groovred Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Panty drží, jako nové jen asi půjdu na pročištění větráku, protože 2 roky stojí na stole a ještě nebyl nějak čištěný, tak preventivně opravdu, stále funguje a vypadá jako nový.... Nedám na něj dopustit. nech si vyčistit a vyměnit rovnou i pastu na procesoru... Citovat
lukaro Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Panty drží, jako nové jen asi půjdu na pročištění větráku, protože 2 roky stojí na stole a ještě nebyl nějak čištěný, tak preventivně opravdu, stále funguje a vypadá jako nový.... Nedám na něj dopustit. Cistenie vetraku ? Pichni srobovak, alebo nieco tenke cez spodok notasu do toho vetraku, myslim aby si zablokoval lopatky, a normalne to povysavas vysavacom, ja to takto robim, robota na 2min a nemusis nic rozoberat ... Mám na to 4 roky záruku, v rámci záruky mám 2 takové servisy zdarma takže to neřeším a na těch 30min to nechám v servise a zajdu si na kafe,... Citovat
lukaro Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Panty drží, jako nové jen asi půjdu na pročištění větráku, protože 2 roky stojí na stole a ještě nebyl nějak čištěný, tak preventivně opravdu, stále funguje a vypadá jako nový.... Nedám na něj dopustit. nech si vyčistit a vyměnit rovnou i pastu na procesoru... oukej sice to je pro mě teď \"amerika\", ale poptám se jich na to... Citovat
groovred Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 [/rquote]Cistenie vetraku ? Pichni srobovak, alebo nieco tenke cez spodok notasu do toho vetraku, myslim aby si zablokoval lopatky, a normalne to povysavas vysavacom, ja to takto robim, robota na 2min a nemusis nic rozoberat ...[/rquote] :o Citovat
KapriQ Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Nechapem co je natom... Nehadz bulvy ! Citovat
koblih69 Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Jako fór dobrý. Je jen otázkou času kdy se vinutí motorku spálí :D:D Vypnout notebook a s citem profouknout tlakovým vzduchem + kam se dostaneš uvolnit prach štetcem Citovat
groovred Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Nechapem co je natom... Nehadz bulvy ! Ja jen jesli si ještě neškrtnul o dosku s tím šroubovákem stejně to chce vyměnit teplovodivou pastu pod chladičem když chceš aby to čištění mělo i nakej efekt Citovat
Péťa Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Panty drží, jako nové jen asi půjdu na pročištění větráku, protože 2 roky stojí na stole a ještě nebyl nějak čištěný, tak preventivně opravdu, stále funguje a vypadá jako nový.... Nedám na něj dopustit. Už Tvé chvále rozumím. V roce 2011 jsi koupil notebook, postavil na stůl, otevřel a tak do dnešní doby zůstal. Šahal jsi jen na vypínač. Pak chápu, že Ti vydržel Citovat
lukaro Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Nene, já ho rok nosil do práce pak jsem dělal v reklamce tak jsem ho taky tahal sebou a asi skoro rok je na stole v obýváku Citovat
KapriQ Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Fakt nechapem. Asi nebudem strkat ten srobovak tak, ze mi vyleze z druhej strany cez klavesnicu nie ?! Da sa to zaseknut hocicim, aj sparadlom, to je uplne jedno, a nechapem co s tym ma nejake \"vinutí\" ked sa ten vetrak nebude tocit. A len sa povysava prach... ale ok, kazdy podla svojho, to bola len rada [upravil dne 15/7/13 21:49 od KapriQ] Citovat
Péťa Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 Tady něco leží s bonusem v podobě dotykového displeje: http://www.alza.cz/asus-vivobook-x202e-ct009h-d367024.htm Citovat
Cinicman Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 A na čo je to dobré na noťase? Je to vlastne ešte notebook? Podla mňa to má problém s identitou... A ešte tá 11\" obrazovka... Citovat
Péťa Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 Win8 je dělané pro dotykovou obrazovku. Chvíli jsem pracoval s Nějakým Lifebookem, který měl dotykovou obrazovku a pak mi ještě dlouho trvalo, než jsem si odvykl šahat na display A to měl nainstalovaná XPčka Citovat
koblih69 Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 Dotyková obrazovaka je návyková, dokud jsem jí neměl tak mi to nechybělo, ale je to super Citovat
Péťa Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 A ešte tá 11\" obrazovka... Ta obrazovka má stejné rozlišení, jako všechny, které jsi doporučoval. Takže na ni dostanu stejné množství informací a nebude mi nic chybět. Citovat
koblih69 Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 Teď píšu z Dellu s dotykovkou a 12\" úhlopříčkou. Domů bych už nic většího nechtěl. Citovat
oddie Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 12\" lehký, byť méně výkonný stroj je pro 15-letou holku do školy víc než postačující. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.