Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Proč jste nevolili ve volbách? ... už je to z toho diskuse o srazech

Proč jste nevolili ve volbách? (určeno pro řádné členy)  

1. 1. Proč jste nevolili ve volbách? (určeno pro řádné členy)

• Nevolil, protože když se volí 7 členů vedení z 8 kandidátů, nemá smysl volit.
      2
    • Volil jsem
      65
    • Nevolil, kandidáty osobně neznám.
      7
    • Nevolil, nedokázal jsem si z kandidátů vybrat.
      1
    • Nevolil, je mi jedno, kam klub směřuje, členstvím (penězi) jen podporuji jeho chod nebo jsem tu jen kvůli slevám u partnerů.
      5
    • Nevolil, protože jsem o tom nevěděl.
      1
    • Nevolil - volby bojkotuji, osobní protest.
      0
    • Nevolil, mám jiné důvody.
      4
    • Nevolil, jsem neřád. :D
      19

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Stiflere, vždyť píšu, že řada věcí je již ted dělána na maximum, lépe (rychleji) to nejde. E-shop a kartičky se posílají hned druhý den. Tady prostě není co zlepšit. Souhlasím, že udržet stávající stav bude postačující. Nechci dělat velké změny, alespon vylepšit to současné dění.

Například, jak bylo psáno v kandidátce, sepsat návod pro organizaci velkého srazu, podobně jako je to u minisrazů. Teď je klub v takové fázi, že nejsou lidi na organizování srazů. Pe.Tr a spol. připravili zimní klouzání jen proto, že ho nechtěli odpískat (nikdo neprojevil zájem). Já připravuji Kněžnici a hlavním motorem byl nezájem o zimní klouzání. V této oblasti je skutečně nutné učinit nějaké změny, na tom se doufám shodneme všichni.

Odesláno

V nedávných dobách byly 4 srazy do roka, teď s odřenýma ušima 2.

Je jasné, že lidé nemají chuť ve volném čase něco připravovat. Alespon poskytnout návod, co je třeba, co vše bývá zabezpečeno na srazu a jakou podporu lze očekávat od klubu. Poté mohou dojít k názoru, že ta příprava nemusí být tak náročná a půjdou do toho. Samozřejmostí je výpomoc od srazového koordinátora.

Odesláno

Drzim palce a jsem zvedav na vysledky :)

Kdyz tak lovim v pameti, tak za velkymi srazy v klubove historii stalo v podstate jen par jmen, ktera se pravidelne opakovala a nova se objevila velice sporadicky.

Snizeni mnozstvi srazu ze 4 na 3 bylo i z duvodu klesajiciho zajmu o ucast na tolika srazech...

Odesláno

Pokud jsou stejní lidé, budou i stejné (podobné) lokality. Případně stejný styl přípravy srazu.

Mým osobním cílem je, aby tu byly 3 srazy do roka - jaro, podzim, zima. Kdyby byl ještě letní, proč ne, tam nebude taková účast.

Chci to spojit i se Slováky. Ideální by bylo, kdyby podzimní nebo zimní byly na Moravě, ve Slezsku, aby mohli přijet i Slováci a nekolidovalo by jim to s Piešťany.

Když se nad tím zamyslím, poslední moravský sraz - nepočítaje Šebetov - byl v Lednici 2010.

Odesláno

Stiflere, nesouhlasím s názorem, že by nicnedělání a pouhé pokračování v činnotech v kolejích minulého vedení mohlo být dlouhodobě klubu prospěšné. To bychom se taky dneska mohli prohánět po savanách s oštěpy v rukou :D . Jedině trvalá snaha o zlepšování zlepšitelného a hledání bodů, které dokonalé nejsou, je to, co může jakoukoli činnost držet při životě. Stagnace, usnutí na vavřínech úspěchů vybudovaných někým přede mnou = postupné umírání (kde není vývoj, není NIC). Vše je o úhlu pohledu a já si vůbec nemyslím, že by se body ke zlepšení najít nedaly. Když jsem před lety odstoupil z vedení klubu, taky se tu psalo jak jsem nenahraditelnej, co vše jsem udělal ... a hele, nastoupil Pe.Tr a ač jsem s ním občas nesouhlasil, velice rád jsem několikrát přiznal, že klub pod vedením s jeho předsedováním udělal šílenej krok dopředu, na kterej bych já nejen nikdy neměl, ale ani by mně nenapadlo se o něj pokoušet.

Vvitty - postupné snižování množství srazů je podle mně zapříčiněno hlavně tím, že srazová náplň je furt stejná a pokud budou srazy pořádat stále stejní xichtové, ani tomu jinak prostě nebude. V tomhle směru má Milan mou plnou podporu - je třeba jasně definovat co se od pořadatele srazu očekává, jak ho klub může podpořit a pak by si snad někdo na pořádání mohl troufnout. O penězích je to celé jen trošku, řekněme v třetí až páté rovině - pokud bude ZAJÍMAVÁ náplň, věřím, že se najde 3 - 4x ročně pár desítek lidí, kteří na sraz přijedou rádi. V tomhle si neodpustím jednu poznámku - momentální boom v minisrazech podle mně přímo souvisí s nedostatkem srazů celorepublikových, vůbec si ale nemyslím, že když bude co tejden jeden sraz za komínem, tak že bude sílit zájem o srazy celorepublikové - domnívám se, že touto cestou můžeme velké srazy za chvíli úplně odpískat.

