Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Goldinčino lvíče tvářící se jako puma

Recommended Posts

Odesláno

Interiér a další foto budou časem, dneska sem na něj zapomněla :roll

Nicméně dneska první jízda (vyjížďka po okreskách za Prahou), a spokojenost, obrovské nadšení a euforie z volnosti :aut:cool:

998861_485832418166743_1549634754_n.jpg

59241_485832424833409_468719763_n.jpg

1004054_485832484833403_1163674855_n.jpg

1000406_485832468166738_1866367260_n.jpg

Odesláno

negrbob - no ... to se uvidí časem, jestli jo nebo ne, zatim to není na seznamu priorit :P

Mohy - jo jo ta poslední ... Jak tu někdo říkal, že Fordem tam a vlakem zpátky, tak sem to povýšila - až dojde skorolvovi dech, zapřahnu psa :D

Odesláno
p.s. to zetko sundej , v praze ti budou dělat skoro všichni naschvál. to je lepší si tam dát děti v autě

Ztko jde zítra dolu - to je bez diskuzí, já akorát nemám u sebe žádný škrabátko.

Už dneska na mě troubila nějaká nafintěná bloncka v černym velkym bávu, protože musela hnout volantem, protože sem odbočovala... Místa tam měla na tři auta :roll

Odesláno

Ford je dobrá volba (aneb mohlo to být horší :D jus\' kiddin\' :) ) Ford je dobrá věc, když se narazí na dobrý kousek, ale to je snad u každého auta...ta barva, do červené bych osobně nešel, ale radši do modré a ten motor by mě asi zničil, ale zase do města asi dobrý.....jinak určitě gratulace a mnoho kilometrů bez nehod :papa ..........(tento příspěvek byl psán Goldince a ne Mohymu....já jen aby bylo jasno, neboť z tohodle vlákna se těžko určuje majitel vozu:D )

Odesláno

Šaldo: :D no tam kde sem to fotila, tam bych ani nedojela, protože asi o 50m dál byl nájezd, kterej sem i s touhle vejškou jela pomaličku abych neštrejchla :D Já si myslim, že snižování auta na ježdění po českejch městech, kde jsou furt nějaké příčné prahy, nemá smysl... Koneckonců viděla sem to u vectorovy 406ky, jak se vždycky rozčiloval a některé prahy sme prostě přejíždět skoro ani nemohli :D Zatím to tak prostě nechám :)

KingSpade: díík :)) Mohy má své zásluhy, ale že založil vlákno dřív.... :bacha:D :D

Cinicman: \"růžový bratře\" :D:D:D:D

Odesláno

Moc hezký fotky a auto vypadá fakt docela zachovale. Jinak naprosto souhlasím se Šaldem, dokonce uvažuju, že si na 406 dám ještě podložky pod pružiny a papuče pro SUVčka;)

Odesláno

Tak můj \"vrak\" je v supr stavu dle mechanika.

Mam v tom prej i priplatkovy audio :o

ceka mě jen výměna silentbloku a rozvodu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...