Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Medvěde, klídek

Marcel00 to dozajista myslel v dobrém ;)

Jo jinak mě napadá, že by se měla volit výstižné názvy témat, aby šla později lehce dohledat :D Protože na \"vzpomene si někdo\" si za nějaký čas nikdo nevzpomene :cool:

[upravil dne 27/6/13 20:13 od punkac]

• O 1 rok později...
Odesláno

Servismane - to je podobnej humus jako když jsem před lety viděl votuněnou Carevnu - legendy by se měly nechat pěkně v klidu spinkat a nikoli je prznit idnividuy, která si v době jejich největší slávy hrály v uhláku na horníka.

Odesláno (upraveno)

Studie - nestudie, pro mně je to šeredný a BASTA !!! (prostě na RŤák mi nešahej, to já nemám rád :D)

Ta Volha je - myslím si - taky "jenom" studie, ještě si vybavuju pokus o oživení Trabanta, ale všechno je to z mého pohledu nesmyslné přiživování se na zašlé slávě. Vybočuje snad jen nový Fiat 500, který je zajímavý hlavně svými klony a též VW New Beetle a nový Mini

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Příští rok by se mělo v okolí Nymburka otvírat autobusový muzeum. Majitel Čsap dříve Čsad má celkem slušnou sbírku starých kousků má tam i kloubovýho Erťáka. A RTO Klub každý rok pořádá ve vojenském muzeu přehlídku vozů svých příznivců je pravda že tam jsou ponejvíc Ešemky . Ale taky je to pěkný pokoukání bývá to na jaře na první otvírací den muzea.

Odesláno

ŠMky??? Nebudou to spíš ŠLky a ŠDčka???

ŠM - městská verze (třídveřová s automatem)

ŠL - meziměstská linková využívaná povětšinou na trasy "kolem komína"

ŠD - dálková využívaná na zájezdy nebo dálkové trasy (dveře "na kliku")

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Asi tak. Zajimalo by me zda to vubec nekdo dovede ocenit a kdo by mohl byt potencialni kupec...

Odesláno

Po NR chodí tiež krásne zrenovované bordovo biele diaľkové RTO. Vypadá úžasne a klobúk dole pred všetkými ostatnými čo sa dokážu pustiť do renovácie takýchto rozmerov.

Dúfam že aj tomu Košičanovi víde plán a dokončí mestkú harmoniku ŠMky.

I keď to nebude originál.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...