Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vyřízení mé reklamace

Recommended Posts

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Mě se líbí :) Jen bych na tom určitě snesl aspoň o dva palce větší kola... Jinak hezké!

Odesláno

ono to stým HDi je veľmi zrádne. Mne to po uplatnení dph, vychádza ľahko nad 5C/km, ale v konečnom dôsledku dám na palivo viac, lebo viac najazdím. :-)

[upravil dne 6/7/13 17:21 od PACHO]

Odesláno

ináč tá 301 je fajn, z pohľadu ceny. Ja uvažujem o ďalšom aute, a som na vážkach 301/308?. neviem sa rozhodnúť. Zrejme počkám na novú 308-čku a uvidím aké budú ceny?.

Odesláno

Co se týká té klimy - napadá mě jeslti to náhodou není řešené podobně jako u jiných aut s malými motory, tedy pokud je auto ve větší zátěži tak vypíná kompresor aby neubíral koníky.

Odesláno
Rocne najazdim 6 000 prevazne mesto na pocitacii mi ukazuje primerku 5.6 tak sa mi zdalo ze tento motor mi staci.,naftu som nechcel.

dej si do podpisu i motor--jinak jestli tam máš V6 tak spotřeba dobrá...;)

Odesláno
Co se týká té klimy - napadá mě jeslti to náhodou není řešené podobně jako u jiných aut s malými motory, tedy pokud je auto ve větší zátěži tak vypíná kompresor aby neubíral koníky.

To mi nepřipadne,protože třeba se rozjíždím a v tom cuknutí.:nevim

[upravil dne 6/7/13 19:09 od ivopav]

Odesláno
Rocne najazdim 6 000 prevazne mesto na pocitacii mi ukazuje primerku 5.6 tak sa mi zdalo ze tento motor mi staci.,naftu som nechcel.

Kolik máš prosím najeto.;)

Odesláno

Mam 1320 km,dnes som pozeral spotrebu na pocitaci tak stupla na 5,8 primerna rychlost 31.Cez vikend behal na nom syn,tak asi pustal casto klimu tak preto mozno to zvysenie spotreby a urcite aj viac ho vytacal.

Odesláno

Mam 1320 km,dnes som pozeral spotrebu na pocitaci tak stupla na 5,8 primerna rychlost 31.Cez vikend behal na nom syn,tak asi pustal casto klimu tak preto mozno to zvysenie spotreby a urcite aj viac ho vytacal.

Odesláno

Tak po mé další stížnosti,jelikož se špatné starty opět objevily,dojede příští týden nějaký hlavní servisní technik. :myslim

Tak doufám,že se někam pohnem.:(

Odesláno

To doufám že ne. Dneska jsem udělal 3.reklamační zápis takže jestli to nevyřeší tak mají smůlu

Odesláno

Dík moc,v pondělí mám schůzku s právníkem,abych byl nachystán.V úterý dojedou 2.technici za Peugeot ČR.Jeden by měl být přes optickou část a druhý je na motor,převodovku apod.

Tak uvidím jaký to bude mít přínos.Akorát mě vadí,že se musím časově podřídit já jim,a né oni mě.Přitom oni jsou za takováto jednání placení.To vypovídá o aroganci a absolutním nezájmu o nějakého blbce z Brna.Každopádně dám vědět jak jsem dopadl.:(

Odesláno

S tou vodou a špínou na prahu je moc netrap, u běžného auta (ne luxusního) je to normální, že samotné vnější těsnění nezaručuje hermetičnost.

Zde běžné provozní fotky mojí 5008:

přední práh (samozřejmě voda uschla, ale bláto zůstalo):

post-3499-14109632261035_thumb.jpg

[upravil dne 13.7.2013 21:40 od P607Olda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...