Goldinka Odesláno 18. červenec 2013 Odesláno 18. červenec 2013 Interiér a další foto budou časem, dneska sem na něj zapomněla Nicméně dneska první jízda (vyjížďka po okreskách za Prahou), a spokojenost, obrovské nadšení a euforie z volnosti Citovat
Mohy Odesláno 18. červenec 2013 Autor Odesláno 18. červenec 2013 Volnosti?asi bychom meli neco probrat:D Posledni je nejlepsiii;) Citovat
Goldinka Odesláno 18. červenec 2013 Odesláno 18. červenec 2013 negrbob - no ... to se uvidí časem, jestli jo nebo ne, zatim to není na seznamu priorit Mohy - jo jo ta poslední ... Jak tu někdo říkal, že Fordem tam a vlakem zpátky, tak sem to povýšila - až dojde skorolvovi dech, zapřahnu psa Citovat
Pe.Tr Odesláno 18. červenec 2013 Odesláno 18. červenec 2013 super kara , gratuluji a trenuj jízdu , na kněžnici jedeš Peugeotem a jestli ho škrábneš tak tě zlechtám , víc v sz Citovat
Pe.Tr Odesláno 18. červenec 2013 Odesláno 18. červenec 2013 p.s. to zetko sundej , v praze ti budou dělat skoro všichni naschvál. to je lepší si tam dát děti v autě Citovat
Goldinka Odesláno 18. červenec 2013 Odesláno 18. červenec 2013 p.s. to zetko sundej , v praze ti budou dělat skoro všichni naschvál. to je lepší si tam dát děti v autě Ztko jde zítra dolu - to je bez diskuzí, já akorát nemám u sebe žádný škrabátko. Už dneska na mě troubila nějaká nafintěná bloncka v černym velkym bávu, protože musela hnout volantem, protože sem odbočovala... Místa tam měla na tři auta Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. červenec 2013 Odesláno 18. červenec 2013 Neškrábat, oloupat a pak otřít WD olejičkem to lepidlo co zbyde a nasledně přeleštit třeba tempem Citovat
Šalda Odesláno 18. červenec 2013 Odesláno 18. červenec 2013 A rozhodně nesnižovat, pak už nebudeš moct jet tam kde jsi fotila teď Čím vyšší tím lepší Citovat
KingSpade Odesláno 18. červenec 2013 Odesláno 18. červenec 2013 Ford je dobrá volba (aneb mohlo to být horší jus\' kiddin\' ) Ford je dobrá věc, když se narazí na dobrý kousek, ale to je snad u každého auta...ta barva, do červené bych osobně nešel, ale radši do modré a ten motor by mě asi zničil, ale zase do města asi dobrý.....jinak určitě gratulace a mnoho kilometrů bez nehod ..........(tento příspěvek byl psán Goldince a ne Mohymu....já jen aby bylo jasno, neboť z tohodle vlákna se těžko určuje majitel vozu:D ) Citovat
marko306 Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 Jasné neznižovať. To ani na ryby pri mrtve ramená nebudeš môcť ísť. Citovat
Cinicman Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 Chtelo by to snizit Přesne, růžový bratře... A rozhodně nesnižovat, pak už nebudeš moct jet tam kde jsi fotila teď Čím vyšší tím lepší Citovat
Goldinka Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 Šaldo: no tam kde sem to fotila, tam bych ani nedojela, protože asi o 50m dál byl nájezd, kterej sem i s touhle vejškou jela pomaličku abych neštrejchla Já si myslim, že snižování auta na ježdění po českejch městech, kde jsou furt nějaké příčné prahy, nemá smysl... Koneckonců viděla sem to u vectorovy 406ky, jak se vždycky rozčiloval a některé prahy sme prostě přejíždět skoro ani nemohli Zatím to tak prostě nechám KingSpade: díík ) Mohy má své zásluhy, ale že založil vlákno dřív.... :D Cinicman: \"růžový bratře\" :D:D:D Citovat
Šalda Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 Cinicman: Chtěl něco černý ptáček říct?? Citovat
odee Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 Moc hezký fotky a auto vypadá fakt docela zachovale. Jinak naprosto souhlasím se Šaldem, dokonce uvažuju, že si na 406 dám ještě podložky pod pružiny a papuče pro SUVčka;) Citovat
Cinicman Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 [upravil dne 7/19/2013 11:21 od Cinicman] Citovat
Goldinka Odesláno 20. červenec 2013 Odesláno 20. červenec 2013 Tak můj \"vrak\" je v supr stavu dle mechanika. Mam v tom prej i priplatkovy audio ceka mě jen výměna silentbloku a rozvodu. Citovat
John Odesláno 20. červenec 2013 Odesláno 20. červenec 2013 No vidíš,hlavní aby jezdila a ty jsi se pěkně vyjezdila a pak pěkně hezky našetřit na vysněnou 207 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.