Vejby Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 Zdravím, včera mi praskla trubka (na obrázku v příloze je to ta spodní, pod těma dvěma vroubkovanýma. Příjde mi že je kovová) a tekla z ní voda, tudíž bude asi z chladiče. Je na takovým blbým místě, proto by mě zajímalo jak je obtížná její výměna a co tu vůbec je za díl a kde ho můžu objednat. Jedná se o 206 z roku 2000, 1,1. Předem díky všem za rady! EDIT: foto se nevešlo do přílohy, tak jsem ho uploadnul sem: http://libreta.cz/image.png [upravil dne 3/7/13 14:49 od Vejby] Citovat
MJSytic Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 Promiň, nejsem žádný odborník, ale já tam nic nevidím:aut Nemohl bys tam v malování udělat šipku, nebo něco? Já vidím jen \"husí krky\", ve kterých je kabeláž, a pak hadice Citovat
Medvěd Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 Vidím úplně to samý co MJ Sytič, tedy prd. Citovat
KapriQ Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 Myslim ze on mysli prave tu ciernu. Tiez nie som odbornik ale myslim ze to nieje z kovu, je to normalna hadica ku chladicu cize plastova Citovat
Medvěd Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 KapriQ - hadice bude spíš než plastová gumová Citovat
MJSytic Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 No tak tu plastovou taky vidím. Koukal jsem po nějaké \"kovové\" Každopádně to bude chtít VINko. Co jsem koukal tak je tam toho víc Citovat
KapriQ Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 Niekedy sa stane ze clovek napise nieco ine ako myslel xD ani som si to nevsimol samozrejme ze gumova Citovat
P607Olda Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 Uprostřed obrázku je jedna hadice chlazení, označil jsem ji zeleným kolečkem. [upravil dne 3.7.2013 18:43 od P607Olda] Citovat
P607Olda Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 Chtělo by to fotku z větší dálky, kde ta hadice je. 206 1,1 tady nemám a podle schemat (i toho výšeuvedeného) se mi nedaří zjistit, o kterou hadici (koleno v pravém úhlu) se jedná. Citovat
velkybanan Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 opravdu je ta \"hadice\" kovová na obrázku 3. je to focené z pohledu na motor na pravé straně(vedem tam i sání) výměna mno přístup na renaulta jinak to jde. objednat myslím jen v peugeotu nebo vrakáč Myslím , že toto v druhovýrobě vůbec nedělaj trubka spojuje spodek chladiče do vodní pumpy PS:víš 100% , že to teče zrovna z ní? [Edited on 3/7/13 18:24 by velkybanan] Citovat
Vejby Odesláno 3. červenec 2013 Autor Odesláno 3. červenec 2013 opravdu je ta \"hadice\" kovová na obrázku 3. je to focené z pohledu na motor na pravé straně(vedem tam i sání) výměna mno přístup na renaulta jinak to jde. objednat myslím jen v peugeotu nebo vrakáč Myslím , že toto v druhovýrobě vůbec nedělaj trubka spojuje spodek chladiče do vodní pumpy PS:víš 100% , že to teče zrovna z ní? [Edited on 3/7/13 18:24 by velkybanan] Ano je to ona, teče to 100%ně z ní. Citovat
mxmen Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 ahoj, jestli sháníš tuto trubku tak ji mám zánovní Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.