Proč může na sraz Multihopel jezdit kolem 100 lidí?

V čem se liší příznivci Peugeotů od přízivců Fordů nebo Renaultů?

Závěrem? Novému vedení držím palce a rád si počkám na nápady co zlepšit a co zdokonalit, které z jeho hlavy jistě časem přijdou A VĚŘÍM, ŽE STEJNĚ JAKO Pe.Trovi I JIM SE PODAŘÍ PŘEKVAPIT. A UKÁZAT NÁM, CO JEŠTĚ NEBYLO DOKONALÉ. A po nich zase přijdou další a další a další ....., kteří budou využívat pokroku ve prospěch klubu. Před 20ti lety nikdo neslyšel o mobilech nebo internetu a hele, dneska je to téměř základ všeho dění a z tohoto pohledu mi tvrzení, že nic lepšího vymyslet nelze, přijde mírně řečeno krátkozraké.

[upravil dne 27/6/2013 14:10 od Medvěd]

Odesláno

problem zrazov je ten ze ich je velmi vela, potom sa pocet ucastnikov rozlozi na par ludi co neprinasa uspokojivy vysledok.

podla mna stacia zrazy 2-3 za rok... bude aj vyssia ucast. staci si kuknut kalendar zrazov je ich tam ako maku co je podla mna na skodu veci...

potom dochadzaju napady... namiesto 15 zrazov urobit jed dva kvalitne s tymi napadmi na tych 15 zrazoch a hned to bude mat stavu ;)

minizrazy neriesit cez klub.

Odesláno

Marceli - vzácně !!! si MOŽNÁ rozumíme (píšu to nejistě, páč přesně nevím, zda to tak fakt je).

Velké klubové srazy byly 4 ročně a než došlo k přejedení se účastníků - jezdí z velké části stejné tváře a je-li i stejný problém s pořadateli (stejné xichty), tak se prostě vzájemně skupiny nemají čím překvapit. Zatím to skvěle funguje na Slovači, ale taky je otázkou jak dlouho bude trvat, než i tam dojde k vyhoření potenciálu.

Osobně vůbec nejsem podporovatelem minisrazů s kterými se v posledních dvou letech roztrhl pytel. Jednak se jich účastní převážně lidé z poza buku, druhak \"organizátor\" v podstatě nic nemusí řešit (jen vypíše termín a max. zajistí oběd + někam hromadný vstup). Vzhledem k tomu, že se na podobných srazech nespí, tak jsou to srazy extrémně levné a svým množstvím vlastně zavírají případným pořadatelům celovíkendové akce s náplní cestu, páč - radši si počkám na sraz za kilo než abych jel \"do neznáma\" za 2000,- Kč). Že v tom \"neznámu\" je ale kolikrát víc legrace už se dotyčnému ani nemusí podařit zjistit, páč to tu spěje jen k minisrazům - bohužel je mů názor ale menšinový.

Odesláno

S tímhle taky souhlasím

Možná budu za teroristu, ale dělal bych jen jeden sraz ročně. Těšili bysme se na něj..... Minisrazy bych taky neřešil v rámci klubu

Guest servisman
Odesláno

souhlas , minisrazy se o nich může zmínit zde na foru , že někdo přijede z okolí a setká se drobet více lidí.Každý nemá na to finance čas a další ...

Medvěde nevím ,ale na velkosrazy nejsem dělaný /osobní a rodinné důvody/ raději volím jednodenní minisraz ,ale to je každém z nás co a jak.

Odesláno

Několika minisrazů jsem se účastnil a budou-li zajímavé, určitě se účasti nebráním. Ale vadí mi narušení víkendu a to, že si kvůli sobotnímu srazu na několik hodin musím dovymýšlet náplň na jeho zbytek (jako typický pražák se totiž snažím co možno nejvíc mizet z matičky stověžaté někam, kde je víc klidu).

Maně se mi vybavil nedávný srázek v moravském krasu, kde byl pořadatel pod nátlakem srazivců v podastatě přesvědčen, aby z plánované soboty udělal klasický víkenďák. Dodnes mně mrzí, že jsem účast musel ve finále zrušit, ale z ohlaslů vím, že sraz byl velice povedený. A jsem přesvědčený, že kdyby Roman a ChouLu od počátku věděli, co je s pořádáním velkého ofiko srazu spojené, měly by ty koule, aby takový sraz dali do kupy (a účast by v té lokalitě taky byla).

Odesláno

Medvěd : to nebyl nátlak :D;):papa

edit: v podstatě,jsem jel v pátek kvůli synovi(nechtělo se mi vyrážet v sobotu kolem 5:00-6:00):roll

[upravil dne 27/6/13 22:20 od Gabriel 307]

Guest servisman
Odesláno

Ono záleží taky co se od minisrazu čeká, někde se jen diskutuje a udělá nějaká soutěž, někde se setkají pokecají a drobet se udělá něco na autě. Vím o tom svý a taky se mi něco nelíbilo, když se na něco čeká a nic nedělá a čas utíká. Ne každý je organizátor ,ne každý je diskutér .Nehledě když se na poslední chvíli něco vyvelebí a není to tak jak by si člověk představoval. Co se týče minisrazíku je to na každém jak se rozhodne,zda pojede či ne.

Odesláno

Gabrieli - začal jsi to Ty, připojil jsem se já, tuším i Veverka a něco mi říká, že to jistě nebylo všechno (a myslím, že někteří vydrželi až do neděle, nebo ne?).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...