) kafe, flaška atd.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...