Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Panty drží, jako nové :) jen asi půjdu na pročištění větráku, protože 2 roky stojí na stole a ještě nebyl nějak čištěný, tak preventivně :) opravdu, stále funguje a vypadá jako nový.... Nedám na něj dopustit.

nech si vyčistit a vyměnit rovnou i pastu na procesoru...

Odesláno
Panty drží, jako nové :) jen asi půjdu na pročištění větráku, protože 2 roky stojí na stole a ještě nebyl nějak čištěný, tak preventivně :) opravdu, stále funguje a vypadá jako nový.... Nedám na něj dopustit.

Cistenie vetraku ? Pichni srobovak, alebo nieco tenke cez spodok notasu do toho vetraku, myslim aby si zablokoval lopatky, a normalne to povysavas vysavacom, ja to takto robim, robota na 2min a nemusis nic rozoberat ...

Mám na to 4 roky záruku, v rámci záruky mám 2 takové servisy zdarma :) takže to neřeším a na těch 30min to nechám v servise a zajdu si na kafe,...

Odesláno

nech si vyčistit a vyměnit rovnou i pastu na procesoru...

oukej :) sice to je pro mě teď \"amerika\", ale poptám se jich na to...

Odesláno

[/rquote]Cistenie vetraku ? Pichni srobovak, alebo nieco tenke cez spodok notasu do toho vetraku, myslim aby si zablokoval lopatky, a normalne to povysavas vysavacom, ja to takto robim, robota na 2min a nemusis nic rozoberat ...[/rquote]

:o:o

Odesláno
Nechapem co je natom... Nehadz bulvy ! :D

Ja jen jesli si ještě neškrtnul o dosku s tím šroubovákem :D stejně to chce vyměnit teplovodivou pastu pod chladičem když chceš aby to čištění mělo i nakej efekt :super

Odesláno

Už Tvé chvále rozumím. V roce 2011 jsi koupil notebook, postavil na stůl, otevřel a tak do dnešní doby zůstal. Šahal jsi jen na vypínač. Pak chápu, že Ti vydržel ;)

Odesláno

Fakt nechapem. Asi nebudem strkat ten srobovak tak, ze mi vyleze z druhej strany cez klavesnicu nie ?!

Da sa to zaseknut hocicim, aj sparadlom, to je uplne jedno, a nechapem co s tym ma nejake \"vinutí\" ked sa ten vetrak nebude tocit. A len sa povysava prach... ale ok, kazdy podla svojho, to bola len rada

[upravil dne 15/7/13 21:49 od KapriQ]

Odesláno

Win8 je dělané pro dotykovou obrazovku. Chvíli jsem pracoval s Nějakým Lifebookem, který měl dotykovou obrazovku a pak mi ještě dlouho trvalo, než jsem si odvykl šahat na display :D A to měl nainstalovaná XPčka

Odesláno

A ešte tá 11\" obrazovka... :bojim

Ta obrazovka má stejné rozlišení, jako všechny, které jsi doporučoval. Takže na ni dostanu stejné množství informací a nebude mi nic chybět.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...